Crown Lanta Resort & Spa

  • Upea sijainti
  • Maksuton kuljetus keskustaan
  • Paljon aktiviteetteja

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Silver.

Mukavaa asumista useiden palveluiden äärellä hienossa hotellissa, joka sijaitsee loistavalla paikalla niemen kärjessä. Lapsiperheet sekä kaksin matkustavat löytävät suurelta hotellialueelta lempipaikat. Nauti merestä, henkilökohtaisesta palvelusta ja romanttisista puitteista. Hotellilla käytössäsi muun muassa spa ja kajakit.


Huonetyyppi

Deluxe-huoneita 1-3 hengelle/1–4 hengelle, joista 2 lasta. Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle/1–4 hengelle, joista 2 lasta. Kahden huoneen villoja omalla altaalla 2–3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista

Viimeisin arvostelu

Villa oli sijainniltaan hyvä ja ihana oma allas. Huoneet, joista käynti altaaseen on aina varjois...
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 2129 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 2 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Crown Lanta Resort & Spa on useasta rakennuksesta muodostuva hieno hotelli, joka sijaitsee loistavalla paikalla niemen kärjessä. Hotellissa asut rauhaisassa, vehreässä ympäristössä. Uima-allas, jossa on lapsille oma osio. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Allasbaari.

Hotellissa on kaksi ravintolaa kauniilla merinäkymällä: The Peakissa tarjolla on kansainvälisiä annoksia, kun taas The Cliff tarjoilee kalaa ja mereneläviä. Allasbaari, jossa tarjolla on snackejä ja juomia. Kajakkeja lainattavissa. Polkupyöriä vuokralla lisämaksusta. Ihana kylpyläosasto, jossa on tarjolla erilaisia hoitoja lisämaksusta. Poreallas ja sauna.

Maksuton wifi koko hotellialueella. Internetpiste vastaanotossa. Pieni kuntosali on maksutta hotellivieraiden käytössä. Huonepalvelu klo 10.00-23.00. Mahdollisuus liikkua hotellin rakennusten välillä golfautolla. Hotellialueella on suuria korkeuseroja. Maksuton hotellibussi Saladaniin 4 krt/päivä. Pesulapalvelu. Ei liikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Uudenvuoden illallinen.