Kaksio

Moderneja kaksioita, joissa yhdistetty olohuone ja keittiö sekä erillinen makuuhuone parivuoteella. Mahdollisuus kahteen lisävuoteeseen. Keittiössä on jääkaappi, uuni, mikro ja vedenkeitin. Osassa huoneita on tiskikone ja pesukone. TV satelliittikanavilla molemmissa huoneissa. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyhuone missä suihku ja wc. Pieni parveke, osasta merinäköala. Siivous 6 krt/vk.

Soveltuu enintään: 1-4 hengelle.

Kolmioita 3 normaalilla vuoteella

Kolmio, jossa on parveke rajoitetulla merinäköalalla. Yhdessä huoneistossa on kapea parveke, jossa kaikki huoneistossa majoittuavt eivät voi istua yhtä aikaa. Kaksi makuuhuonetta ja yhdistetty olohuone/keittiö. Yhdessä makuuhuoneessa parivuode ja toisessa yhden hengen vuode. Lisävuodemahdollisuus kahdelle. Maksuton wifi, ilmastointi ja pantti. Keittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi, uuni, mikroaaltouuni, vedenkeitin ja keittiövarustus. Joissakin huoneistoissa on myös astianpesukone ja pesukone. TV satelliittikanavilla olohuoneessa ja yhdessä makuuhuoneista. Hiustenkuivaaja. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-5 hengelle.

Pienehkö kaksio

Moderneja pienehköjä kaksioita, joissa yhdistetty olohuone ja minikeittiö sekä erillinen makuuhuone parivuoteella. Mahdollisuus lisävuoteeseen avattavasta nojatuolista. Minikeittiössä keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustelu. Osassa huoneita on tiskikone ja pesukone. TV satelliittikanavilla. Laattalattia. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyhuone missä suihku ja wc. Pieni parveke tai maaparveke. Siivous 6 krt/vk.

Soveltuu enintään: 1-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Yksiö

Moderneja yksiötä parivuoteella. Minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustelu. Tv satelliittikanavilla. Laattalattia. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Pieni parveke. Siivous 6 krt/vk.

Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.