Kokemuksia Mitsis Grand Hotel -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,6 10:stä Perustuu 223 arvioon
Kokonaisuus
 
8,6 / 10
Puhtaus
 
8,8 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,5 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,7 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,6 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,7 / 10
Huone/huoneisto
 
7,9 / 10
Palvelu
 
9,2 / 10

Viimeisimmät arviot


6 10:stä

+
Huoneen sijainti.
-
Kokolattiamatot pois. WC-istuimessa eri kokoinen "rinkula" kuin mitä itse pöntössä --> vaihtoon. Risaiset kalusteet uudistettava välittömästi -> ei vastaa 5 tähden hotellin tasoa (5 tähteä heidän oma arvio). Henkilökunta varsinkin baarin puolella koulutukseen. Jotkut henkilöt todella epäkohteliaita.

Vahvistettu asiakas: 2021-09-05


6 10:stä

+
- hyvä nettiyhteys joka toimi huoneessa, altaalla ja yhteisissä tiloissa erinomaista! - ravintola kokonaisuus jossa oli kreikkalainen/hampurilais/meksikkolainen sekä jälkiruoka yksikkö ... siisti kokonaisuus ja toimi eriomaisen hyvin
-
- juomat piti päivittää 2 päivän välein nyt ei tullut kertaakaa huoneeseen - varaukset ravintoloihin aasia ja italia mahdollista vain kerran kumpaankin 2 viikon aikana? - kuntosali oli tyhjä mutta minua ei kuitenkaan päästetty treenaamaan vaikka se oli minulle tärkeä hotellin valintaperuste

Vahvistettu asiakas: 2021-08-29


8 10:stä

+
Monipuolisuus
-
Kylpyhuoneiden päivitys

Vahvistettu asiakas: 2021-08-01


7 10:stä

+
Henkilökunta
-
Hotelli alkaa olla remontin tarpeessa. Huoneen kalusteet loppuun kuluneet.

Vahvistettu asiakas: 2021-08-01


8 10:stä

+
Hotellin yleistilat viihtyisät ja siistit. Allasalueet liian pienet noin isolle hotellille. Aurinkotuolit oli varattu jo heti aamusta eikä niitä riittänyt kaikille
-
Huone oli huonokuntoinen. Lattia aikansa elänyt ja likainen kokolattiamatto. Mies sai allergia nuhaa matosta. Ilman kenkiä ei voinut kävellä matolla. Ilmastointilaitteen ääni oli kova ja häiritsi yöunta ja lisäksi sen teho ei riittänyt viilentämiseen. Huoneet tulisi päivittää vastaamaan tätä päivää. Matkustelemme paljon, ja huoneisto oli meille pettymys, vaikka kyseessä äkkilähtö olikin.

Vahvistettu asiakas: 2021-08-01


9 10:stä

+
Sijainti, allasalueet ja palvelu.
-

Vahvistettu asiakas: 2021-07-11


10 10:stä

+
Henkilökunta, ruoka hyvää, siistiä.
-
Huoneen kokolattiamatto likainen ja tahrainen.

Vahvistettu asiakas: 2021-07-11


10 10:stä

+
hyvä sänky, siisti huone.
-

Vahvistettu asiakas: 2021-07-11


9 10:stä

+
PARAS HOTELLI MISSÄ OLEN RODOKSELLA KÄYNYT. OLI 5 KERTA.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-10-23


8 10:stä

+
Sijainti
-
Huonneessa majoittuu 3 henkilöä. Mutta vain 2 peittoa, 2 kylpytakkia, kahdet pyyheliinat etc

Vahvistettu asiakas: 2019-10-23


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Mitsis Grand Hotel -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

69% matkustajista suositttelee

3805 arvostelua
Erinomainen
 
2309
Erittäin hyvä
 
901
Hyvä
 
355
Ei kovin hyvä
 
146
Huono
 
94

Viimeisimmät 5 arviota

28.7.2019

Kirjoittanut 185elses

Hemmotteluloma

Mitsis tarjosi upeat puitteet lomallemme: Ruoka, henkilökunta, viihde ja jokapäiväiset liikuntatunnit ja vesijumpat sekä joogat Petarin ja Aleksandran johdolla ilahduttivat meitä suuresti. Suosittelen! Tulemme uudelleenkin! Else S.

