Primordia

Suosittu huoneistohotelli, jossa majoitut aivan Podgoran rantakadulla. Täällä olet lähellä kaikkea, mitä alueella on tarjota, kuten ravintoloita, putiikkeja ja baareja. Ranta sijaitsee suoraan hotellin alapuolella. Primordiassa on erikokoisia huoneistoja, joista monissa on parveke hurmaavin merinäköaloin.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1–3 hengelle, joista 1 lapsi. Kaksioita 1–4 hengelle, joista 1 lapsi. Kaksioita kahdessa kerroksessa 1–5 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Siisteys
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 61 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 50 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Pidetty hotelli, jossa on vieraanvarainen tunnelma. Podgoran rantakadun varrella sijaitsevaan hotelliin kuuluu kaksi rakennusta. Täydellinen vaihtoehto niille, jotka arvostavat sijaintia enemmän kuin monipuolisia palveluja. Kävelytietä pitkin pääsee niin pyöreäkiviselle rannalle kuin ostosmahdollisuuksien ja ravintoloidenkin luo.

Maksuton wifi vastaanotossa sekä ravintolassa. Saavuttaessa bussi jättää noin 300 metrin päähän hotellista. Matkatavaroille ei ole kuljetusta.

Ateriat

  • Ei aterioita.

Lisämaksusta:

  • Aamiainen

Mannermainen aamiainen tarjotaan klo 07.00-11.00.

Hotellit Podgora

Villa Lara

Villa Lara on viihtyisä huoneistohotelli, joka sijaitsee Podgoran yläosissa. Parvekkeelta avautuu kaunis merimaisema Hvarin ja Bračin saarille. Pääset rantakadulle portaita pitkin, täällä on viihtyisiä kahviloita ja ravintoloita.

Villa Mandarina

Villa Mandarina on mukava huoneistohotelli lähellä Podgoran satamaa. Rauhallisesta sijainnista huolimatta lähistöllä on ravintoloita, kauppoja, leipomoita ja ranta. Hotellin omistajalla on myös ravintola rantabulevardin varrella, jonne tulee varmasti piipahdettua kerran tai pari.

Natalia

Huoneistohotelli Natalia tarjoaa aidon ja kodikkaan tunnelman ja täydellisen sijainnin lähellä rantaa, viihdettä ja ravintoloita Podgorassa. Huoneistot ovat tuoreita ja viihtyisiä. Jos haluat erityisen miellyttävän lomatunnelman, suosittelemme huoneistoa merinäköalalla.