Kokemuksia Le Meridien Lav -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,8 10:stä Perustuu 65 arvioon
Kokonaisuus
 
8,8 / 10
Puhtaus
 
9,4 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,7 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,8 / 10
Huone/huoneisto
 
9,0 / 10
Palvelu
 
8,9 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Palvelu oli erinomaista, kaikki oli siistiä ja ruoka ravintoloissa oli pääsääntöisesti erinomaista.
-
Huoneista kuului jonkin verran ääniä läpi.

Vahvistettu asiakas: 2024-06-08


10 10:stä

+
Valtavan kokoinen hotelli, jossa ei kuitenkaan huomaa ihmismäärää - hotellin ja sen kaikkien palveluiden tutkiminen ja etsiminen on osa hauskuutta! Huoneet ovat suuria kuten niiden parvekkeetkin, eikä niistä voi kuvitella puuttuvan mitään, päinvastoin. Allasalue sopii varmasti enemmän lasten kanssa matkustaville, kun taas kaksi hotellin edessä olevaa rantaa sopivat aikuisempaan loikoiluun, palveltavana olemiseen, juomien siemailuun ja uimiseen. Aamupala oli aivan uskomaton ja siellä on tarjolla ihan kaikkea mahdollista notkuvasta hedelmäsaarekkeesta itse tehtäviin Bloody Maryihin ja munakkaita toiveen mukaan kokkaileviin kokkeihin. Ravintoloissa sai erinomaista ruokaa ja palvelua. Hotellissa oli kaikki just eikä melkein, poikkeuksellisesti jopa kuntosali oli paljon monipuolisempi kuin normaalisti hotelleilta odottaa.
-
Ainut miinus hotellissa on asia, mille ei voi mitään: Ainut hotellille vievä tie on jatkuvasti niin tukossa, että jos haluaa lähteä hotellilta jonnekin, esim. Splitiin, niin se voi kestää mitä tahansa 20 minuutista puoleentoista tuntiin. Siihen on vain asennoiduttava. Miten sitä voisi parantaa: ehkäpä opastaa vieraille selkeästi

Vahvistettu asiakas: 2023-08-26


8 10:stä

+
Hyvä ja tyylikäs ranta-alue. Huoneen koko oli riittävä. Huoneen kylpyhuone oli hyvä sisältäessään myös perussuihkun kylpyammeen lisäksi ja koska se oli perinteisin seinin varustettu (eikä lasiseinien joka kummallisen yleistä).
-
Allasalue oli kovin suppea ja se oli pääasiassa vain lasten käyttöön. Voisi olla mieluummin kuntouintiin oma allas. Saisi olla lisätarjontaa ryhmäliikunnan osalta. Nyt olisi ollut vain aivan aamutuimaan yksi tunti hotellivieraille ja lisätunnit olivat aivan liian kalliita (ja niitäkin liian vähän tarjolla).

Vahvistettu asiakas: 2023-08-05


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-07-22


9 10:stä

+
Se että se oli mitä tilattiin tai parempi.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-07-15


8 10:stä

+
Yksityinen iso ranta ja rantatuolit, huoneen yleisilme, hyvä sänky, tehokas ilmastointi, hiljainen huone, concierge ja muut palvelut, siisteys, hieno miljöö rannalla.
-
Aamupala pettymys tämän tasoiselta hotellilta: hedelmät eivät tuoreita, ei tuorepuristettuja mehuja (tiivistemehua koneissa), aamupalavalikoima rajallinen ja sen laatu pettymys tämän kokoiselta ja laatuiselta hotellilta. Hotellin muut ravintolat hintavia ja kävelymatkan päässä ei oikein ole muuta tarjontaa. Uima-allas on erittäin pieni.

