Kaksio

Kaksioita, joissa on suuri parveke, osassa merinäköala. Huoneistojen pohjaratkaisut ja koko vaihtelevat. Makuuhuone ja yhdistetty minikeittiö tai erillinen keittiö. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on jääkaappi, keittolevyt, vedenkeitin, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittovarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-4 hengelle/1-5 hengelle, joista 2 lapsia.

Superior-kaksio

Superior-kaksioita, jossa on suuri parveke tai terassi merinäköalalla. Osassa huoneistoissa on korkea kaide parvekkeella. Huoneistojen pohjaratkaisut ja koko vaihtelevat. Makuuhuone ja yhdistetty minikeittiö tai erillinen keittiö. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on jääkaappi, keittolevyt, vedenkeitin, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-4 hengelle/1-5 hengelle, joista 2 lapsia.

Yksiö

Yksiöitä, joissa on parveke merinäköalalla. Huoneistojen pohjaratkaisut ja koko vaihtelevat. Makuuhuone ja yhdistetty minikeittiö tai erillinen keittiö. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on jääkaappi, keittolevyt, vedenkeitin, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittovarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-3 hengelle