1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Mythos Beach Resort -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,8 10:stä Perustuu 2309 arvioon Reevoo.com
Kokonaisuus
 
8,8 / 10
Puhtaus
 
8,7 / 10
Palvelu
 
8,8 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,8 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,3 / 10
Huone/huoneisto
 
8,9 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,9 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
9,0 / 10

10 viimeisintä arvostelua


9 10:stä

tiina,
Heinävesi

+
siisteys,allas-alue hyvä.suomenkielinen opas,
-
buffet ruoka lapsille parempaa,mausteista,liian suolaista. ei nugetteja,ei nakkeja.buffassa samoja ruokia vaikka teemat vaihtuivat,

Vahvistettu asiakas: 2019-08-07


9 10:stä

Jarno,
Vantaa

+
Siisteys, monipuolisuus, ystävällinen henkilökunta.
-
Illallisella olisi voinut olla juomavaihtoehtoja enemmän / selkeämmin saatavilla. Lisätilauksen tekeminen oli hieman hankalaa tai tuli vaikutelma, ettei se ole kovin suotavaa.

Vahvistettu asiakas: 2019-08-05


9 10:stä

Timo,
Salo

+
Oli kivaa että oli allaspyyhkeet. Oli myös positiivistä että lähtöpäivänä oli mahdollisuus suihkuun huoneen luovutuksen jälkeen ja oli pyyhkeet sielläkin tarjolla. Kivat altaat ja lähellä merta. Easy check-in todella hyvä! Ei tarvinnut lähteä 4 tuntia ennen koneen lähtöä terminaaliin jonottamaan. Näitä lisää.
-
Lisää aurinkotuoleja ja varjoja. Hotellissa oli ikävä tapa etenkin muiden pohjoismaiden edustajilla varata aamulla aikaisin aurinkotuoleja pyyhkeillä.

Vahvistettu asiakas: 2019-07-29


9 10:stä

Pekka ,
Naantali

+
Hotelli on kokonaisuutena hyvä ja siisti.
-
Hotellissa ei ole akuutteja parannustarpeita, mutta sijainti on kaukana kaikesta, jonka takia all inclusive on tärkeä ottaa.

Vahvistettu asiakas: 2019-07-29


9 10:stä

Eeva-Liisa,
ESPOO

+
Tarpeeksi tilaa vaatteille huoneessa.Oma ranta hyvä.Urheiluaktiviteetit monipuoliset, iloiset, positiiviset vetäjät.. Rauhallinen allasalue hyvä idea, joskin välillä melua nuorten vesileikkiessä altaassa. Hotellilla check-out huippu.
-
Hyvä paketti, ei juurikaan valittamista !

Vahvistettu asiakas: 2019-07-24


9 10:stä

,
Helsinki

+
Lähtöaamuna lähtöselvityksen ja matkatavaroiden luovuttaminen jo hotellissa oli erinomaista palvelua.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-07-17


9 10:stä

Mika,
Lappeenranta

+
Siisteys, hyvät uima-altaat, hyvä palvelu
-
Kuluneet kalusteet huoneessa, ruoan laatu tyydyttävä mutta ei hyvä, buffetjuomat - varsinkin mehut - ala-arvoisia (ätläköitä, esanssisia)

Vahvistettu asiakas: 2019-07-10


8 10:stä

Marjo,
Espoo

+
Hyvät liikuntamahdollisuudet. Hyvät altaat. Riittävästi aurinkotuoleja.
-
Päärakennuksen huoneiden ovien äänieristys todella onneton. Span hoitojen tekijät eivät olleet kovin ammattitaitoisia.

Vahvistettu asiakas: 2019-07-01


9 10:stä

Hanna,
Espoo

+
Siisti hotelli ja allasalue. Isot uima-altaat. Loistavat liikuntamahdollisuudet.
-
Liikaa jälkiruokia. Lounaalle esim. allasbaariin mahdollisuus kana-pita- Gyrokseen.

Vahvistettu asiakas: 2019-07-01


9 10:stä

Kirsi ,
Vantaa

+
Kiva kun alllasbaarinkin ruoat kuuluivat allinglusiveen.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-06-26


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Mythos Beach Resort -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4,5/5 Nukkuminen
 • 4/5 Sijainti
 • 4,5/5 Huoneet
 • 4,5/5 Palvelu
 • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
 • 4,5/5 Siisteys

87% matkustajista suositttelee

656 arvostelua
Erinomainen
 
405
Erittäin hyvä
 
196
Hyvä
 
43
Ei kovin hyvä
 
8
Huono
 
4

Viimeisimmät 5 arviota

11.5.2019

Kirjoittanut Piipi11

Ihana loma takana

Kaikin puolin siisti, tyylikäs ja lapsiystävällinen hotelli. Huone siisti ja hyvät sängyt. Suuri allasalue, pienille lapsille oma allas ja leikkipuisto myös hyvä pienemmille lapsille. Plussaa lämmitetty ulko- ja sisäallas, muut altaat olivat vielä aika viileitä toukokuun alussa. Ranta myöskin hyvä. Ruoka oli hyvää ja monipuolista all inclusivessa. Hyvät juomat myös. Kohteliaat tarjoilijat ja henkilökunta. Muita ravintoloita ei ihan lähistöllä niin puolihoito tai all inclusive kannattaa ottaa. Muutenkin hotelli sijaitsee aika syrjässä, mutta vuokrasimme auton muutamaksi päiväksi niin sijaintikaan ei meitä haitannut kun pääsimme näkemään paljon paikkoja ajellen. Autovuokraamon edustaja ja pieni myymälä hotellilla, toinen pieni kauppa aivan hotellin lähellä jossa lähinnä matkamuistoja, leluja tms. Tosi hyvä kun lähtöselvityksen sai tehdä lähtöaamuna jo hotellilla ja veivät laukut kentälle jo etukäteen. Olimme tyytyväisiä ja vietimme ihanan loman!