 
1.6.2019

Kirjoittanut pjo_kommum

Great Hotel

nautimme lomastamme Grand Hotel. Kaikki oli hämmästyttävää ja puhdasta. Kaikki ravintolat olivat erinomaisia herkullisen ruoan, monien valintojen ja hämmästyttävän henkilökunnan kanssa. Vastaanotto ja asiakassuhteiden henkilökunta olivat myös erittäin mukavia ja hyödyllisiä, erityisesti Ellen, joka teki vierailustamme kodin. Tulemme takaisin tähän hotelliin tulevaisuudessa.

 
7.11.2018

Kirjoittanut JuhaniU3

Hyvä ja rauhallinen

Huoneet oli pienet .Avaimet vanhanaikaisia .Siivous oli hyvää ,joka päivä imuroitiin ,myös parveke.Baarikaappi kuului hintaan jota täydennettiin .Ruoka oli hyvää ,ja monipuolista.Myös välipalat maukkaita Sopii paremmin aikuisille.

 
17.7.2018

Kirjoittanut VilleVuorenkyla Hämeenlinna, Suomi

Entistäkin parempi 2018!

Useimmat hotellit vuosien varrella rapistuvat ja säästöt syövät palvelun tasoa. Tämä ei todellakaan ole tapahtunut Grand hotellissa! Saavuimme hotelliin kahden aikaan yöllä ja pohdimme missä kävisimme syömässä jotain yöpalaa ennen nukkumaanmenoa. Saavuttuamme hotelliin respa ilmoitti kuitenkin, että buffetravintola on auki koko yön! Toisin sanoen, olet sitten saapumassa myöhään, ta lähtemässä aikaisin, palvelu pelaa aina! Allasravintolat kolmela eri teemalla + jäätelö/grepesravintola sekä pizzanpaistaja altaalla antavat suunnan hotellin upeasta tarjonnasta. Lisäksi illallisravintoloista löytyy Italialainen ja aasialainen erikoisravintola. Tämän päälle vielä runsas Buffetravintola! Kaikkiaan ruoan voi siis valita kahdeksasta eri paikasta, joten kaksikin viikkoa hotellissa kuluu varmasti kyllästymättä samoihin ruokiin! Hotellissa on joka päivä vaihtuva viihdetarjonta ja kerran viikossa pianisti aulabaarissa. Myös molemmat baarit tarjoavat hyvän valikoiman drinkkejä sekä aivan erinomaista kahvia! Jos nyt oikein haluaa keksiä parannettavaa hotellista, niin tummaa leipää ei hotellista löydy ja sokerittomat drinkit ovt melkolailla kiven alla. Tämä on hotelli johon haluaa tulla aina uudelleen ja jonka kalliimpi hintataso kuittaantuu olemattomilla kuluilla loman aikana, koska täällä kaikki oikeasti kuuluu hintaan!!!!

 
17.7.2018

Kirjoittanut Aurinko75 Etelä-Suomi, Suomi

Paras Rhodoksen hotelli!!

Hyvä tunnelma, monipuolinen ruokatarjonta, joka ilta elävää musiikkia....aamuisin ei siivoojat kolkuttele oven takana vaan tulevat kun ei olla paikalla. Kivalla paikalla meren rannassa. Kannattaa ottaa meren puolelta huone, upeat auringonlaskut voi nauttia omalla parvekkeella. Baarista löytyy monipuolinen valikoima ja osaava henkilökunta. Altaalla jumpat joka päivä!