1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Mythos Beach Resort -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
8,8 / 10
Puhtaus
 
8,7 / 10
Palvelu
 
8,8 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,7 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,4 / 10
Huone/huoneisto
 
8,9 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,9 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
9,0 / 10

10 viimeisintä arvostelua


10 10:stä

Sara,
helsinki

+
Isommat lapset saattoivat puuhata keskenään minigolfin ja pelikenttien ääressä, jotka olivat kaikki mukavasti lähellä toisiaan. Erillisessä bungalowissa oli rauhallista ja oma uima-allas todella suojaisa ja rauhaisa.
-
Saapumispäivänä tulimme vasta yhdentoista maissa. Tavallaan siinä meni yksi päivä hukkaan, joten olisi ollut kohtuullista, että huoneen saa pitää samaan hintaan viimeisen päivä ajan (iltalento).

Vahvistettu asiakas: 2019-05-20


9 10:stä

Kaija,
Kerava

+
Sopi myös pariskunnalle, koska rannan tuntumassa oli mahdollista rentoutua allas alueella, joka oli rauhoitettu melulta. Hyvin hoidettu puutarha-alue. Paljon aktiviteetteja kuten jumppaa, minikolfia ja kuntosali. Iloinen ja ystävällinen henkilökunta.
-
Siivoojat puhuivat aamulla klo 7.00 kovaäänisesti ulkotiloissa, josta äänet kaikuvat häiritsevästi päärakennukseen, jossa oli huoneeme.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-20


9 10:stä

Sari,
Pudasjärvi

+
Ei mitään moittimista!
-
Ranta vois olla siistimpi!

Vahvistettu asiakas: 2019-05-15


8 10:stä

Jorma,
Hamina

+
- Rannalla, hyvin suunniteltu alue, suuret huoneet
-
- Huoneet tarkistettava etukäteen muiden kuin siivoojien johdosta, huoneemme vaatekaappi oli erittäin pahasti kastunut ja haisi pahalle koko toinen huone. Kaappi oli alaosastaan "homeessa". Ei minulle mennyt selitys läpi että edellisellä viikolla satanut paljon, koska oli nähtävissä että kyseessä oli kuukausia kestänyt ongelma.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-13


9 10:stä

,

+
Iso, siisti huone
-
Respan palvelu välillä tylyhköä. Huoneen siivouksessa olisi syytä kiinnittää huomiota lattian pesuveteen. Lähes joka kerta siivouksen jälkeen tuntui siltä, että mopilla oli lähinnä levitelty likaa ees-taas. Tämä kommentti ei koske varsinaisesti hotellia, vaan koko Rodosta. Saaren törkyisyys pisti silmään. Paikallisilla tuntuu olevan tapana kipata jätteensä minkä tahansa tien varteen. Tämä näkyi heti hotellialueelta poistuessa. Jätteitä oli joka paikassa, jopa saaren sisäosien teiden varsilla. Vaikka tämä ei ole varsinaisesti hotellin tai matkanjärjestäjän vastuulla, vaikuttaa se tulevaisuudessa meidän matkakohdepäätöksiimme. Ehkä olemme poikkeuksellisia matkustajia, että meitä ei kiinnosta hotelilalueen eristäytynyt illuusio, vaan haluamme kokea ja tutustua matkakohteeseen laajemmin. Matkanjärjestäjien olisi kuitenkin syytä infota paikallishallintoa asiasta - turismilla voi olla iso merkittys paikallistason päätöksiin. Me emme tdn enää matkusta Rodokselle, oma mielikuvani on, että pienemmät saaret, kuten Kos ja Samos, ovat siisteyden suhteen paljon paremmassa kunnossa.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-13