 
25.5.2018

Kirjoittanut MariaV8328

Hyvä perhehotelli

Hotelli siisti ja lapsiperheille soveltuva allasalueineen. Meillä kaksio allasnäkymällä, joka kruunasi loman. Otimme allinclusiven ja ruoka oli tosi vaihtelevaa. Lounaalla ruoan taso alhaisempi, mutta illalliseen olimme hyvin tyytyväisiä. Allasbaarista sai myös välipaloja. Juomat, jotka sisältyi täysihoitoon surkeita, siitä iso miinus. Osa henkilökunnasta todella sydämmellisiä, osa taas niin ”kyllästyneitä” työhönsä. Se harmitti. Ranta hotellilla kivinen ( silti upea, vähän aaltoja) ja lämmintä vettä niin altaassa kuin meressäkin jo toukokuussa. Rannalla ei palveluita muttei haitannut meitä. Käytimme hotellin Spa:ta, joka hintavahko, mutta korvaa kyllä palvelullaan täysin. Otimme lapselle hieronnan ja palvelu/huomioiminen 10+++ . Nainen siellä todella sydämmellinen. Ilman tätä hotelli olisi saanut 3 tähteä. En tulisi toista kertaa (kuten yleensä ikinä samaan kohteeseen), mutta voin suositella lapsen kanssa matkustaville. Rhodos itsessään kaunis paikka oliivipuineen.

 
28.10.2016

Kirjoittanut m_tti Oulu, Finland

Hyvä huone, ruoka, allasalue

Huoneessa oli kaikki kohdallaan: ilmastointi toimi, perusasiat olivat kunnossa. Jääkaappi tosin piti niin kovaa meteliä, ettei siinä huvittanut pitää päällä. All-inclusive ei alkanut kyllästyttää viikossa - "greek grill" oli mielestäni tosi hyvä: gyrosta, grillattua kanaa, kalaa, vartaita.Lähinnä rantaa oleva kahvila oli rennoin ja mukavin tunnelmaltaan, kiva paikka aikuisille juoda drinkki hienossa maisemassa. lapsia siellä ei pääasiassa ollut. Lista toisessa allasbaarissa oli aika lyhyt mutta gyros oli maukas. Hotellissa oli yllättävän hyvä kauppa jossa myytiin aiheeseen kuuluvaa tavaraa suht ok hintaan (esim vesipatja 10euroa). Lakkeja, sandaaleita, aurinkorasvaa ja muuta oli. Ruokaa tai kaljaa ei tullut all-inclusiven takia sieltä ostettua mutta sekin varmaan oli suhteellisen Ok hinnassa. Allasalue oli miellyttävä, syyskuun alussa ei ollut vaikeuksia saada tuoleja vaikka hotellissa oli kyllä porukkaa. Hieno idea oli kompura vesilelujen täyttämistä varten allasalueen nurkassa. Liukumäkiä tai vastaavia on vain alle kouluikäisille. Hotellin rannallakin oli ihan kiva uida, ranta oli ihan kaunis mutta kivikko oli kyllä vähän hankala. 6- ja 4-vuotias viihtyivät lastenkerhossa. Ainakin tuona viikkona oli suomenkielinen ohjaaja melkein joka kerralla. Kerrat jolloin hän ei ollut paikalle ilmoitettiin etukäteen. Lapset halusivat kerhoon vaikka suomalainen ohjaaja oli poissa. "me voidaan vaan matkia mitä muut lapset tekee", oli kuusivuotiaan kommentti. Paikalla oli autovuokraamon edustaja, Octavia maksoi 70e/päivä. check-in hotellissa oli mahtava idea. Lentokentän edustaja tuli hotelliin tekemään check-inin ja vei isot matkalaukut mukanaan ennen varsinaista lentokenttäbussia.

 
20.9.2016

Kirjoittanut katjar179 Mäntsälä

Ihana paikka

Siisti hotelli. Netin kuvat vastasivat todellisuutta. Aamupala oli hyvä. Päivällinen syötiin lähellä rantaa olevassa ravintolassa, jossa oli hyvä ruoka ja erinomainen palvelu. Lähiranta oli pientä kiveä mutta autolla pääsi tsampikan upealle rannalle ja lindokseen.

 
30.8.2016

Kirjoittanut alreleinad Helsinki, Suomi

Erinomainen hotelli

Siistit huoneet, altaat ja ympäristö. Mukavaa ja osaavaa henkilökuntaa. Ruoka oli hyvää ja varsinkin aamiainen oli erittäin kattava. Alueella paljon aktiviteetteja ja kaunis ranta on aivan vieressä. Vaikka hotellin sijainti ei ole keskeisin niin kövrlymatksn päässä on pikkukylä Kolymbia josta löytyy jo elämää. Suosittelen jos haluat rentoutua kunnolla!