Kaksio

Moderneja kaksioita, joissa yhdistetty olohuone ja keittiö sekä erillinen makuuhuone parivuoteella. Mahdollisuus kahteen lisävuoteeseen. Keittiössä on jääkaappi, uuni, mikro ja vedenkeitin. Osassa huoneita on tiskikone ja pesukone. TV satelliittikanavilla molemmissa huoneissa. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyhuone missä suihku ja wc. Pieni parveke, osasta merinäköala. Siivous 6 krt/vk.

Soveltuu enintään: 1-4 hengelle.

Kolmioita 3 normaalilla vuoteella

Moderneja kolmioita, joissa yhdistetty olohuone ja keittiö, sekä kaksi makuuhuonetta. Makuuhuone parivuoteella sekä makuuhuone yhden hengen vuoteella. Mahdollisuus kahteen lisävuoteeseen. Hyvin varustellussa keittiössä jääkaappi, uuni, mikro ja vedenkeitin. Osassa huoneita on tiskikone ja pesukone. TV satelliittikanavilla toisessa makuuhuoneessa ja olohuoneessa. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Pieni parveke rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 6 krt/vk.

Soveltuu enintään: 2-5 hengelle.

Pienehkö kaksio

Moderneja pienehköjä kaksioita, joissa yhdistetty olohuone ja minikeittiö sekä erillinen makuuhuone parivuoteella. Mahdollisuus lisävuoteeseen avattavasta nojatuolista. Minikeittiössä keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustelu. Osassa huoneita on tiskikone ja pesukone. TV satelliittikanavilla. Laattalattia. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyhuone missä suihku ja wc. Pieni parveke tai maaparveke. Siivous 6 krt/vk.

Soveltuu enintään: 1-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Yksiö

Moderneja yksiötä parivuoteella. Minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustelu. Tv satelliittikanavilla. Laattalattia. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Pieni parveke. Siivous 6 krt/vk.

Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.