Vahvistettu asiakas: 2023-07-15


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Le Meridien Lav -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

83% matkustajista suositttelee

199 arvostelua
Erinomainen
 
96
Erittäin hyvä
 
48
Hyvä
 
29
Ei kovin hyvä
 
16
Huono
 
10

Viimeisimmät 5 arviota

19.7.2023

Kirjoittanut jonnag881 Helsinki, Suomi

Onnistunut viikon perheloma

Viikon perheloma 14v ja 16v lasten kanssa. Ylellinen hotelli, jossa erinomainen palvelu erityisesti altaalla ja rannalla. Puhtaat rantapyyhkeet koko ajan tarjolla, aktiivinen henkilökunta auttamassa parhaimman kokemuksen saamiseksi. Premium Sea View Room oli tilava, ihanat isot ikkunat merelle, suositus ehdottomasti merinäköalalliselle huoneelle. Hyvä aamiainen (miinuksena automaattikahvi ja keskinkertaiset mehut), omelettibaari, tuoreita hedelmiä, hyvät leipomotuotteet, kylmät salaatit, lihat ja kalat. Jos jotain olisi toivonut paremmin, niin viihtyisämmät parvekekalusteet. Nyt vain pöytä ja 2 tuolia. Tilaa olisi ollut enemmällekin, esim. aurinkotuolille. Split ei ole kaukana, mutta jatkuvasta liikenneruuhkasta johtuen taksimatka kestää helposti 40 min kaupunkiin päin, takaisin voi ajaa vartissa. Lähistöllä ei mielestäni mitään erityisen kiinnostavaa kävelymatkan etäisyydellä. Rantabulevardia voi toki kävellä useamman kilometrin.

 
20.3.2024

Kirjoittanut AnnkaJ Ängelholm, Ruotsi

Fin pärla vid havet

Jättefint hotell och läge, trevlig personal. Rymligt fint och tyst rum. Vi åkte som ett större sällskap och är alla nöjda. Svårt att ta sig runt med barnvagn ( utanför hotellet). Inte så mycket att göra utanför hotellet, men är rätt nära till Split. Rätt hög prisnivå på maten tyvärr.

 
11.10.2023

Kirjoittanut 51alain85 Saint-Hilaire-de-Riez, Ranska

Se Méfier

Très bel hôtel ,mais comment un établissement de ce genre peut se permettre d’annuler pour surbooking une réservation de 6 jours faite en juillet et ce 2 jours avant notre arrivée le lundi 2 octobre pour finalement nous rappeler et nous admettre suite à des désistements….

 
3.9.2023

Kirjoittanut Sommerfuglen71 Stavanger, Norja

Flott opphold

Nydelige omgivelser med flott bassengområde, strand og beach club. Veldig service innstilt, imøtekommende og hyggelig personal. Nydelig frokost og veldig fin restaurant med terrasse med utsikt over sjøen og havnen. Flott spa og fint i resepsjonsområdet Rommene drar litt ned siden jeg forventer litt mer av et 5 * hotell. Vi hadde flott utsikt fra rommet, og det var fin størrelse. Hadde en liten terrasse, men veldig slitte møbler. Det var minibar, men den var ødelagt så all drikke var varm. Rengjørings personal tok ikke med brukte glass og kopper og vi fikk ikke nye. Det ble heller ikke fylt på såpe. Rom og bad bar preg av at det trengte oppussing . Prisene på drinker og mat passet ikke helt i forhold til kvalitet. Kan anbefale, men ikke forvent nivå på 5*.

 
3.9.2023

Kirjoittanut DogOnSnail Stjordal, Norja

Romslig luksus

Ett romslig og godt hotell å bo på. Store flater i arkitekturen kjennes godt i alle omgivelser. Absolutt bra rom og gode senger, men husk vi betaler for det. Det er ikke noe billig-hotell og kanskje bør det være såpass for prisen. Vi nøler ikke med å ta inn på dette hotellet igjen, og vi må også berømme badefayiliteter og spatilbud. Kunne vært en større utedel på hotellets barområde.