Kokemuksia Manousos -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
7,8 10:stä Perustuu 245 arvioon
Kokonaisuus
 
7,8 / 10
Puhtaus
 
8,2 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
7,9 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
7,9 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,3 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,4 / 10
Huone/huoneisto
 
7,9 / 10
Palvelu
 
8,3 / 10

Viimeisimmät arviot


7 10:stä

+
Siisti
-

Vahvistettu asiakas: 2021-07-25


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-10-30


9 10:stä

+
Hyvä sijainti. Aamupala hyvä, vaikkakin melko kreikkalaiseen makuun= todella paljon makeita leivonnaisia. Ei suomalainen munkkeja tai kakkupaloja aamiaiseksi syö.
-
Aamiaistilassa natsin lailla kyylänneen äijän voisi siirtää vaikkapa takapihan haravointiin. Vähän kun päätä käänsi, hän hyökkäsi kuin hyeena ja vei jokaisen tyhjän lautasen heti pois. 25 vaille 5 asento taitaa olla hemmolle täysin tuntematon käsite. Hän olisi myös voinut vastata tervehdykseen. Leipäveitsi oli naurettavan tylsä. :)

Vahvistettu asiakas: 2019-10-30


7 10:stä

+
Inhimillisen kokoinen ja ihan hyvä sijaintikin.
-
Asiakkaan hieman parempi huomiointi kaikkinensa. Toki äänistä oli varoitettu etukäteen ja se osio toteutui parina iltana. Ei häirinnyt kohtuuttomasti minua.

Vahvistettu asiakas: 2019-10-30


8 10:stä

+
Siisti hotelli ystävällinen henkilökunta ravintolaa lukuunottamatta.
-
Uima-allas mitätön ,suihkukopin alareunat tosi terävät ensimmäisenä aamuna särin varpaan joten uinnit tältä lomalta jäi uimatta.

Vahvistettu asiakas: 2019-10-09


8 10:stä

+
Lähellä keskusta, lähellä ranta ja tähtiluokitus parempi mitä annetin ymmärtää
-

Vahvistettu asiakas: 2019-10-09


9 10:stä

+
-Sijainti. - Ystävällinen palvelu -Monipuolinen aamiainen. -Mahdollisuus suihkuun (pohjakerroksessa) huoneen luovuttamisen jälkeen (iltalento). -Kaksi hissiä. -Kattohuoneistot, mahtavat näköalat, 360 astetta (4 kpl), varausmahdollisuus ? Kaksi kauppaa vastap.
-
Hotellin ulkoterassin (kadunpuoleinen) katos sateenpitäväksi.

Vahvistettu asiakas: 2019-10-06


10 10:stä

+
Hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla kaupungissa. Huoneeni oli kadun puolella ja oli hiljaista. Aamiainen ja lounas ylittivät kaikki odotukseni monipuolisuudellaan. Henkilökunta oli hyvin ystävällisiä ja palvelu moitteetonta. Huoneessa oleva veden keitin oli iloinen yllätys. Olin alkukesästä neljä viikkoa, samoin syyskuussa. Viihdyin erinomaisesti! Ensi vuonna uudestaan!
-

Vahvistettu asiakas: 2019-10-02


7 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-10-02


7 10:stä

+
Siisteys ja ystävällinen henkilökunta
-
wc pitäisi olla lähempänä allasaluetta. Ruoka oli melko kylmää jos et mennyt heti ruokailun alettua syömään

Vahvistettu asiakas: 2019-10-02


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Manousos -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 3/5 Nukkuminen
  • 3,5/5 Huoneet
  • 3,5/5 Palvelu
  • 3,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 3,5/5 Siisteys

41% matkustajista suositttelee

244 arvostelua
Erinomainen
 
57
Erittäin hyvä
 
62
Hyvä
 
65
Ei kovin hyvä
 
26
Huono
 
34

Viimeisimmät 5 arviota

14.8.2018

Kirjoittanut trvveller

Hyvä sijainti

Hyvä ja siisti hotelli hyvällä sijainnilla. Huoneet pidetään siistinä ja henkilökunta on kielitaitoista ja mukavaa. Olimme talon rauhallisemmalla puolella, joten viereisen ”baarikadun” melu ei kuulunut. Uima-allas on hyvä, alue vähän pieni ja makuuni liian varjoisa suurimmassa osassa aluetta. Ruotsalaisia nuoria ihan älytön määrä ja he mekastivat allasalueella muista välittämättä. Se oli ainut miinuspuoli. Voisivat pitää siis heidät paremmin kurissa. Pahimmillaan 3 eri ryhmän kaiuttimista kuunneltiin täysillä eri ruotsalaista musiikkia, ei pahemmin pystynyt rentoutumaan. Aamupala ok. Turvallinen olo ja jatkuva vartiointi. Hotellissa saatavilla all inclusive.

