1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia JA Jebel Ali Beach -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
8,9 / 10
Puhtaus
 
9,4 / 10
Palvelu
 
9,2 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,9 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,8 / 10
Huone/huoneisto
 
8,4 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,1 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,8 / 10

10 viimeisintä arvostelua


10 10:stä

,

+
Hyvä palvelu ja hyvä ruoka, siisti hotelli
-
Avainkortit toimi huonosti

Vahvistettu asiakas: 2019-03-06


9 10:stä

Hanne,
Seinäjoki

+
Erinomainen ruoka, siisteys
-
Ystävällisempi palvelu

Vahvistettu asiakas: 2019-03-04


9 10:stä

Ida,
Vaasa

+
-Monta allas-aluetta, altaissa ihanan lämmin vesi ja kaikissa pool-bar -Useita ravintoloita, ruoka oli hyvää ja All inclusive oli todella hintansa väärti ja toimi tosi hyvin, jopa minibaarista sai ottaa juomia vapaasti ilmaiseksi -Henkilökunta oikein avulias, hyvä palvelu
-
Meidän huone oli parkkipaikkaa päin, ei mikään kiva näköala huoneesta.

Vahvistettu asiakas: 2019-03-04


8 10:stä

Petra,
Borgå

+
Bra service, trevliga omgivningar, mycket att göra - från ridning till vattensporter - och fantastiskt god mat.
-
Oavsett om hotellområdet håller på att byggas om eller inte så borde det absolut finnas en karta över faciliteterna. Svårt att orientera sig till exempel enbart utifrån restaurangnamn.

Vahvistettu asiakas: 2019-02-27


9 10:stä

Sari,
Helsinki

+
Monipuoliset ruokailumahdollisuudet
-
Ranneke olsi huolettomampi kuin aina juomien ja ruokien kuittaaminen erikseen. Lapsille etenkin olisi helpompi itse hakea tarvittaessa juotavat ym.

Vahvistettu asiakas: 2019-02-25


9 10:stä

Virpi,
Turku

+
Siisti hotelli,ystävällinen henkilökunta.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-02-11


8 10:stä

Outi,
Klaukkala

+
Laaja valikoima ruokia bufee ravintolassa. Piha alueet hyvin hoidetut.
-
Puolihoito, täyshoito, Allinclusive järjestelmä vaatisi kehitystä. Jouduimme useaan kertaan oikaisemaan lakuja hotellin ravintoloissa, joissa meinasimme joutua maksamaan ylimääräistä. Lisäksi meiltä yritettiin laskuttaa minibaarin juomista, vaikka emme olleet ottaneet sieltä mitään.

Vahvistettu asiakas: 2019-01-09


3 10:stä

Leila,
Pori

+
Ruoka ja siisteys erinomaiset
-
Hiustenkuivaaja ja silitystarvikkeet puuttuivat. Tiedottaminen ontui.

Vahvistettu asiakas: 2019-01-02


9 10:stä

,

+
Palvelu todella ystävällistä, paljon ravintoloita, joista osa kuului all inclusive-pakettiin, hieno allasalue aivan rannalla, siistit huoneet, paljon erilaista aktiviteettia tarjolla.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-01-02


10 10:stä

Maria,
Espoo

+
Hotellissa oli erittäin hyvä palvelu, se oli siisti ja ruoka oli hyvää. All inclusive oli erittäin kattava, listalta pystyi tilaamaan paljon erilaisia ruokia ja juomia. Voisimme tulla uudestaan!
-

Vahvistettu asiakas: 2018-10-24


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita JA Jebel Ali Beach -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4,5/5 Nukkuminen
 • 4/5 Sijainti
 • 4,5/5 Huoneet
 • 4,5/5 Palvelu
 • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
 • 4,5/5 Siisteys

88% matkustajista suositttelee

4265 arvostelua
Erinomainen
 
2910
Erittäin hyvä
 
950
Hyvä
 
267
Ei kovin hyvä
 
83
Huono
 
58

Viimeisimmät 5 arviota

6.2.2019

Kirjoittanut 963pekkal Siilinjärvi, Suomi

Nice place.

