Huoneet

Deluxe -huone

Modernisti sisustettuja deluxe -huoneita, jotka sijaitsevat hotellin pääaltaan lähellä. Hotelli kutsuu näitä huoneita nimellä Elegance Deluxe. Neljäs henkilö mahdollinen, mikäli hän on lapsi ja jakaa normaalin vuoteen. Kaikissa huoneissa on tv englanninkielisillä satelliittikanavillakanavilla ja dvd-soitin. Minibaari sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Suuri parveke tai terassi (noin 20 neliötä), joista osasta on näkymä altaalle tai rajoitettu merinäköala. Siivous 7 kertaa/viikko.

Huonekoko: noin 30 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Kahden hengen huone

Modernisti sisustettuja kahden hengen huoneita, joita hotelli kutsuu nimellä Gazebo Deluxe. Neljäs henkilö mahdollinen, mikäli hän on lapsi ja jakaa normaalin vuoteen. Kaikissa huoneissa on tv englanninkielisillä satelliittikanavilla ja dvd-soitin. Minibaari sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 kertaa/viikko. Suuri parveke (noin 20 neliötä) allasnäkymällä tai ulkotila suoralla allaspääsyllä. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 30 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Kahden huoneen villoja omalla altaalla

Tilavia kahden huoneen villoja, joita hotelli kutsuu nimellä Ocean Private Pool Villa. Parivuode ja mahdollisuus lisävuoteeseen taitettavasta vuoteesta. Neljäs henkilö on mahdollinen, mikäli hän on lapsi ja jakaa normaalin vuoteen. Tv englanninkielisillä satelliittikanavilla ja dvd -soitin. Minibaari sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme, erillinen suihku ja wc. Lisäksi suihku ulkotilassa. Suuri (noin 60 neliötä) ulkotila, yksityinen allas ja merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 50 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 henkeä/2-4 henkeä, joista 2 lapsia.