9 10:stä

Tuomas,
Laukaa

+
Siisti, moderni, tyylikäs, hieno allasalue, lämmitetty allas, sisäallas, ystävällinen henkilökunta, autonvuokrausmahdollisuus hotellilla, kiva ranta, hyvät monipuoliset ruoat ja juomat all inclusivessa, myymälä hotellilla, leikkipuisto
-
All inclusiveen pahvimukeja käyttöön allasbaariin, vähentäisi muoviroskaa. Huoneessa pieniä muurahaisia, voisiko myrkyttää. Ilmastointi olisi voinut olla päällä jo toukokuun alussa. Voisiko lapsille olla leluja, pelejä tms käyttöön esim.tietokonenurkkauksessa vaikkei kuuluisikaan Polly ja Mino-kerhoon.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-08


10 10:stä

Merit,
Helsinki

+
Todella hyvä ja maukas ruoka!
-

Vahvistettu asiakas: 2019-05-08


9 10:stä

Ismo,
Vuokatti

+
Siisti ja hyvät ruoat heille ketkä ei ole ruoka allergikkoja.
-
Gluteenitonta oli jonkin verran mutta valikoima suppeahko. Samoja ruokia sai syödä, nälkää nyt ei kuitenkaan tarvinnut nähdä. Eli jos mahdollista niin valokoimaa lisää.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-08


8 10:stä

Linda,
Vihti

+
Hyvä ruoka, siisti allasalue, rannan läheisyys,
-
Jumpparyhmät valtasivat tilaa, äänieristeitä, tehokkaampi siivous huoneessa

Vahvistettu asiakas: 2019-05-08


9 10:stä

,

+
Siisti, rauhalinen ja monipuolinen hotelli.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-05-01


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Mythos Beach Resort -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4,5/5 Nukkuminen
 • 4/5 Sijainti
 • 4,5/5 Huoneet
 • 4,5/5 Palvelu
 • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
 • 4,5/5 Siisteys

87% matkustajista suositttelee

641 arvostelua
Erinomainen
 
400
Erittäin hyvä
 
188
Hyvä
 
42
Ei kovin hyvä
 
8
Huono
 
3

Viimeisimmät 5 arviota

11.5.2019

Kirjoittanut Piipi11

Ihana loma takana

Kaikin puolin siisti, tyylikäs ja lapsiystävällinen hotelli. Huone siisti ja hyvät sängyt. Suuri allasalue, pienille lapsille oma allas ja leikkipuisto myös hyvä pienemmille lapsille. Plussaa lämmitetty ulko- ja sisäallas, muut altaat olivat vielä aika viileitä toukokuun alussa. Ranta myöskin hyvä. Ruoka oli hyvää ja monipuolista all inclusivessa. Hyvät juomat myös. Kohteliaat tarjoilijat ja henkilökunta. Muita ravintoloita ei ihan lähistöllä niin puolihoito tai all inclusive kannattaa ottaa. Muutenkin hotelli sijaitsee aika syrjässä, mutta vuokrasimme auton muutamaksi päiväksi niin sijaintikaan ei meitä haitannut kun pääsimme näkemään paljon paikkoja ajellen. Autovuokraamon edustaja ja pieni myymälä hotellilla, toinen pieni kauppa aivan hotellin lähellä jossa lähinnä matkamuistoja, leluja tms. Tosi hyvä kun lähtöselvityksen sai tehdä lähtöaamuna jo hotellilla ja veivät laukut kentälle jo etukäteen. Olimme tyytyväisiä ja vietimme ihanan loman!

 
25.5.2018

Kirjoittanut MariaV8328

Hyvä perhehotelli

Hotelli siisti ja lapsiperheille soveltuva allasalueineen. Meillä kaksio allasnäkymällä, joka kruunasi loman. Otimme allinclusiven ja ruoka oli tosi vaihtelevaa. Lounaalla ruoan taso alhaisempi, mutta illalliseen olimme hyvin tyytyväisiä. Allasbaarista sai myös välipaloja. Juomat, jotka sisältyi täysihoitoon surkeita, siitä iso miinus. Osa henkilökunnasta todella sydämmellisiä, osa taas niin ”kyllästyneitä” työhönsä. Se harmitti. Ranta hotellilla kivinen ( silti upea, vähän aaltoja) ja lämmintä vettä niin altaassa kuin meressäkin jo toukokuussa. Rannalla ei palveluita muttei haitannut meitä. Käytimme hotellin Spa:ta, joka hintavahko, mutta korvaa kyllä palvelullaan täysin. Otimme lapselle hieronnan ja palvelu/huomioiminen 10+++ . Nainen siellä todella sydämmellinen. Ilman tätä hotelli olisi saanut 3 tähteä. En tulisi toista kertaa (kuten yleensä ikinä samaan kohteeseen), mutta voin suositella lapsen kanssa matkustaville. Rhodos itsessään kaunis paikka oliivipuineen.