Hotelli on siisti, ruoka buffeessa oli monipuolista ja hyvää. Alakerran italialainen ravintola oli erinomainen ja rantaravintola oli todella mukava lounaspaikkana. Allasalue oli miellyttävä ja palvelu pelasi. Ainoa miinus hieman syrjäinen sijainti Dubain keskustasta.

 
26.1.2018

Kirjoittanut 920katjae

Loistava hotelli omalla rannalla!

Hieman matkaa Dubain keskustaan, mutta ilmaiset bussit kulkivat aamusta iltaan eikä taxitkaan ole kalliita. Meillä ei ollut all inclusivea ja säästimme monta sataa. Aamiainen kuului huoneen hintaan ja ilmaista vettä sai monta pulloa päivässä. Tietysti jos juo paljon alkoholia tms. ja haluaa hotellilla kaikki päivät viettää syöden on se hyvä vaihtoehto. Harrastusmahdollisuudet olivat hyvät ja varsinkin kuntosali oli hotellin saliksi erinomainen. Henkikökunta oli kaikenkaikkiaan ystävällistä, hotelli siisti eikä aurinkotuoleista ollut pulaa. Suosittelen ehdottomasti!

 
7.12.2017

Kirjoittanut pappis59 Tammela, Suomi

Viikko loistavassa hotellissa

Hieno 5 tähden hotelli rauhallisella paikalla. 5 uima-allasta, 7 ravintolaa joissa kattava valikoima. Loistava ja palvelualtis henkilökunta, hyvät harrastusmahdollisuudet. Vaikka hotelli on sivussa, siltä järjestetään kuljetuksia keskustaan useasti päivässä. Suosittelen ottamaan all-innclusiven.

 
5.12.2017

Kirjoittanut harri_halttunen

Nasta mesta

Soveltuu hyvin lapsiperheille. Ota täysihoito. Heiman jo kulunut, mutta on varmasti vastiunetta rahalle. Voitaisiin perheenä tulla uudestaankin. Hotelli on kekessä ei mitään, mutta taksilla on lyhyt matka esim Legolandiaan.

 
18.3.2017

Kirjoittanut 495jaanav Vantaa, Suomi

Lepoloma

Hotelli on suuri ja palveluita löytyy. Sijainti on kaukana Dubaista ja all Inclusive ehdottomasti kannatti ottaa jo matkatoimistolta. (572,00 eur per/hlö) Hintataso hotellissa on korkea ja jos ruokailla ei hotellilla halua, läheltä ei löydy mitään muita ravintoloita. Kirjautuessa hotelliin ottavat panttimaksun luottokortilta 3000 dirhamia. Löytyy golfia, erilaisia vesiurheilulajeja, ampumarata, cartingia yms. On hotellilta jopa vesitaso lennätyksiä. Ravintoloissa vaihtoehtoja buffet, Italialainen, seafood laivatavintola, karibialainen rantaravintola, sporttibaari ja musabaari hotellin seiska kerroksessa. Ruoka oli todella hyvää ja aamupala fantastinen. Esimerkkinä hintatasosta -> Magners-siideri 0,5l 12euroa. Hotellilta oli ilmaiset bussikuljetukset emirates mall ja Dubai mall ostareille. Ei montaa kertaa viitti bussissa istua tuntia mennen tullen. Itse suosittelisin hotellia jos haluaa pelkkää lepolomaa, ja ei välittämättä halua reissata jokapäivä Dubain keskustaan. Huoneet oli hieman kuluneet. Henkilökunnasta ystävällisimmät oli kerrossiivoojat ja ovipojat. Ihan Ok taso noin muuten. Riikinkukot hotelli alueella ihastuttivat vieraita myös. Tosin myös varikset oli kovia varastamaan ruokaa pöydistä päivällä.