Pimalai Resort & Spa

Mikäli etsit lisämukavuutta lomallesi, on Pimalai Resort & Spa loistava valinta! Hotelli sijaitsee aivan hiekkarannalla, josta pääset kätevästi rantapromenadille tai virkistävälle pulahdukselle suoraan mereen. Infinity -altaalla rentoutumisen lisäksi hotellilla on paljon muutakin tehtävää - kuntosali, ryhmäliikuntatunteja sekä hemmotteluhoitoja hotellin spassa.


Huonetyyppi

Deluxe -huone 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 2932 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 800 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Pimalai Resort & Spa sijaitsee vehreässä ympäristössä aivan Koh Lantan rannalla. Hotellilla on kaksi allasaluetta, joissa on infinity -allas merinäköalalla. Molemmissa altaissa on erillinen osa lapsille. Allasalueella on lisäksi jacuzzi ja allasbaari, sekä aurinkotuoleja ja -varjoja.

Hotellissa on buffetravintola ja neljä á la carte -ravintolaa. Spice & Rice tarjoaa thaimaalaisia makuja rannalla. Ravintolassa Seven Seas on länsimainen menu. Rak Talayssa voit nauttia meren antimia rannalla. The Banyan Treessä on tarjolla yksinkertaisia italialaisia annoksia. Hotellissa on myös useita baareja.

Hotellilla on useita aktiviteetteja kaikille. Maksuton tennis, sulkapallo, koripallo, pöytätennis, melonta ja beach volley. Lisäksi joogaa ja thainyrkkeilyä sekä snorklausta ja sukellusta lisämaksusta. Kuntosali ja spa, jossa hierontaa ja erilaisia hoitoja lisämaksusta. Maksuton hotellin lastenkerho englanninkielisten ohjaajien vetämänä.

Vastaanotto on avoinna vuorokauden ympäri. Huonepalvelu klo 06.30 - 02.00. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Pesulapalvelu lisämaksusta. Pyöränvuokrausta. Suuria korkeuseroja ja rappusia hotellin alueella. Lähimpään keskustaan noin 800 metriä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta.

Puolihoito sisältää aamiaisen ja illallisen, joka koostuu kolmen ruokalajin menusta jossain hotellin á la carte -ravintoloista.

Exclusive-hotelleissamme on aina

  • Hotelliluokitus vähintään 5
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Spa, jossa on mahdollisuus erilaisiin hoitoihin ja hierontaan
  • Tasokas allasalue