Radisson Blu Hotel & Resort Abu Dhabi Corniche

Radisson Blu Hotel & Resort Abu Dhabi Corniche on moderni hotelli, josta löytyy kaikki tarvittava rentouttavan loman viettoon; yksityinen ranta, suuri allasalue ja korkeatasoinen palvelu. Hotelli sijaitsee lähellä Abu Dhabin nähtävyyksiä ja luksustason ostosmahdollisuuksia. Kokeile uusia makuja jossain hotellin yhdeksästä ravintolasta tai kohota kuntoasi hotellin kuntosalilla.

Asiakkaidemme arvio

8 10:stä
Perustuu 2 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 3945 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 100 m
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Nauti auringosta hotellin palmujen reunustamalla allasalueella, ui allasbaariin tai kokeile vesiliukumäkiä! Vain noin minuutin kävelymatkan päässä sijaitsee yksityinen hiekkaranta, jossa voit virkistävän pulahduksen lisäksi kokeilla vesijettiä tai purjelautailua lisämaksusta. Maksuttomia aurinkotuoleja, -varjoja ja pyyhkeitä.

Hotellilla on yhteensä yhdeksän ravintolaa. Aamiainen, lounas ja illallisbuffet tarjoillaan La Terrazzassa, josta on näkymät Persianlahdelle. Voit nauttia italialaisia makuja Boccassa näkymin Cornichen rantakadulle. Tokissa on mahdollisuus kokeilla aasialaisia erikoisuuksia, kun taas makeat herkut ovat pääosassa Vienna Plazassa. Rentoudu elävän musiikin parissa Jazz Bar & Dinig Dazzlingissa tai seuraa jännittäviä otteluita sporttipubi Hemingway'sissa.

Kolme sisäallasta, sauna ja kuntosali maksutta. Ylellinen spa hoidoin lisämaksusta. Hotellin ylläpitämä lastenkerho englanninkielisten ohjaajien vetämänä ja leikkipaikka.

Club Lounge

Club -huoneissa majoittuvilla henkilöillä on pääsy hotellin club loungeen, jossa tarjoillaan snackseja iltapäivisin ja iltaisin sekä iltapäivätee ja mannermainen aamiainen. Hintaan sisältyy myös yksityinen sisään -ja uloskirjautuminen sekä extra wifi.

Yas Island

Tutustu Yas Islandiin perheen kanssa! Ilmainen bussikuljetus Yas Islandiin lähtee hotellin edestä kolme kertaa päivässä. Yas Islandilla sijaitsevat Yas Mall -ostoskeskus sekä kolme eri huvipuistoa Ferrari World, Warner Bros. World ja Yas Waterworld. Lue lisää Yas Islandista.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito, täysihoito ja All Inclusive lisämaksusta. Aikuisten varatessa lisämaksulliset ateriat ennakkoon, syövät 2-11 -vuotiaat lapset 1 eurolla. Uuden vuoden illallinen sisältyy täysihoidon ja All Inclusiven hintaan.

All Inclusive

All Inclusive lisämaksusta sisältää:

  • Aamiaispöytä La Terrazzassa, klo. 06.30-10.30 arkipäivisin, 06.30-11.00 viikonloppuisin.
  • Lounaspöytä La Terrazzassa, klo. 12.30-15.30.
  • Illallispöytä La Terrazza, klo. 18.30-22.30.
  • Snackseja Escape Pool Barissa, klo. 16.00-18.00.
  • Rajoittamattomasti juomia, kuten kahvia, teetä, virvoitusjuomia, olutta ja viiniä Escape Pool Barissa klo. 12.00-19.00.
  • Rajoittamattomasti juomia, kuten kahvia, teetä, virvoitusjuomia, olutta ja viiniä Vienna Plaza klo. 12.00-22.00.
  • Ateriakuponki arvolta AED 100/aikuinen ja AED 50/lapsi, joka voidaan käyttää á la carte-ravintoloissa Bocca, Hemingway's ja Vasco's.
  • 20% alennus spa -hoidoista.

Tunnistautumiseen käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive sisältää aamiaisen kotiinlähtöpäivänä.

Tärkeä tieto koskien tulo -ja lähtöpäivää!

Sisäänkirjautuminen hotelliin kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan klo 15. Huomioithan, että myös mahdolliset ateriapaketit alkavat viimeistään sisäänkirjautumisesta. Paluupäivänä huoneenluovutus klo 12 mennessä.