Dubai Jebel Ali kohdetiedot

Lentokenttäkuljetus:

Lentokenttäkuljetuksen kesto on noin 1-1,5 tuntia. Huomioithan, että lentokenttäkuljetusten kesto voi vaihdella liikenneolosuhteista riippuen ja odotusaika lentokentällä voi olla 15-45 minuuttia ennen kuin bussi lähtee kohti hotelleja. Apollomatkojen opas ei ole yleensä mukana lentokenttäkuljetuksissa.

Hyvä tietää:

Kaikissa Yhdistyneiden Arabiemiirikuntien hotelleissa tulee maksaa turistivero, joka maksetaan suoraan hotellilla sisäänkirjautumisen yhteydessä. Lisämaksu määräytyy huonetyypin ja öiden lukumäärän perusteella, ja on 10-20 AED hotellin luokituksesta riippuen. Tämä lisämaksu ei sisälly matkan hintaan.

Sisäänkirjautumisen yhteydessä useimpiin hotelleihin tulee jättää noin 200 USD:n pantti, joka palautetaan uloskirjautumisen yhteydessä. Summa varataan luottokortilta.

Huomioithan, että alkoholin myynti on kielletty tiettyinä päivinä vuodessa. Alkoholi on hyvin kallista ja saatavilla pääosin vain hotelleista. Mikäli hotelleissa ei myydä alkoholia, on tästä mainittu hotellin esittelysivulla. Tullivapaita tuotteita voi ostaa lentoasemalta saavuttaessa sekä kotiinlähdön yhteydessä. Maksimimäärä on 4 litraa per henkilö.

Dubaissa ei saa ottaa aurinkoa yläosattomissa. Maan kulttuuri tulee huomioida kaikessa käyttäytymisessä. Olkapäät ja polvet tulee olla suojattuja, myös yleisillä uimarannoilla.

Alle 21-vuotiaat eivät saa kirjautua sisään hotelleihin Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa ilman vanhempien seuraa. Jos lapsella on eri sukunimi kuin vanhemmalla, mukana on oltava syntymätodistus. Alle 21-vuotias, joka matkustaa muun aikuisen kuin oman vanhempansa kanssa, tarvitsee kopion vanhempansa passista sekä vakuutuksen vanhemmaltaan englanniksi. Ota yhteyttä edustustoon lisätietojen saamiseksi.

Internet toimii usein hitaasti koko maassa.