Kokemuksia Mitsis Grand Hotel -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,6 10:stä Perustuu 257 arvioon
Kokonaisuus
 
8,6 / 10
Puhtaus
 
8,8 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,6 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,6 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,4 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,5 / 10
Huone/huoneisto
 
7,9 / 10
Palvelu
 
9,2 / 10

Viimeisimmät arviot


6 10:stä

+
Sijainti
-
Huoneiden päivitys, kokolattiamatot pois.

Vahvistettu asiakas: 2021-10-17


8 10:stä

+
yleistentilojen siisteys ja hyvä taso
-
kokolattiamatto karmea ja muutenkin huone huonossakunnossa.huone sijaitsi allasbaarin yläpuolelle minkä takia turha yrittää nukkua koska karmea meteli "musiikkiohjelmat ja ravintolaelämä "

Vahvistettu asiakas: 2021-10-17


5 10:stä

+
Bäst var de allmänna utrymmena samt mat och dryck. Läget och stranden var också bra
-
Bör renoveras, rummen i dåligt skick. Konstigt när man inte kunde beställa mat från olika restaurager vid poolen trots att de är brevid varandra. Ottevlig bartender som vägrade ge mig vatten

Vahvistettu asiakas: 2021-10-10


8 10:stä

+
Palvelu, hyvä sijainti
-
Erityisruokavalioon monipuolisuutta, muutaman kerran ,ettei isolle keliaatikko miehelle mitään gluteenitonta lihaa, kanaa tms. Ja laktoositon/maidoton käsite vieras. Ihana jälkkäripöytä notkuen , no, otanpahan taas ton hunajamelonin

Vahvistettu asiakas: 2021-10-03


9 10:stä

+
Hotelli on entuudestaan tuttu, näköala merelle!
-
Koronan takia ruokailua oli supistettu. Henkilökunta antoi ruoat, myös aamupalan minkä takia ruokailu jäi minimiin. Jos olisi itse saanut ottaa ruoat niin olisimme nauttineet enemmän ruokailusta!

Vahvistettu asiakas: 2021-10-03


9 10:stä

+
Kaikki toimi ja oli siistiä.
-
Pöytiin ohjaus ihmetytti. Palvelu pöytiin nopeutuisi kun henkilökuntaa voitaisiin käyttää tehokkaammin. Vaimo olisi halunnut vesijumppaa kuten aikaisemmissa kohteissamme on ollut.

Vahvistettu asiakas: 2021-10-03


10 10:stä

+
Hotellissa oli erinomaiset ruoka ja juomatarjoilut. Livemusiikkia tai esiintyjiä oli joka ilta kahdella eri allasalueella. Hotelli oli kivalla paikalla ja sieltä oli lyhyt matka kävellen myös vanhaan kaupunkiin. Ranta oli suoraan tien toisella puolella. Viilennys huoneessa toimi hyvin.
-
kaikki mahdollinen ruokalistoista ja hotelli infosta lähtien qr koodien takana. Hankaloitti aikatavalla ja koodeja ei löytynyt suoraan huoneesta vaan niitä oli siellä täällä. Toinen asia mikä olisi ollut kiva tietää jo etukäteen oli se, että olisi jo kotoa käsin varannut pöydän jo esim. Italialaiselle illalliselle. Tämä jäi täysin kokematta koska oli varattu viikoiksi eteenpäin kuin saavuimme hotellille.

Vahvistettu asiakas: 2021-10-03


9 10:stä

+
Tilava, ilmava huone, hyvä sijainti sisäpihalle ei kuulu liikenteen melua joten rauhallista nukkua. Kylpyhuone hyvän kokoinen, kunnollinen amme ja suihkuverho, vesi ei lainehdi pitkin lattiaa.
-
Aamiaisella kahvin saaminen kestää turhan kauan. Itsepalvelupiste josta kahvin voisi noutaa olisi paikallaan.

Vahvistettu asiakas: 2021-09-26


7 10:stä

+
Se että siellä oli poistettu kokolattiamatto. Muuten kyllä oli aika paljon kulumisen jälkiä siellä.
-
Huoneiden siivous ei vastannut odotettua. Italiaiseen ja Asialaiseen pystyi vain varata kerran viikon matkan aikana illalliset.

