Vuoristomaisema, Kreikka

Vaellus Epiruksen alueella

Pargan, Sivotan ja Zagorian lähistöllä on Kreikan kauneimpia kohteita sekä lukemattomia vaellusreittejä, joiden kautta pääset kokemaan Kreikan luontoelämykset parhaalla mahdollisella tavalla. Vaikuttavilla Pindus-vuorilla on vaellusreittejä kaiken tasoisille patikoijille. Voit vaeltaa läpi tunnelmallisten kylien, syvän Vikos-rotkon ja ohi solisevien purojen, jotka virtaavat pitkin Aeos- ja Vikos-rotkoja. Täällä kasvaa villinä niin valkosipulia kuin tuoksuvia yrttejä, kuten oreganoa ja salviaa.


Vaellusmatkat - Vaella Pindus-vuorilla

Yhdistä rantaloma Pargassa kolmen päivän vaellukseen Pindus-vuorilla upeissa luonnonmaisemissa. 

Zagoria

Koe Kreikka uusin silmin - lähde mukaan kolmen päivän vaellukselle kreikkalaiseen erämaahan Pindus-vuorten ainutlaatuisiin maisemiin. Vaellamme pitkin rotkoa, jossa on villinä kasvavia valkosipuleita ja huumaavan tuoksuisia yrttejä, solisevia puroja ja ikonisia kivisiltoja. Vaelluksen aikana ohitetut maisemat ovat henkeäsalpaavan upeita ja täällä asustaa paljon erilaisia villieläimiä.

Vaellusretken lisäksi tähän matkaan sisältyy majoitus hotellissa Salvator Hotel Villas & Spa Pargassa. Tämä yhdistelmämatka sopii täydellisesti sinulle, joka etsit elämyksellistä lomaa yhdistettynä muutamaan leppoisaan lomapäivään korkeatasoisessa hotellissa.

Lue lisää ja varaa vaellusmatka Pindus-vuorille


Päivävaellukset Epiruksen alueella

Lähde mukaan opastetulle vaellusretkelle ja koe enemmän matkakohteessasi lomasi aikana.

Vaella Lichnoksen rannalle

Vaella Pargasta Lichnos-vuorille

Koe kaunis Lichnos vaellusretkellä! Päivä alkaa vaelluksella pitkin kreikkalaisia oliivilehtoja, jossa on vehreitä pinjapuita, perhosia ja kilpikonnia. Matkalla kuljetaan ohi St. George's Churchin ja tunnelmallisen taverna Elean. Omistaja Marina on rakentanut tavernan itse ja paikalla ollessaan jutustelee hän mielellään vierailijoiden kanssa ennen vaelluksen jatkumista kohti näköalatasannetta. Täältä on näkymä kohti Pargaa ja suosittua Lichnoksen Beachia, joka on päivän viimeinen pysähdyspaikka. Rannalla on mahdollisuus pulahtaa veteen ja syödä jotain kevyttä.

Lisätietoa:

  • Vaelluksen pituus noin 3 km
  • Retken kesto noin 3 tuntia
  • Keskitason vaellus

 

Lue lisää ja varaa vaellusretki