Huoneet

Kahden hengen huone

Viihtyisiä kahden hengen huoneita, joissa on maksuton keskusilmastointi (1.6.–30.9.) ja tallelokero. Satelliitti-tv ja puhelin. Erilliset vuoteet. Jääkaappi jossa juomia saavuttaessa maksutta, lisätäyttö lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke, rajoitettu merinäköala tai merinäköala. Siivous 7 kertaa/viikko.

Huonekoko: noin 18 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle

Kahden hengen huone sivurakennuksessa

Mukavia kahden hengen huoneita sivurakennuksessa kahdella erillisellä vuoteella. Satelliitti-tv ja puhelin. Jääkaappi jossa juomia saavuttaessa maksutta, lisätäyttö lisämaksusta. Maksuton keskusilmastointi (1.6-30.9) ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja wc. Parveke rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko. Sivurakennus on naapurihotelli Esperos Palacen puolella.

Huonekoko: noin 18 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Perhehuone

Perhehuoneita, joissa on erillinen makuuhuone ja olohuone. Vedenkeitin. Jääkaappi jossa juomia saavuttaessa maksutta, lisätäyttö lisämaksusta. Maksuton keskusilmastointi (1.6.–30.9.) ja tallelokero. Satelliitti-tv ja puhelin. Erilliset vuoteet. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa kylpyamme/suihku ja wc sekä kylpyhuone, jossa wc. Parveke, rajoitettu merinäköala. Siivous 7 kertaa/viikko.

Huonekoko: noin 35 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle