Le Meridien Lav

  • Majoitus rannan tuntumassa Podstranassa
  • Ylellisen spa-osaston ihanat hoidot

Tasokas hotelli Le Meridien Lav tarjoaa laadukasta majoitusta Splitin ulkopuolella. Hotellissa on useita ravintoloita ja baareja, kaunis allas-alue, ranta ja oma venesatama. Hotellin spa-osastolla voit rentoutua hoitojen parissa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-2 hengelle. Deluxe-huoneita 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Siistit huoneet.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 121 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 10 m
Keskustaan: 10 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Le Meridien Lav on suuri ja tasokas hotelli Podstranan rannalla, Splitin ulkopuolella. Täältä löytyy kaunis allasalue infinity-altaalla ja erillisellä lastenaltaalla. Aurinkotuolit ja -varjot. Allasbaari Laguna tarjoaa lämpimiä ja kylmiä juomia, sekä yksinkertaisia annoksia ja välipaloja. Yksityisellä rannalla on lisämaksullisia vesiurheiluaktiviteetteja.

Neljä ravintolaa. Spalatumissa tarjolla on moderneja, välimerellisiä annoksia ja laaja valikoima paikallisia sekä kansainvälisiä viinejä. Ravintolasta on panoraamanäkymä Adrianmerelle. Gooshter Beach Clubissa on tarjolla aasialaista sekä street food-tyylistä ruokaa. Italialaisessa Conlemanissa on ihana tunnelma sekä näkymä hotellin omaan venesatamaan. 7 Palms Bar & Grill on rantabaari, jossa on tarjolla grilliruokaa sekä pientä purtavaa. Hotellissa on lisäksi useita baareja, joista yksi on samppanjabaari. Art Caféssa on esillä modernia taidetta ja täällä voit nauttia kupin kahvia, teetä sekä pientä purtavaa ja herkkuja.

Re:Cupera Wellness and Spassa on lämmitetty sisäallas, jacuzzi ja hierontaa lisämaksusta. Kuntosali ja sauna. Tennis lisämaksusta. Koripalloa. Hotellin oma, englanninkielinen lastenkerho sekä lastenvahtipalvelu lisämaksusta.

Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Huonepalvelu lisämaksusta. Pysäköinti lisämaksusta. Silitystarvikkeet lainattavissa vastaanotosta. Yksityinen venesatama, kauneushoitola ja useita kauppoja. Läpikulkuliikenteen äänet voidaan kokea häiritsevänä osassa huoneita.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä.

Lisämaksusta:

  • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä ravintola Spalatumissa).

Korkeasesongin ulkopuolella (toukokuu, kesäkuu, syyskuu ja lokakuu) illallinen saatetaan tarjoilla myös kolmen ruokalajin illallisena noutopöydän sijasta.

Hyvä tietää

  • Osa baareista, snackbaareista ja ravintoloista on auki vain korkeasesongin aikaan.
  • Sisäänkirjautumisen yhteydessä hotelli veloittaa kaikilta asiakkailta takuumaksun. Takuumaksu (400 HRK) on hyvä maksaa käteisellä tai luottokortilla ja se palautetaan uloskirjautumisen yhteydessä.

Hotellit Split & Podstrana

Ringo

Huoneistohotelli Ringo sijaitsee aivan rannalla pienessä Podstranan kylässä, noin 10 kilometrin päässä Splitistä. Huoneistot ovat moderneja ja valoisia, ja hotellin katolla on pieni allasalue. Hotellin ulkopuolelta löytyy muutama viihtyisä taverna, mikäli haluat istua valmiiseen pöytään.