Kokemuksia Manousos -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
7 10:stä Perustuu 144 arvioon
Kokonaisuus
 
7,0 / 10
Puhtaus
 
7,9 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
7,3 / 10
Ruoka ja juoma
 
6,3 / 10
Huone/huoneisto
 
7,5 / 10
Palvelu
 
7,8 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Palvelualttius, siisti hotelli, pyyhkeet ja lakanat vaihdettiin usein ja erinomainen sijainti.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-10-25


10 10:stä

+
Kahden huoneen yhdistelmä ja hyvä äänieristys
-

Vahvistettu asiakas: 2023-10-18


9 10:stä

+
Kulmahuoneito merinäköala
-
Aaamiainen oli hyvä mutta pientä vaihtuvuutta olisin kaivannut kun olimme 2 viikkoa ja lähes sama koko ajan !!

Vahvistettu asiakas: 2023-10-18


8 10:stä

+
-
ei ollut kiva katsoa 2 viikkoa ränsistyneen talon seinää ja isoja pulunpaska a

Vahvistettu asiakas: 2023-10-01


7 10:stä

+
Sijainti, parveke
-

Vahvistettu asiakas: 2023-09-24


9 10:stä

+
Hotellin henkilökunta olivat ystävällisiä ja iloisia. Huoneet ja hotelli siisti. Hotelli sijaitsi hyvällä paikalla.
-
Kolmen viikon loman aikana, olisi toivonut aamupalalla vähän muutosta.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-24


9 10:stä

+
Henkilökunta
-
?

Vahvistettu asiakas: 2023-09-24


7 10:stä

+
Huonos oli se, että ulkoa kuului meteliä.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-09-20


10 10:stä

+
Sijainti
-

Vahvistettu asiakas: 2023-08-20


6 10:stä

+
Rummet mycket rent och prydligt,
-
Hissen var bedrövlig, en dag fungerade den tidvis inte alls,

Vahvistettu asiakas: 2023-08-20


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Manousos -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 3/5 Nukkuminen
  • 3,5/5 Huoneet
  • 3,5/5 Palvelu
  • 3,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 3,5/5 Siisteys

41% matkustajista suositttelee

279 arvostelua
Erinomainen
 
66
Erittäin hyvä
 
69
Hyvä
 
70
Ei kovin hyvä
 
29
Huono
 
45

Viimeisimmät 5 arviota

12.7.2023

Kirjoittanut Kumpmaa Tammela, Suomi

Kiva, siisti ja ilmastoitu hotelli

Meillä oli huone kauppojen puolelta, siisti huone ja pieni parveke, jossa kaksi mahtuu hyvin istumaan illan viiletessä, Ilta-aikaan meluisaa ja hotelli/alue ilmeisesti nuorten bileporukoiden suosiossa. Aamupala runsas, monipuolinen, henkilökunta ystävällistä.

 
14.8.2018

Kirjoittanut trvveller

Hyvä sijainti

Hyvä ja siisti hotelli hyvällä sijainnilla. Huoneet pidetään siistinä ja henkilökunta on kielitaitoista ja mukavaa. Olimme talon rauhallisemmalla puolella, joten viereisen ”baarikadun” melu ei kuulunut. Uima-allas on hyvä, alue vähän pieni ja makuuni liian varjoisa suurimmassa osassa aluetta. Ruotsalaisia nuoria ihan älytön määrä ja he mekastivat allasalueella muista välittämättä. Se oli ainut miinuspuoli. Voisivat pitää siis heidät paremmin kurissa. Pahimmillaan 3 eri ryhmän kaiuttimista kuunneltiin täysillä eri ruotsalaista musiikkia, ei pahemmin pystynyt rentoutumaan. Aamupala ok. Turvallinen olo ja jatkuva vartiointi. Hotellissa saatavilla all inclusive.

 
13.6.2018

Kirjoittanut Saalaliina Jyväskylä, Suomi

Hyvä hotelli keskeisellä sijainnilla

Hotelli itsessään on todella mieluinen. Huone pidetään todella siistinä, henkilökunta on mukavaa ja avuliasta, aamupala on mitä kattavin, todella hyvä. Mukavaksi yllätykseksi saimme huoneen ylimmästä kerroksesta merelle päin. Parvekkeella oli mukava nautiskella aurinkoa. Tuuli sillä puolella on kova, mutta pitää mukavasti viileänä. Huoneesta löytyi jääkaappi joka oli todella tarpeellinen. Ilmastointimahdollisuus löytyi huoneesta myös. Ainoa miinuspuoli itse hotellihuoneessa oli se, että jouduimme joka kerta jännittämään avautuuko meille huoneen ovi. Kosteus ja kuumuus aiheutti ongelmia avainkorttilukon toiminnassa. Ainakin pariin otteeseen jouduimme hakea henkilökunnan jotta pääsemme huoneeseen. Olosuhteet tietysti on mitä ne on. Allasalue oli viihtyisä, ainoastaan ruotsalaiset nuoret pitivät mekkalaa altailla joka saattaa häiritä rauhaa rakastavia. Öisin baarikadulta kantautuva melu ylsi erittäin selkeästi myös ylimpään kerrokseen, mutta korvatulpilla asia oli korjattavissa. Nukuimme todella hyvin joka yö. Sijainti muuten on todella kätevä. Vastapäätä löytyy heti marketti ruoka- ja juomaostoksia varten ja kaikkialle on lyhyt matka. Rantakin on ihan vieressä. Kaiken kaikkiaan mukava hotelli, mutta ruotsalaiset nuoret saisivat laittaa parempaan ruotuun. Kiitos.

 
12.9.2017

Kirjoittanut Sirpa A Oulu, Suomi

Hyvä sijainti, erinomainen henkilökunta

Hyvä ja keskeinen sijainti, todella hyvä ja kiva henkilökunta, ruoka ok, paljon ruotsalaista nuoriso jotka jaksoi bailata . Kiva että oli allas, vaikkakin pieni missä pystyi viilentymään kun oli kuuma. Ilmastointi toimi, mutta hotellin hissit olivat pelottavia ja usein Out of ordet. Meillä huone oli 5 kerroksessa, joten melu ei sinne kuulunut.

 
10.7.2017

Kirjoittanut HMS1212 Tampere, Suomi

Melua

Hotellissa oli mukava kattohuoneisto, josta näkymä merelle. Mahduimme kaikki viisi kaverusta samaan tilavaan huoneeseen. Aamiainen oli monipuolinen. Illalla meteli alkoi ja jatkui aamuun asti. Hotellissa on paljon skandinaavisia nuoria, jotka juhlivat läpi lomansa. Baarikadun musiikki ja huutelut kuuluivat huoneeseen. Korvatulpat siis mukaan. Hotellissa hyvä siivous ja plussaa vartioista jotka varmistavat ettei öykkäröinti tuo vaaraa. Hotellin viereisellä kadulla myös palvelee suomea puhuva lääkäri. Allasalue aika pieni ja vähän rantatuoleja, mutta onneksi oli meri lähellä. Kävelymatka keskustaan ja vanhaan kaupunkiin. Ravintoloita erittäin hyvin lähellä.