 
28.10.2016

Kirjoittanut m_tti Oulu, Finland

Hyvä huone, ruoka, allasalue

Huoneessa oli kaikki kohdallaan: ilmastointi toimi, perusasiat olivat kunnossa. Jääkaappi tosin piti niin kovaa meteliä, ettei siinä huvittanut pitää päällä. All-inclusive ei alkanut kyllästyttää viikossa - "greek grill" oli mielestäni tosi hyvä: gyrosta, grillattua kanaa, kalaa, vartaita.Lähinnä rantaa oleva kahvila oli rennoin ja mukavin tunnelmaltaan, kiva paikka aikuisille juoda drinkki hienossa maisemassa. lapsia siellä ei pääasiassa ollut. Lista toisessa allasbaarissa oli aika lyhyt mutta gyros oli maukas. Hotellissa oli yllättävän hyvä kauppa jossa myytiin aiheeseen kuuluvaa tavaraa suht ok hintaan (esim vesipatja 10euroa). Lakkeja, sandaaleita, aurinkorasvaa ja muuta oli. Ruokaa tai kaljaa ei tullut all-inclusiven takia sieltä ostettua mutta sekin varmaan oli suhteellisen Ok hinnassa. Allasalue oli miellyttävä, syyskuun alussa ei ollut vaikeuksia saada tuoleja vaikka hotellissa oli kyllä porukkaa. Hieno idea oli kompura vesilelujen täyttämistä varten allasalueen nurkassa. Liukumäkiä tai vastaavia on vain alle kouluikäisille. Hotellin rannallakin oli ihan kiva uida, ranta oli ihan kaunis mutta kivikko oli kyllä vähän hankala. 6- ja 4-vuotias viihtyivät lastenkerhossa. Ainakin tuona viikkona oli suomenkielinen ohjaaja melkein joka kerralla. Kerrat jolloin hän ei ollut paikalle ilmoitettiin etukäteen. Lapset halusivat kerhoon vaikka suomalainen ohjaaja oli poissa. "me voidaan vaan matkia mitä muut lapset tekee", oli kuusivuotiaan kommentti. Paikalla oli autovuokraamon edustaja, Octavia maksoi 70e/päivä. check-in hotellissa oli mahtava idea. Lentokentän edustaja tuli hotelliin tekemään check-inin ja vei isot matkalaukut mukanaan ennen varsinaista lentokenttäbussia.

 
20.9.2016

Kirjoittanut katjar179 Mäntsälä

Ihana paikka

Siisti hotelli. Netin kuvat vastasivat todellisuutta. Aamupala oli hyvä. Päivällinen syötiin lähellä rantaa olevassa ravintolassa, jossa oli hyvä ruoka ja erinomainen palvelu. Lähiranta oli pientä kiveä mutta autolla pääsi tsampikan upealle rannalle ja lindokseen.

 
30.8.2016

Kirjoittanut alreleinad Helsinki, Suomi

Erinomainen hotelli

Siistit huoneet, altaat ja ympäristö. Mukavaa ja osaavaa henkilökuntaa. Ruoka oli hyvää ja varsinkin aamiainen oli erittäin kattava. Alueella paljon aktiviteetteja ja kaunis ranta on aivan vieressä. Vaikka hotellin sijainti ei ole keskeisin niin kövrlymatksn päässä on pikkukylä Kolymbia josta löytyy jo elämää. Suosittelen jos haluat rentoutua kunnolla!