1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Salobre Hotel & Resort - Talvi 19/20

  • Useita treenausvaihtoehtoja
  • Hieno spa
  • Korkea asiakastyytyväisyys

Korkeatasoinen Salobre Hotel & Resort on golfaajien ja muiden urheilullisten lomailijoiden suosiossa. Kaunis ja viihtyisä ympäristö kutsuu liikkumaan. Päivää voi viettää mukavasti myös Maspalomaksen hiekkadyyneillä, jonne on vain 10 minuutin bussimatka, tai vaikkapa hotellin kylpyläosastolla.


Huonetyyppi

Deluxe-huoneita 1-2 hengelle. Deluxe plus -huoneita 1-2 hengelle. Juniorsviittejä 2-4 hengelle, joista 2 lasta. Sviittejä 2-4 hengelle. Kampanjahuoneita 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 3668 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 8 km
Keskustaan: 10 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Omat golfkenttä

Salobre Hotel & Resort Sheraton Gran Canaria on korkeatasoinen hotelli laaksossa, jossa hotellilla on oma 18-reikäinen golfkenttä. Hotellista on näkymä golfkentälle ja vuorille. Golfopetusta ja ravintola, golfkauppa, harjoittelualue, puttausviheriö ja mahdollisuus vuokrata golfmailoja. Golf ja golftunnit ovat lisämaksusta.

Paljon liikuntavaihtoehtoja

Kaunis ympäristö hotellin ulkopuolella houkuttelee juoksu- ja kävelylenkeille. Hotellin modernisti varusteltu maksuton kuntosali on auki ympäri vuorokauden. Voit myös vuokrata pyörän. Puttausviheriö katolla on lisämaksusta. Ryhmäliikuntatunteja.

Maksuton urheilukenttä, ulkokuntosali ja jalkapallokenttä (90mx60 m). Jalkapallokenttä on Fifan hyväksymä, ja se käyttö varataan etukäteen vastaanotosta. Suuri kylpyläosasto, jonka käyttö lisämaksusta. Kylpyläosastolla on höyrysauna, hammam, sauna, jäälähde, hierovat suihkut ja vesihieronta-allas. Hierontaa ja hoitoja lisämaksusta.

Useita altaita

Seitsemän allasta, joista kolme lämmitettyjä talvisin vähintään 20 asteiseksi. Altaan lämpötila voi laskea muutaman asteen aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Maksuttomat aurinkotuoli ja -varjot sekä allaspyyhkeet. Hotellissa on myös happikammiohoitoja.
Yksi ulkoaltaista, Sunset Pool, sijaitsee yhdennessätoista kerroksessa (vain yli 16-vuotiaille vieraille). Allasbaari.

Maksuton kuljetus hotellin Beach Houseen

Maksuton bussi hotellin omaan Beach Houseen Maspalomasin rannalla, jossa uima-allas, aurinkotuoleja ja suihkut. Bussi kulkee päivittäin klo 10.00-18.00, matka kestää noin 10 minuuttia. Viimeinen bussi hotellille lähtee noin 18.30. Bussissa on rajoitettu määrä paikkoja.

Ruoka ja juoma hotellilla

Ravintola Golfiossa on sekä buffet että à la carte -annnoksia. Lounasravintola Palmera sijaisee allasalueen vieressä. Ravintola tarjoaa salaatti-, pasta- ja kala-annoksia. Ravintola The S Club on romanttinen välimerellinen ravintola. Hotellissa on myös The Sens-ravintola, joka herättää kaikki aistisi.

Tapasbaarissa ja Sunset Barissa (ikäraja 16-vuotta) yhdennessätoista kerroksessa on balilaiset lepotuolit. Hotellissa on myös Bar 320 lähellä rantaa. Voit nauttia kauniista maisemista ja elävästä musiikista viikonloppuisin.

Muut palvelut

Leikkipaikka ja lastenkerho (auki päivittäin klo 10-17) hotellin alueella 4-12-vuotiaille lapsille. Huonepalvelu vuorokauden ympäri. Pesulapalvelu lisämaksusta. Kaksi tietokonetta maksuttomalla internet-yhteydellä vastaanotossa. Maksuton wifi. Noin 9 kilometriä Maspalomas-rannalle. Hotellialueella on tasoeroja. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Uuden vuoden illallinen. Täysi- ja puolihoito lisämaksusta.

Tärkeä tieto koskien keskiviikon lähtöjä Gran Canarialta!

Kansainvälisten sääntöjen mukaan huoneenluovutus klo 12 mennessä. Matkan hintaan sisältyvät ateriat päättyvät huoneenluovutuksen yhteydessä.