Ringo

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Silver.

Huoneistohotelli Ringo sijaitsee aivan rannalla pienessä Podstranan kylässä, noin 10 kilometrin päässä Splitistä. Huoneistot ovat moderneja ja valoisia, ja hotellin katolla on pieni allasalue. Hotellin ulkopuolelta löytyy muutama viihtyisä taverna, mikäli haluat istua valmiiseen pöytään.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-2 hengelle. Pienehköjä kaksioita 1-3 hengelle, joista 1 lapsi. Kaksioita 1-4 hengelle. Kolmioita 2-5 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Huoneisto oli kaikin puolin toimiva. Ei mitään moitittavaa.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 18 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 40 m
Keskustaan: 10 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Ringo on moderni huoneistohotelli. Se koostuu kahdesta rakennuksesta ja sijaitsee aivan rannalla, noin kilometrin päässä Podstranasa. Yhden rakennuksen katolta löytyy pieni allasalue aurinkotuoleineen ja -varjoineen. Pyyhepalvelu rannalla panttia vastaan.

Supermarketti hotellin läheisyydessä. Päätie tulee ylittää rannalle mentäessä. Maksuton parkkipaikka. Läpikulkuliikennettä, jonka äänet voidaan kokoa häiritseväksi. Bussipysäkki aivan hotellin vieressä. Noin 10 kilometriä Splitin keskustaan. 

Ateriat

  • Ei aterioita.

Hotellit Split & Podstrana

Le Meridien Lav

Tasokas hotelli Le Meridien Lav tarjoaa laadukasta majoitusta Splitin eteläpuolella. Hotellissa on useita ravintoloita ja baareja, kaunis allas-alue infinity-altaalla, ranta ja oma venesatama. Hotellin spa-alueella voit nauttia sisäuima-altaasta, erilaisista saunoista ja yhdestä tai useammasta rentouttavasta hoidosta!