Vahvistettu asiakas: 2021-09-26


10 10:stä

+
Palvelu ja siisteys
-
Lisää aurinkotuoleja.

Vahvistettu asiakas: 2021-09-26


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Mitsis Grand Hotel -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

69% matkustajista suositttelee

3887 arvostelua
Erinomainen
 
2359
Erittäin hyvä
 
921
Hyvä
 
363
Ei kovin hyvä
 
149
Huono
 
95

Viimeisimmät 5 arviota

28.7.2019

Kirjoittanut 185elses

Hemmotteluloma

Mitsis tarjosi upeat puitteet lomallemme: Ruoka, henkilökunta, viihde ja jokapäiväiset liikuntatunnit ja vesijumpat sekä joogat Petarin ja Aleksandran johdolla ilahduttivat meitä suuresti. Suosittelen! Tulemme uudelleenkin! Else S.

 
1.6.2019

Kirjoittanut pjo_kommum

Great Hotel

nautimme lomastamme Grand Hotel. Kaikki oli hämmästyttävää ja puhdasta. Kaikki ravintolat olivat erinomaisia herkullisen ruoan, monien valintojen ja hämmästyttävän henkilökunnan kanssa. Vastaanotto ja asiakassuhteiden henkilökunta olivat myös erittäin mukavia ja hyödyllisiä, erityisesti Ellen, joka teki vierailustamme kodin. Tulemme takaisin tähän hotelliin tulevaisuudessa.

 
7.11.2018

Kirjoittanut JuhaniU3

Hyvä ja rauhallinen

Huoneet oli pienet .Avaimet vanhanaikaisia .Siivous oli hyvää ,joka päivä imuroitiin ,myös parveke.Baarikaappi kuului hintaan jota täydennettiin .Ruoka oli hyvää ,ja monipuolista.Myös välipalat maukkaita Sopii paremmin aikuisille.

 
17.7.2018

Kirjoittanut VilleVuorenkyla Hämeenlinna, Suomi

Entistäkin parempi 2018!

Useimmat hotellit vuosien varrella rapistuvat ja säästöt syövät palvelun tasoa. Tämä ei todellakaan ole tapahtunut Grand hotellissa! Saavuimme hotelliin kahden aikaan yöllä ja pohdimme missä kävisimme syömässä jotain yöpalaa ennen nukkumaanmenoa. Saavuttuamme hotelliin respa ilmoitti kuitenkin, että buffetravintola on auki koko yön! Toisin sanoen, olet sitten saapumassa myöhään, ta lähtemässä aikaisin, palvelu pelaa aina! Allasravintolat kolmela eri teemalla + jäätelö/grepesravintola sekä pizzanpaistaja altaalla antavat suunnan hotellin upeasta tarjonnasta. Lisäksi illallisravintoloista löytyy Italialainen ja aasialainen erikoisravintola. Tämän päälle vielä runsas Buffetravintola! Kaikkiaan ruoan voi siis valita kahdeksasta eri paikasta, joten kaksikin viikkoa hotellissa kuluu varmasti kyllästymättä samoihin ruokiin! Hotellissa on joka päivä vaihtuva viihdetarjonta ja kerran viikossa pianisti aulabaarissa. Myös molemmat baarit tarjoavat hyvän valikoiman drinkkejä sekä aivan erinomaista kahvia! Jos nyt oikein haluaa keksiä parannettavaa hotellista, niin tummaa leipää ei hotellista löydy ja sokerittomat drinkit ovt melkolailla kiven alla. Tämä on hotelli johon haluaa tulla aina uudelleen ja jonka kalliimpi hintataso kuittaantuu olemattomilla kuluilla loman aikana, koska täällä kaikki oikeasti kuuluu hintaan!!!!

 
17.7.2018

Kirjoittanut Aurinko75 Etelä-Suomi, Suomi

Paras Rhodoksen hotelli!!

Hyvä tunnelma, monipuolinen ruokatarjonta, joka ilta elävää musiikkia....aamuisin ei siivoojat kolkuttele oven takana vaan tulevat kun ei olla paikalla. Kivalla paikalla meren rannassa. Kannattaa ottaa meren puolelta huone, upeat auringonlaskut voi nauttia omalla parvekkeella. Baarista löytyy monipuolinen valikoima ja osaava henkilökunta. Altaalla jumpat joka päivä!