Natalia

Huoneistohotelli Natalia tarjoaa aidon ja kodikkaan tunnelman ja täydellisen sijainnin lähellä rantaa, viihdettä ja ravintoloita Podgorassa. Huoneistot ovat tuoreita ja viihtyisiä. Jos haluat erityisen miellyttävän lomatunnelman, suosittelemme huoneistoa merinäköalalla.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-2 hengelle/1-3 hengelle. Kaksioita 1-4 hengelle/1-5 hengelle, joista 1-2 lapsia. Superior-kaksioita 1-4 hengelle/ 1-5 hengelle, joista 1-2 lapsia.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

6,8 10:stä
Perustuu 4 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 5 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 10 m
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Huoneistohotelli Nataliasta on kaunis näkymä Adrianmerelle ja Podgoran ravintolavalikoima on vain muutaman askeleen päässä.

Maksuton wifi. Hissi vain kerroksiin 3-4. Maksuton parkkihalli. Rantakadun äänet saatetaan kokea häiritseviksi. Läpikulkuliikennettä.

Ateriat

  • Ei aterioita

Hotellit Podgora

Primordia

Suosittu huoneistohotelli, jossa majoitut aivan Podgoran rantakadulla. Täällä olet lähellä kaikkea, mitä alueella on tarjota, kuten ravintoloita, putiikkeja ja baareja. Ranta sijaitsee suoraan hotellin alapuolella. Primordiassa on erikokoisia huoneistoja, joista monissa on parveke hurmaavin merinäköaloin.

Villa Lara

Villa Lara on viihtyisä huoneistohotelli, joka sijaitsee Podgoran yläosissa. Parvekkeelta avautuu kaunis merimaisema Hvarin ja Bračin saarille. Pääset rantakadulle portaita pitkin, täällä on viihtyisiä kahviloita ja ravintoloita.

Villa Mandarina

Villa Mandarina on mukava huoneistohotelli lähellä Podgoran satamaa. Rauhallisesta sijainnista huolimatta lähistöllä on ravintoloita, kauppoja, leipomoita ja ranta. Hotellin omistajalla on myös ravintola rantabulevardin varrella, jonne tulee varmasti piipahdettua kerran tai pari.