Deluxe-huone

Tilavia ja tyylikkäästi sisustettuja deluxe-huoneita, joissa on parisänky. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta tai taitettavasta sängystä. Tv satelliittikanavilla. Minibaari. Vedenkeitin pyynnöstä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kokolattiamatto. Silitysvälineet. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke, osassa merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 40-43 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lasta

Kahden hengen huone

Tyylikkäästi sisustettuja kahden hengen huoneita. Tv satelliittikanavilla. Minibaari. Vedenkeitin pyynnöstä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kokolattiamatto. Silitysvälineet. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke, osassa merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 20-26 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2 hengelle

Remontoitu kahden hengen huone

Remontoituja kahden hengen huoneita, joissa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Tv satelliittikanavilla. Minibaari sekä kahvin ja teen keittovälineet. Silitysvälineet. Kokolattiamatto. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Aamutakki ja tossut. Amme, erillinen suihku ja wc. Parveke merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 29 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 henkeä.

Superior-huone

Valoisia ja tilavia superior-huoneita, joissa on parisänky. Tv satelliittikanavilla. Minibaari. Vedenkeitin pyynnöstä. Maksuton wifi, ilmastointi ja säilytyslokero. Kokolattiamatto. Silitysvälineet. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke, osassa merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 30-34 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle

Suurehko kahden hengen huone

Tilavia suurehkoja kahden hengen huoneita, joissa parivuode ja mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Minibaari sekä kahvin ja teen keittovälineet. Silitysvälineet. Kokolattiamatto. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Aamutakki ja tossut. Amme, erillinen suihku ja wc. Parveke, osa merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 30-42 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 henkeä/2-4 henkeä, joista 2 lasta.

Yhden hengen huone

Hienoja ja tyylikkäästi sisustettuja yhden hengen huoneita. Tv satelliittikanavilla. Minibaari. Vedenkeitin pyynnöstä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kokolattiamatto. Silitysvälineet. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 20-26 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1 hengelle