 
13.6.2018

Kirjoittanut Saalaliina Jyväskylä, Suomi

Hyvä hotelli keskeisellä sijainnilla

Hotelli itsessään on todella mieluinen. Huone pidetään todella siistinä, henkilökunta on mukavaa ja avuliasta, aamupala on mitä kattavin, todella hyvä. Mukavaksi yllätykseksi saimme huoneen ylimmästä kerroksesta merelle päin. Parvekkeella oli mukava nautiskella aurinkoa. Tuuli sillä puolella on kova, mutta pitää mukavasti viileänä. Huoneesta löytyi jääkaappi joka oli todella tarpeellinen. Ilmastointimahdollisuus löytyi huoneesta myös. Ainoa miinuspuoli itse hotellihuoneessa oli se, että jouduimme joka kerta jännittämään avautuuko meille huoneen ovi. Kosteus ja kuumuus aiheutti ongelmia avainkorttilukon toiminnassa. Ainakin pariin otteeseen jouduimme hakea henkilökunnan jotta pääsemme huoneeseen. Olosuhteet tietysti on mitä ne on. Allasalue oli viihtyisä, ainoastaan ruotsalaiset nuoret pitivät mekkalaa altailla joka saattaa häiritä rauhaa rakastavia. Öisin baarikadulta kantautuva melu ylsi erittäin selkeästi myös ylimpään kerrokseen, mutta korvatulpilla asia oli korjattavissa. Nukuimme todella hyvin joka yö. Sijainti muuten on todella kätevä. Vastapäätä löytyy heti marketti ruoka- ja juomaostoksia varten ja kaikkialle on lyhyt matka. Rantakin on ihan vieressä. Kaiken kaikkiaan mukava hotelli, mutta ruotsalaiset nuoret saisivat laittaa parempaan ruotuun. Kiitos.

 
12.9.2017

Kirjoittanut Sirpa A Oulu, Suomi

Hyvä sijainti, erinomainen henkilökunta

Hyvä ja keskeinen sijainti, todella hyvä ja kiva henkilökunta, ruoka ok, paljon ruotsalaista nuoriso jotka jaksoi bailata . Kiva että oli allas, vaikkakin pieni missä pystyi viilentymään kun oli kuuma. Ilmastointi toimi, mutta hotellin hissit olivat pelottavia ja usein Out of ordet. Meillä huone oli 5 kerroksessa, joten melu ei sinne kuulunut.

 
10.7.2017

Kirjoittanut HMS1212 Tampere, Suomi

Melua

Hotellissa oli mukava kattohuoneisto, josta näkymä merelle. Mahduimme kaikki viisi kaverusta samaan tilavaan huoneeseen. Aamiainen oli monipuolinen. Illalla meteli alkoi ja jatkui aamuun asti. Hotellissa on paljon skandinaavisia nuoria, jotka juhlivat läpi lomansa. Baarikadun musiikki ja huutelut kuuluivat huoneeseen. Korvatulpat siis mukaan. Hotellissa hyvä siivous ja plussaa vartioista jotka varmistavat ettei öykkäröinti tuo vaaraa. Hotellin viereisellä kadulla myös palvelee suomea puhuva lääkäri. Allasalue aika pieni ja vähän rantatuoleja, mutta onneksi oli meri lähellä. Kävelymatka keskustaan ja vanhaan kaupunkiin. Ravintoloita erittäin hyvin lähellä.

 
30.7.2021

Kirjoittanut ArisAntoniades Limassol, Kypros

Great Location, Good Value For Money

The property is located very close to the beach, and only a ten-minute walk to Rhodes town’s historic center (castle). The room was clean, the breakfast was nice, and the staff was very polite and helpful. In general, I think it was good value for money.