1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia JA Jebel Ali Beach -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
8,9 / 10
Puhtaus
 
9,4 / 10
Palvelu
 
9,3 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,9 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,9 / 10
Huone/huoneisto
 
8,5 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,1 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,8 / 10

10 viimeisintä arvostelua


3 10:stä

Leila,
Pori

+
Ruoka ja siisteys erinomaiset
-
Hiustenkuivaaja ja silitystarvikkeet puuttuivat. Tiedottaminen ontui.

Vahvistettu asiakas: 2019-01-02


9 10:stä

,

+
Palvelu todella ystävällistä, paljon ravintoloita, joista osa kuului all inclusive-pakettiin, hieno allasalue aivan rannalla, siistit huoneet, paljon erilaista aktiviteettia tarjolla.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-01-02


10 10:stä

Maria,
Espoo

+
Hotellissa oli erittäin hyvä palvelu, se oli siisti ja ruoka oli hyvää. All inclusive oli erittäin kattava, listalta pystyi tilaamaan paljon erilaisia ruokia ja juomia. Voisimme tulla uudestaan!
-

Vahvistettu asiakas: 2018-10-24


9 10:stä

Sami,
Tampere

+
Hyvä ruoka, hyvä palvelu, mukava henkilökunta
-
Hotellialueen kartta olisi auttanut alussa. All inclusive asiakkaille oli alkuun epäselvää laskujen kuittaus ja mikä kuului all inclusive pakettiin.

Vahvistettu asiakas: 2018-10-24


8 10:stä

Karri,
Hollola

+
Mukava ranta ja allastilat. Henkilökunta erittäin kohteliasta ja avuliasta.
-
Avaimet toimivat erittäin epävarmasti. Loman jälkimmäisellä puoliskolla avaimet piti käydä vastaanotossa ohjelmoimassa päivittäin. Ja ei emme pitäneet niitä kännykän lähellä.

Vahvistettu asiakas: 2018-10-24


10 10:stä

Leila,
Rusko

+
Hyvä sijainti ja lapsiperheelle sopiva hetelli. Olimme kolmatta kertaa ja palaamme uudelleen.
-
Ei parannettavaa, kaikki toimii loistavasti.

Vahvistettu asiakas: 2018-10-24


7 10:stä

Micke,
Kirkkonummi

+
Hotelli itsessään OK. Allas ja ranta hyvät. Huoneissa ei moitittavaa
-
Ruokapaikkoja lähistöllä todella vähän ja hinta/laatusuhde huono. Järkevät ruokapaikat kymmenien kilometrien päässä. Muutenkin jos haluaa muuta kuin maata hotellin rannalla tai altaalla niin matkat joka paikkaan pitkät. Vuokra-auto suositeltava. Hotellin väki ystävällistä mutta sekoilivat aika paljon.

Vahvistettu asiakas: 2018-04-04


9 10:stä

Kristiina,
Espoo

+
Loungepalvelu ja rauhallisuus
-
Vasta kun pääsi loman alkuun halusi tehdäkin jotain mutta mm ratsastusta emme saaneet.

Vahvistettu asiakas: 2018-04-04


9 10:stä

Carola,
Kirkkonummi

+
Siisti, kaunis hotelli, huone kahdelle sopivan kokoinen. Erittäin hyvä aamiaisbuffe’, ystävällinen , palvelualtis henkilökunta.
-
Logistiikka lounasravintoloissa sekava, järjestellmällisyyttä ei ollut. Ellei itse vahtinyt pöytiä niin ei olisi saanut pöytää ollenkaan, vaikka huonenumero oli odotuslistalla.

Vahvistettu asiakas: 2018-04-04


8 10:stä

Elina,
Kangasala

+
Ruoka, palvelu, ulkoalueet, oma ranta, siisteys
-
Pienten huoneiden kunto

Vahvistettu asiakas: 2018-03-28


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita JA Jebel Ali Beach -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4,5/5 Nukkuminen
 • 4/5 Sijainti
 • 4,5/5 Huoneet
 • 4,5/5 Palvelu
 • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
 • 4,5/5 Siisteys

88% matkustajista suositttelee

4192 arvostelua
Erinomainen
 
2858
Erittäin hyvä
 
933
Hyvä
 
263
Ei kovin hyvä
 
81
Huono
 
57

Viimeisimmät 5 arviota

26.1.2018

Kirjoittanut 920katjae

Loistava hotelli omalla rannalla!

