Kokemuksia Manousos -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
6,8 10:stä Perustuu 199 arvioon
Kokonaisuus
 
6,8 / 10
Puhtaus
 
6,8 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
7,3 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
6,9 / 10
Huoneen varustetaso
 
6,7 / 10
Ruoka ja juoma
 
6,1 / 10
Huone/huoneisto
 
6,9 / 10
Palvelu
 
7,4 / 10

Viimeisimmät arviot


7 10:stä

+
Alkulomasta oli vähän ihmisiä.
-
Viihtyisämmäksi aamupalahuone ja vähän lisää vaihtelua aamupalaan.

Vahvistettu asiakas: 2023-05-21


9 10:stä

+
Saimme toivotamme huoneen.
-
Ohjelma tarjontaa voisi kehittää. Aamupala oli riittävä, mutta voisi olla vaihtelevampi, ettei joka aamu ihan samaa.

Vahvistettu asiakas: 2023-05-17


8 10:stä

+
Hintalaatusuhde kohdillaan
-

Vahvistettu asiakas: 2023-05-17


9 10:stä

+
Sijainti ja ystävällinen palvelu.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-05-14


7 10:stä

+
-
Äänieristys oli olematon. Päivisin oli pakko pitää parvekkeen ovea auki, että ilma vaihtuisi. Kadulta tuli sisään kaikki bensankäry.

Vahvistettu asiakas: 2023-05-10


8 10:stä

+
Iso parveke.
-
Aamiainen voisi olla runsaasti.

Vahvistettu asiakas: 2023-05-10


8 10:stä

+
Ystävällinen henkilökunta. Siivoja teki kauniita koristuksia pyyheistä.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-26


8 10:stä

+
Siivous toimi.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-26


7 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-19


5 10:stä

+
Siivous ja mukava siivooja
-
Huono aamiainen eikä ravintolapalveluita ja uima-allas alue ei miellyttäny

Vahvistettu asiakas: 2022-10-19


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Manousos -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 3/5 Nukkuminen
  • 3,5/5 Huoneet
  • 3,5/5 Palvelu
  • 3,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 3,5/5 Siisteys

41% matkustajista suositttelee

265 arvostelua
Erinomainen
 
62
Erittäin hyvä
 
65
Hyvä
 
69
Ei kovin hyvä
 
29
Huono
 
40

Viimeisimmät 5 arviota

14.8.2018

Kirjoittanut trvveller

Hyvä sijainti

Hyvä ja siisti hotelli hyvällä sijainnilla. Huoneet pidetään siistinä ja henkilökunta on kielitaitoista ja mukavaa. Olimme talon rauhallisemmalla puolella, joten viereisen ”baarikadun” melu ei kuulunut. Uima-allas on hyvä, alue vähän pieni ja makuuni liian varjoisa suurimmassa osassa aluetta. Ruotsalaisia nuoria ihan älytön määrä ja he mekastivat allasalueella muista välittämättä. Se oli ainut miinuspuoli. Voisivat pitää siis heidät paremmin kurissa. Pahimmillaan 3 eri ryhmän kaiuttimista kuunneltiin täysillä eri ruotsalaista musiikkia, ei pahemmin pystynyt rentoutumaan. Aamupala ok. Turvallinen olo ja jatkuva vartiointi. Hotellissa saatavilla all inclusive.

 
13.6.2018

Kirjoittanut Saalaliina Jyväskylä, Suomi

Hyvä hotelli keskeisellä sijainnilla

Hotelli itsessään on todella mieluinen. Huone pidetään todella siistinä, henkilökunta on mukavaa ja avuliasta, aamupala on mitä kattavin, todella hyvä. Mukavaksi yllätykseksi saimme huoneen ylimmästä kerroksesta merelle päin. Parvekkeella oli mukava nautiskella aurinkoa. Tuuli sillä puolella on kova, mutta pitää mukavasti viileänä. Huoneesta löytyi jääkaappi joka oli todella tarpeellinen. Ilmastointimahdollisuus löytyi huoneesta myös. Ainoa miinuspuoli itse hotellihuoneessa oli se, että jouduimme joka kerta jännittämään avautuuko meille huoneen ovi. Kosteus ja kuumuus aiheutti ongelmia avainkorttilukon toiminnassa. Ainakin pariin otteeseen jouduimme hakea henkilökunnan jotta pääsemme huoneeseen. Olosuhteet tietysti on mitä ne on. Allasalue oli viihtyisä, ainoastaan ruotsalaiset nuoret pitivät mekkalaa altailla joka saattaa häiritä rauhaa rakastavia. Öisin baarikadulta kantautuva melu ylsi erittäin selkeästi myös ylimpään kerrokseen, mutta korvatulpilla asia oli korjattavissa. Nukuimme todella hyvin joka yö. Sijainti muuten on todella kätevä. Vastapäätä löytyy heti marketti ruoka- ja juomaostoksia varten ja kaikkialle on lyhyt matka. Rantakin on ihan vieressä. Kaiken kaikkiaan mukava hotelli, mutta ruotsalaiset nuoret saisivat laittaa parempaan ruotuun. Kiitos.

 
12.9.2017

Kirjoittanut Sirpa A Oulu, Suomi

Hyvä sijainti, erinomainen henkilökunta

Hyvä ja keskeinen sijainti, todella hyvä ja kiva henkilökunta, ruoka ok, paljon ruotsalaista nuoriso jotka jaksoi bailata . Kiva että oli allas, vaikkakin pieni missä pystyi viilentymään kun oli kuuma. Ilmastointi toimi, mutta hotellin hissit olivat pelottavia ja usein Out of ordet. Meillä huone oli 5 kerroksessa, joten melu ei sinne kuulunut.

 
10.7.2017

Kirjoittanut HMS1212 Tampere, Suomi

Melua

Hotellissa oli mukava kattohuoneisto, josta näkymä merelle. Mahduimme kaikki viisi kaverusta samaan tilavaan huoneeseen. Aamiainen oli monipuolinen. Illalla meteli alkoi ja jatkui aamuun asti. Hotellissa on paljon skandinaavisia nuoria, jotka juhlivat läpi lomansa. Baarikadun musiikki ja huutelut kuuluivat huoneeseen. Korvatulpat siis mukaan. Hotellissa hyvä siivous ja plussaa vartioista jotka varmistavat ettei öykkäröinti tuo vaaraa. Hotellin viereisellä kadulla myös palvelee suomea puhuva lääkäri. Allasalue aika pieni ja vähän rantatuoleja, mutta onneksi oli meri lähellä. Kävelymatka keskustaan ja vanhaan kaupunkiin. Ravintoloita erittäin hyvin lähellä.

 
19.9.2022

Kirjoittanut Maximus789

Decent hotel ruined by noise

The actual hotel itself is fine, I didn't find it to be dirty or unclean in any way, the lifts are a little rickety but not a problem. The staff we met were all lovely. The problem is about a third of the rooms have balconies overlooking bar street, the noise on that side of the hotel is intolerable and I say that as someone who likes to stay out late drinking on holiday. The noise in the other two thirds of the rooms is not too bad but you wouldn't book it in case you end up on the wrong side.