Club -huone

Club -huone parivuoteella tai kahdella erillisellä vuoteella. Mahdollisuus lisävuoteeseen kokoontaitettavasta vuoteesta. Kahvin ja teen keittomahdollisuus, tv satelliittikanavilla ja minibaari. Maksuton vesi, wifi, tallelokero ja ilmastointi. Kylpyamme/suihku ja wc. Kylpytakki ja tossut. Ei ulkotilaa. Osassa huoneita merinäkymä. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2 -vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Club -huoneissa majoittuvilla henkilöillä on pääsy hotellin Executive Loungeen 10. kerroksessa. Lounge on avoinna 06.30-00.00. Hintaan sisältyy myös yksityinen sisään -ja uloskirjautuminen, aamiainen, välipaloja, iltapäivätee ja high-speed internet.

Huonekoko: noin 26 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kahden hengen huone

Viihtyisiä kahden hengen huoneita parivuoteella tai kahdella erillisellä vuoteella. Mahdollisuus lisävuoteeseen taitettavasta vuoteesta. Kahvin ja teen keittomahdollisuus, tv satelliittikanavilla ja minibaari. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Kylpyamme/suihku ja wc. Ei ulkotilaa. Osassa huoneita merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 28 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 henkeä

Perhehuone

Perhehuone parivuoteella tai kahdella erillisellä vuoteella. Mahdollisuus lisävuoteeseen kokoontaitettavasta vuoteesta. Yhdistetty olohuone ja makuuhuone. Kahvin ja teen keittomahdollisuus, tv satelliittikanavilla ja minibaari. Maksuton vesi, wifi (high speed), tallelokero ja ilmastointi. Kylpyamme/suihku ja wc. Kylpytakki ja tossut. Ei ulkotilaa, osassa huoneita merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Huomioithan, että alle 2 -vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Soveltuu enintään: 2-4 henkeä, joista 2 lapsia.