Hieman matkaa Dubain keskustaan, mutta ilmaiset bussit kulkivat aamusta iltaan eikä taxitkaan ole kalliita. Meillä ei ollut all inclusivea ja säästimme monta sataa. Aamiainen kuului huoneen hintaan ja ilmaista vettä sai monta pulloa päivässä. Tietysti jos juo paljon alkoholia tms. ja haluaa hotellilla kaikki päivät viettää syöden on se hyvä vaihtoehto. Harrastusmahdollisuudet olivat hyvät ja varsinkin kuntosali oli hotellin saliksi erinomainen. Henkikökunta oli kaikenkaikkiaan ystävällistä, hotelli siisti eikä aurinkotuoleista ollut pulaa. Suosittelen ehdottomasti!

 
7.12.2017

Kirjoittanut pappis59 Tammela, Suomi

Viikko loistavassa hotellissa

Hieno 5 tähden hotelli rauhallisella paikalla. 5 uima-allasta, 7 ravintolaa joissa kattava valikoima. Loistava ja palvelualtis henkilökunta, hyvät harrastusmahdollisuudet. Vaikka hotelli on sivussa, siltä järjestetään kuljetuksia keskustaan useasti päivässä. Suosittelen ottamaan all-innclusiven.

 
5.12.2017

Kirjoittanut harri_halttunen

Nasta mesta

Soveltuu hyvin lapsiperheille. Ota täysihoito. Heiman jo kulunut, mutta on varmasti vastiunetta rahalle. Voitaisiin perheenä tulla uudestaankin. Hotelli on kekessä ei mitään, mutta taksilla on lyhyt matka esim Legolandiaan.

 
18.3.2017

Kirjoittanut 495jaanav Vantaa, Suomi

Lepoloma

Hotelli on suuri ja palveluita löytyy. Sijainti on kaukana Dubaista ja all Inclusive ehdottomasti kannatti ottaa jo matkatoimistolta. (572,00 eur per/hlö) Hintataso hotellissa on korkea ja jos ruokailla ei hotellilla halua, läheltä ei löydy mitään muita ravintoloita. Kirjautuessa hotelliin ottavat panttimaksun luottokortilta 3000 dirhamia. Löytyy golfia, erilaisia vesiurheilulajeja, ampumarata, cartingia yms. On hotellilta jopa vesitaso lennätyksiä. Ravintoloissa vaihtoehtoja buffet, Italialainen, seafood laivatavintola, karibialainen rantaravintola, sporttibaari ja musabaari hotellin seiska kerroksessa. Ruoka oli todella hyvää ja aamupala fantastinen. Esimerkkinä hintatasosta -> Magners-siideri 0,5l 12euroa. Hotellilta oli ilmaiset bussikuljetukset emirates mall ja Dubai mall ostareille. Ei montaa kertaa viitti bussissa istua tuntia mennen tullen. Itse suosittelisin hotellia jos haluaa pelkkää lepolomaa, ja ei välittämättä halua reissata jokapäivä Dubain keskustaan. Huoneet oli hieman kuluneet. Henkilökunnasta ystävällisimmät oli kerrossiivoojat ja ovipojat. Ihan Ok taso noin muuten. Riikinkukot hotelli alueella ihastuttivat vieraita myös. Tosin myös varikset oli kovia varastamaan ruokaa pöydistä päivällä.

 
17.3.2017

Kirjoittanut Rubiinio Helsinki, Suomi

5 tähden oleskelua

4-tähteä tälle hotellille on aliarviomista. Hotelli todella siisti ja palvelu aivan loistavaa. Sijainti on hieman syrjässä, mutta varsinki pienten lasten perheille se sisältää kaiken tarvittavan. Erityismaininta todella laadukkaista ravintoloista.