Kokemuksia Mitsis Grand Hotel -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,5 10:stä Perustuu 183 arvioon
Kokonaisuus
 
8,5 / 10
Puhtaus
 
9,0 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,6 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,8 / 10
Huone/huoneisto
 
7,9 / 10
Palvelu
 
9,1 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Hotellin sijainti ja isot huoneet. Erittäin ammattitaitoinen henkilökunta, erityisesti respan Maria ja ravintolan Popi.
-
Rakennuksen kunto ei ole enää tähtiluokitusta vastaavalla tasolla. Päivitystä vaaditaan monelta osin.

Vahvistettu asiakas: 2023-10-25


8 10:stä

+
Sijainti
-
Huone oli kulahtanut.

Vahvistettu asiakas: 2023-10-22


7 10:stä

+
Henkilökunta ehdottomasti.
-
Ruuan laatu ei ihan vastannut odotuksia mainospuheisiin verrattuna. Mikään ei ollut pahaa, mutta ei myös erityisen hyvää. Siltikin tarjontaa oli paljon, mikä oli hyvä asia.

Vahvistettu asiakas: 2023-10-11


8 10:stä

+
Mukavat tarjoilijat. Kivat ulkoterassit ja monta ruokapaikkaa.
-
Gluteenittomat ruoat olisi hyvä että ne olisi merkattu G,ettei joka ruokailun yhteydessä tarvitsisi kysellä niitä erikseen,välillä asia meni neljän tarjoilijan kautta ennenkin selvisi mitä uskaltaa syödä..

Vahvistettu asiakas: 2023-10-08


9 10:stä

+
Palvelu
-
Huoneessa juoksi muurahaisia. Ei haitannut isommin, mutta näin monen tähden hotellissa ei silti tarvitsisi. Lisäksi perinteiden allasalueiden aurinkotuolien varaus mitä ihmiset tekivät täälläkin, tulisi kitkeä hotellin toimesta pois.

Vahvistettu asiakas: 2023-10-04


9 10:stä

+
Ruoka, sijainti, palvelu
-

Vahvistettu asiakas: 2023-10-04


7 10:stä

+
-
Hotellilla alkoi joka ilta klo 21 kaksi tuntia kestävä musiikkiesitys joka oli meidän parvekkeen alapuolella. Se oli aivan järkyttävä kokemus, musiikki soi valtavan kovalla ja luulisin hotellissa olevan lisäksemme muitakin jotka haluavat nukkua aikaisemmin. Tästä johtuen emme ikiinä palaa tähän hotelliin emmekä voi suositella kenellekkään. Minulla oli 40 kerta Rodoksella enkä ole vastaavaan ikinä törmännyt JÄRKYTTÄVÄÄ ihmisen aliarvioimista.

Vahvistettu asiakas: 2023-10-04


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-10-01


9 10:stä

+
Sijainti loistava, hyvät palvelut
-
Hotellihuoneisiin sännättiin milloin mistäkin syystä. Milloin piti tehdä remonttia ja milloin tuotiin jotain. Puuttui ”älä häiritse” kyltti, jolla olisi voinut kieltää sisään säntäämisen

Vahvistettu asiakas: 2023-10-01


9 10:stä

+
Erittäin ystävällinen henkilökunta, siisteys ja hyvä ruoka!
-

Vahvistettu asiakas: 2023-07-16


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Mitsis Grand Hotel -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

69% matkustajista suositttelee

4761 arvostelua
Erinomainen
 
3008
Erittäin hyvä
 
1046
Hyvä
 
427
Ei kovin hyvä
 
173
Huono
 
107

Viimeisimmät 5 arviota

17.9.2023

Kirjoittanut Juha P

Uudestaan ja uudestaan

Kuin kotiin tulisi! Hotelli on monivuotinen tuttavuus, joten jotakin siinä on. Palvelut ovat parantuneet vuosi-vuodelta, kattaen mm. useita eri tyyppisiä ravintoloita, puutarhan ohjelmatarjonta kattoi koko viikon, baareja on kaksi, joista tuloaulan arvokas tummasävyinen on ehdoton suosikkini. Hotellin siivoustiimi ansaitsee kehuja. Mutta mikä tekee hotellista kodin on sen henkilökunta. Jo tullessa vastassa oli Dimitris, joka auttoi avuliaasti matkatavaroiden kanssa. Kuin myös lähdettäessä. POPI ! Popi hyörii ravintolassa varmistaen, että kaikki toimii ja on tiptop! Uskomatonta miten hän muistaa ja huomioi asiakkaat. Popin koulussa nuoret saavat kovan, mutta kattavan opin ammatista.

 
3.8.2023

Kirjoittanut Harri M

Hyvä hotelli valinta

Hotelli on hyvä valinta helppoon lomaan. Sijainti tuulisella rannalla on hyvä. Palveluita ja aktiviteetteja löytyy moneen lähtöön. Ravintola- ja ruokatarjonta on monipuolista ja ruoka on maukasta. Hotellin baareissa henkilökuntaa oli hieman liian vähän, mikä näkyi jonoina tiskeillä ja tarjoilun hitautena. Hotellin huoneet ovat tilavia ja sängyt mukavia. Huoneet ovat päivityksen tarpeessa, kalusteissa, listoituksissa ja ovissa on kulumaa, samoin amme kylpyhuoneessa on vanhanaikainen varuste. Lisäksi yhdellä perinteisellä avaimella toimiva huoneen lukitus ei ole enää tätä päivää, vaan lukitus tulisi muuttaa luottokortti tyyppisellä avaimella toimivaksi.

 
16.5.2022

Kirjoittanut Fride_75

Upea hotelli ja palvelu!

Olin viikon tässä hotellissa 2 teini-ikäisen lapseni kanssa ja ei ole kuin kehumista meiltä kaikilta! Palvelu aivan täydellistä ja ystävällistä. Tarjoilijat tosi mukavia ja aktiviteetin vetäjä oli ihana! Huone oli siisti ja siivottiin kerran päivässä. Joka toinen päivä täytettiin baarikaappi. Matkan aikana täytin vuosia ,joka huomioitiin yllätyskakulla ja shamppanjalla huoneeseen! Oli tosi yllätys odottamassa! Suurin osa asiakkaista oli iäkkäämmän puoleisia , ja iltaohjelma oli ennemmän aikuiseen makuun. Se ei meitä haitannut ja päivällä oli mukavasti vesijumppaa ja sulkapalloa ym. tarjolla. Ruoka oli erinomaista ja sitä oli runsaasti monessa ravintolassa. Tulemme heti ensi kesänä uudestaan tähän hotelliin! Ihan paras sijainti! Kiitos!

 
28.7.2019

Kirjoittanut 185elses

Hemmotteluloma

Mitsis tarjosi upeat puitteet lomallemme: Ruoka, henkilökunta, viihde ja jokapäiväiset liikuntatunnit ja vesijumpat sekä joogat Petarin ja Aleksandran johdolla ilahduttivat meitä suuresti. Suosittelen! Tulemme uudelleenkin! Else S.

 
1.6.2019

Kirjoittanut pjo_kommum

Great Hotel

nautimme lomastamme Grand Hotel. Kaikki oli hämmästyttävää ja puhdasta. Kaikki ravintolat olivat erinomaisia herkullisen ruoan, monien valintojen ja hämmästyttävän henkilökunnan kanssa. Vastaanotto ja asiakassuhteiden henkilökunta olivat myös erittäin mukavia ja hyödyllisiä, erityisesti Ellen, joka teki vierailustamme kodin. Tulemme takaisin tähän hotelliin tulevaisuudessa.