1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

IFA Buenaventura

  • Hyvä sijainti
  • Tilavia huoneita
  • Osta lisäksi All Inclusive

Tässä suuressa ja viihtyisässä hotellissa voit hyödyntää monia palveluita. Hyvä sijainti lähellä Playa del Inglésin ostoskatuja ja huvituksia. Lomaillessa voit pitää kuntoa yllä tennistunneilla ja nauttia ravintolatarjonnasta. Myös hotellin vapaa-ajanohjaajat pitävät huolta siitä, että lapsilla ja aikuisilla on mukavat oltavat.


Huonetyyppi

Yhden hengen huoneita 1 hengelle. Kahden hengen huoneita 2–4 hengelle, joista 1–2 lasta.

Lue lisää huoneista
Kysy asiakkaaltamme

Viimeisin arvostelu

Siisteys, henkilökunta oli ystävällistä ja palvelualtista.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 3953 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 800 m
Keskustaan: 1 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Kaksi allasaluetta, joissa on yhteensä kolme allasta ja joista yksi on lastenallas. Yksi allas on lämmitetty. Altaan vesi lämmitetään vähintään +20 asteiseksi, mutta veden lämpötila voi olla jonkin verran matalampi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Erillinen lastenallas sekä maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Yhdellä altaalla järjestetään aktiviteetteja. Pienemmällä ja rauhallisemmalla allasalueella on lastenallas, joka ei ole lämmitetty. Lisäksi kaksi ulkoporeallasta, jotka eivät ole lämmitetty. Pyyhepalvelu panttimaksua vastaan lisämaksusta. Ulkoporealtaita (ei lämmitettyjä).

Hotellissa on allasbaari Honolulu ja baari Banana (sisältyvät All Inclusiveen) sekä englantilainen pubi Freddy's bar ja Meeting bar (eivät sisälly All Inclusiveen). Meeting Barissa on maksuton wifi. Buffetravintola La Guitarra ja ravintola PicNic, jossa yksinkertaisia ruokia tarjolla.

Maksutta rantalentopalloa, aerobicia ja pöytätennistä. Hierontaa, biljardia, tennistä ja tennistunteja lisämaksusta. Maksuton hotellibussi rannalle. Ohjelmaa. Liikenteen äänet voidaan kokea häiritsevinä osassa huoneita.

Ateriat

Aamiainen. Puolihoito tai All Inclusive ovat ostettavissa lisämaksusta. Joulun (25.12.) ja uudenvuoden illallinen. Ota yhteyttä myyntiimme, kun haluat ostaa puolihoidon tai All Inclusiven jouluna (25.12) ja uutenavuotena. Juhlaillalliset ovat lisämaksullisia.

All Inclusive

All Inclusive lisämaksusta sisältää:

- Aamiaispöytä, klo 8.00–11.00.

- Lounasbuffet, klo 13.00–15.00.

- Illallisbuffet, klo 18.30–21.30.

- Välipalaa, klo 11.30–12.30.

- Kahvia ja pientä makeaa, klo 15.30–17.00.

- Voileipiä, klo 22.00–23.00.

- Rajoittamattomasti virvokkeita, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo 11.00–23.00.

Huomioi, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistamista varten on käytettävä hotellin ranneketta. All inclusive on voimassa kotiinlähtöpäivänä klo 12.00 asti.