Kaksikerroksinen kaksio

Kaksioita kahdessa kerroksessa, joissa on parveke merinäköalalla. Alakerrassa on yhdistetty olohuone ja minikeittiö sekä kylpyhuone, jossa on hiustenkuivain, suihku ja wc. Yläkerrassa on makuuhuone, jossa on parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv paikalliskanavilla. Hiustenkuivain. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 1 lapsi

Kaksio

Eri tavoin sisustetuissa kaksioissa on erilliset makuuhuoneet sekä yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Mahdollisuus kahteen lisävuoteeseen vuodesohvasta. Keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Televisio ja puhelin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Osaan huoneita kuljetaan rappusia pitkin. Suihku ja wc. Parveke tai terassi, osasta merinäköala. Parvekkeiden/terasseiden koot vaihtelevat. Siivous 7 kertaa/viikko.

Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Yksiö

Yksiöitä, joissa on parveke merinäköalalla. Huoneistojen ja parvekkeiden koot vaihtelevat. Yhdistetty makuuhuone ja minikeittiö. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv paikalliskanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-3 hengelle, joista 1 lapsi.