1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Mythos Beach Resort -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
8,9 / 10
Puhtaus
 
8,7 / 10
Palvelu
 
8,8 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,8 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,4 / 10
Huone/huoneisto
 
8,9 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,0 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
9,0 / 10

10 viimeisintä arvostelua


8 10:stä

Juha,
Kaarina

+
Siisti , hyvä allasalue, rauhallinen sijainti, hyväruoka. Loistavat vuoteet
-
Siivoojat voisivat alkaa työpäivänsä kun hotellivieraat heränneet eikä niin että klo 7 siivoojat alkavat siirtämään pöytiä ja tuoleja käytävillä ja auloissa raahaamalla joka kuului joka aamu.Joten en tarvinnut herätyskelloa enkä myöskään saanut nukkua yli klo 7.ään !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vahvistettu asiakas: 2018-10-24


9 10:stä

,

+
Ranta/allaspyyhkeet, ystävällinen ja palveleva henkilökunta, siisteys, ilta-ohjelmat, monipuolinen ruoka, monipuoliset liikuntamahdollisuudet.
-
Äänieristysten parantaminen, äänet kuuluu tosi selvästi huoneesta toiseen ja käytävältä huoneeseen. Rannan parantelu, lisää aurinkotuoleja.

Vahvistettu asiakas: 2018-10-24


10 10:stä

Pirjo ,
Heinola

+
Tilava huoneisto. Isot altaat. Upeat tarjoilut.
-

Vahvistettu asiakas: 2018-10-24


9 10:stä

Timo,
Juva

+
Kaikinpuolin hyvä
-
----

Vahvistettu asiakas: 2018-10-24


8 10:stä

,

+
Laaja piha-alue, monta eritasoista uima-allasta.
-
Siisteyteen tulee kiinnittaa enemmän huomiota, etenki kaksioissa. Edellisten asukkaiden likaiset kädenjäljet ovissa, pöytien pinnat niin sisällä kuin ulkona likaiset. sähköpistokkeet osittain irti!

Vahvistettu asiakas: 2018-10-24


9 10:stä

Mia,
Vihti

+
Rauhallinen hotelli, siisti ympäristö, lapsiystävällinen, puhdas. Riittävä varustelu, rauhallinen sijainti
-

Vahvistettu asiakas: 2018-10-24


8 10:stä

Teemu ,
Kajaani

+
Huoneet ja allas alue.
-
Enemmän ravintoloita ja ohjelmaa kaipaisi.

Vahvistettu asiakas: 2018-10-24


10 10:stä

Juha,
Kajaani

+
Hieno paikka.
-
Polkupyörien laatu ja niiden vuokraus tosi heikko. Epä selvää mikä pyörä,renkaissa ei ilmaa, pumppu rikki. Pilaa hyvän hottellin palvelun. Vuokra autoissa tankit tyhjiä joita vuorataan.....

Vahvistettu asiakas: 2018-10-24


8 10:stä

Kati,
Kuopio

+
Lapsiystävällinen, hyvin palveluita, ystävällinen henkilökunta
-
Iltaohjelmien äänet kuuluivat selvästi huoneistoon juuri lapsen nukkumisaikaan. Vähän suppea astiavalikoima huoneistossa, kun oli 5 henkeä majoittumassa ilman aterioita

Vahvistettu asiakas: 2018-10-24


10 10:stä

Miia,
Kalajoki

+
siisti hotelli, hyvät palvelut, iltaohjelmat
-

Vahvistettu asiakas: 2018-10-24


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Mythos Beach Resort -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4,5/5 Nukkuminen
 • 4/5 Sijainti
 • 4,5/5 Huoneet
 • 4,5/5 Palvelu
 • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
 • 4,5/5 Siisteys

87% matkustajista suositttelee

635 arvostelua
Erinomainen
 
396
Erittäin hyvä
 
186
Hyvä
 
42
Ei kovin hyvä
 
8
Huono
 
3

Viimeisimmät 5 arviota

25.5.2018

Kirjoittanut MariaV8328

Hyvä perhehotelli

Hotelli siisti ja lapsiperheille soveltuva allasalueineen. Meillä kaksio allasnäkymällä, joka kruunasi loman. Otimme allinclusiven ja ruoka oli tosi vaihtelevaa. Lounaalla ruoan taso alhaisempi, mutta illalliseen olimme hyvin tyytyväisiä. Allasbaarista sai myös välipaloja. Juomat, jotka sisältyi täysihoitoon surkeita, siitä iso miinus. Osa henkilökunnasta todella sydämmellisiä, osa taas niin ”kyllästyneitä” työhönsä. Se harmitti. Ranta hotellilla kivinen ( silti upea, vähän aaltoja) ja lämmintä vettä niin altaassa kuin meressäkin jo toukokuussa. Rannalla ei palveluita muttei haitannut meitä. Käytimme hotellin Spa:ta, joka hintavahko, mutta korvaa kyllä palvelullaan täysin. Otimme lapselle hieronnan ja palvelu/huomioiminen 10+++ . Nainen siellä todella sydämmellinen. Ilman tätä hotelli olisi saanut 3 tähteä. En tulisi toista kertaa (kuten yleensä ikinä samaan kohteeseen), mutta voin suositella lapsen kanssa matkustaville. Rhodos itsessään kaunis paikka oliivipuineen.

