El Greco

  • Iso allasalue
  • Maksuton wifi
  • Hyvä hotelliravintola
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Bronze.

El Greco on rakennettu Santorinille ominaiseen tyyliin. Hotellialueen keskellä on suuri allasalue, jossa on pienille vesipedoille erillinen lastenallas. Koko hotellialueella on maksuton wifi ja hotelliravintola La Pergola tarjoilee kreikkalaista ja välimerellistä ruokaa. Santorinin pääalue Fira on vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2–3 hengelle. Superior-huoneita 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Siisteys, palvelu, ruoka,
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 2181 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 7 km
Keskustaan: 650 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

El Greco on mukava hotelli vähän Firan ulkopuolella. Aukealla hotellialueella on useita allasalueita sekä maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Suuremmalla allasalueella on snack-/allasbaari, erillinen lastenallas ja ulkoilmaporeallas. Hotellissa on kaksi ravintolaa; La Pergola sijaitsee altaalla ja tarjolla on kreikkalaista sekä välimerellistä ruokaa. Ravintola Ampelosissa tarjolla on aamiaispöytä sekä illallista. Maksuton wifi yleisissä tiloissa.

Maksuton kuntosali. Spa lisämaksusta yli 16-vuotiaille, jossa sisäallas ja hoitoja lisämaksusta. Kokoustilat 100 hengelle. Supermarketti ja bussipysäkki kävelyetäisyydellä. Läpikulkuliikennettä. Firan keskustaan on noin 650 metriä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.