1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Huoneet

Deluxe-huone

Modernisti sisustettuja deluxe-huoneita pääaltaan lähellä. Neljäs henkilö mahdollinen, mikäli hän on lapsi ja jakaa normaalin vuoteen. Kaikissa huoneissa on puhelin, satelliitti-tv englanninkielisillä kanavilla ja minibaari. Dvd-soitin, dvd-levyjä voi lainata vastaanotosta. Vedenkeitin ja kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke tai terassi, joista osasta on näkymä altaalle tai rajoitettu merinäköala. Siivous 7 kertaa/viikko.
Huonekoko: noin 30 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 1-2 lasta.

Kahden hengen huone

Modernisti sisustettuja kahden hengen huoneita. Neljäs henkilö mahdollinen, mikäli hän on lapsi ja jakaa normaalin vuoteen. Kaikissa huoneissa on puhelin, satelliitti-tv englanninkielisillä kanavilla ja minibaari. Dvd-soitin, dvd-levyjä voi lainata vastaanotosta. Vedenkeitin ja kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 kertaa/viikko. Parveke allasnäkymällä tai ulkotila allaspääsyllä.
Huonekoko: Noin 30 neliötä
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1-2 lasta.

Kahden huoneen villoja omalla altaalla

Suuria kahden huoneen villoja, missä puhelin puhelin, satelliitti-tv englanninkielisillä kanavilla ja minibaari. Neljäs henkilö mahdollinen, mikäli hän on lapsi ja jakaa normaalin vuoteen. Dvd-soitin, dvd-levyjä voi lainata vastaanotosta. Vedenkeitin ja kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Myös ulkosuihku. Ulkotila omalla altaalla ja merinäköalalla. Siivous 7 kertaa/viikko.
Huonekoko: noin 50 neliötä
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1-2 lasta.