 
28.10.2016

Kirjoittanut m_tti Oulu, Finland

Hyvä huone, ruoka, allasalue

Huoneessa oli kaikki kohdallaan: ilmastointi toimi, perusasiat olivat kunnossa. Jääkaappi tosin piti niin kovaa meteliä, ettei siinä huvittanut pitää päällä. All-inclusive ei alkanut kyllästyttää viikossa - "greek grill" oli mielestäni tosi hyvä: gyrosta, grillattua kanaa, kalaa, vartaita.Lähinnä rantaa oleva kahvila oli rennoin ja mukavin tunnelmaltaan, kiva paikka aikuisille juoda drinkki hienossa maisemassa. lapsia siellä ei pääasiassa ollut. Lista toisessa allasbaarissa oli aika lyhyt mutta gyros oli maukas. Hotellissa oli yllättävän hyvä kauppa jossa myytiin aiheeseen kuuluvaa tavaraa suht ok hintaan (esim vesipatja 10euroa). Lakkeja, sandaaleita, aurinkorasvaa ja muuta oli. Ruokaa tai kaljaa ei tullut all-inclusiven takia sieltä ostettua mutta sekin varmaan oli suhteellisen Ok hinnassa. Allasalue oli miellyttävä, syyskuun alussa ei ollut vaikeuksia saada tuoleja vaikka hotellissa oli kyllä porukkaa. Hieno idea oli kompura vesilelujen täyttämistä varten allasalueen nurkassa. Liukumäkiä tai vastaavia on vain alle kouluikäisille. Hotellin rannallakin oli ihan kiva uida, ranta oli ihan kaunis mutta kivikko oli kyllä vähän hankala. 6- ja 4-vuotias viihtyivät lastenkerhossa. Ainakin tuona viikkona oli suomenkielinen ohjaaja melkein joka kerralla. Kerrat jolloin hän ei ollut paikalle ilmoitettiin etukäteen. Lapset halusivat kerhoon vaikka suomalainen ohjaaja oli poissa. "me voidaan vaan matkia mitä muut lapset tekee", oli kuusivuotiaan kommentti. Paikalla oli autovuokraamon edustaja, Octavia maksoi 70e/päivä. check-in hotellissa oli mahtava idea. Lentokentän edustaja tuli hotelliin tekemään check-inin ja vei isot matkalaukut mukanaan ennen varsinaista lentokenttäbussia.

 
20.9.2016

Kirjoittanut katjar179 Mäntsälä

Ihana paikka

Siisti hotelli. Netin kuvat vastasivat todellisuutta. Aamupala oli hyvä. Päivällinen syötiin lähellä rantaa olevassa ravintolassa, jossa oli hyvä ruoka ja erinomainen palvelu. Lähiranta oli pientä kiveä mutta autolla pääsi tsampikan upealle rannalle ja lindokseen.

 
30.8.2016

Kirjoittanut alreleinad Helsinki, Suomi

Erinomainen hotelli

Siistit huoneet, altaat ja ympäristö. Mukavaa ja osaavaa henkilökuntaa. Ruoka oli hyvää ja varsinkin aamiainen oli erittäin kattava. Alueella paljon aktiviteetteja ja kaunis ranta on aivan vieressä. Vaikka hotellin sijainti ei ole keskeisin niin kövrlymatksn päässä on pikkukylä Kolymbia josta löytyy jo elämää. Suosittelen jos haluat rentoutua kunnolla!

 
23.8.2016

Kirjoittanut 867ilkkah

Lomalla viimeinkin

Hotelli itse ansaitsee oikein hyvän arvosanan, ohjattua liikuntaa, hienot uima-allasalueet lapsiperheille. Hyvä huone ilmastoinnilla, hyvää ruokaa yms, mutta alue ei niinkään. Hotelli on syrjässä "keskustasta". Kilometrin kävely pimeää autotienreunaa päästäkseen kauppaan tai hotellin ulkopuolisiin ravintoloihin. Paikallinen keskusta sisältää vain drinkkibaareja, turistikrääsä kauppoja ja ruokaravintoloita.