Club -huone

Club-huoneita, ei ulkotilaa. Osassa huoneista on merinäköala. Huoneet sijaitsevat 5. kerroksesta ylöspäin. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta vuoteesta. Maksuton wifi sekä tallelokero ja ilmastointi. Minibaari - pullo vettä sisältyy ja täytetään päivittäin. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2 -vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Kun majoitut Club-huoneessa, sisältyy hintaan myös Happy Hour, välipaloja ja juomia (ei alkoholillisia) Vienna Plaza Caféssa (pohjakerroksessa) klo 17.30-19.30.

Huonekoko: noin 26 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, ei ulkotilaa. Osassa huoneista on merinäköala. Huoneet sijaitsevat 5. kerroksessa ja siitä ylöspäin. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta tai parivuode ja yksi yhden hengen vuode. Lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta vuoteesta. Maksuton, nopea wifi sekä tallelokero ja ilmastointi. Minibaari - pullo vettä sisältyy ja täytetään päivittäin. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2 -vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 28 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 henkeä

Perhehuone, 2 norm. vuodetta

Perhehuoneita merinäköalalla, ei ulkotilaa. Huoneet sijaitsevat 5. kerroksesta ylöspäin. Huoneet koostuvat kahdesta kahden hengen huoneesta, joiden välissä on ovi. Parivuode ja kaksi yhden hengen vuodetta. Maksuton, nopea wifi sekä tallelokero ja ilmastointi. Minibaari - pullo vettä sisältyy ja täytetään päivittäin. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2 -vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: Noin 50 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 henkeä, joista 2 lapsia.