Kokemuksia Esperos Mare Resort -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,6 10:stä Perustuu 110 arvioon
Kokonaisuus
 
8,6 / 10
Puhtaus
 
9,3 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,7 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,8 / 10
Huone/huoneisto
 
8,3 / 10
Palvelu
 
8,8 / 10

Viimeisimmät arviot


10 10:stä

+
Kaikki aivan upeaa kaikki Hyvä palvelu ja siisteys.Brovo.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-09-24


9 10:stä

+
Huone oli erittäin siisti ja hotelli ylipäätään.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-09-24


9 10:stä

+
Erittäin ystävällinen, ja palvelu-altis henkilökunta . Monipuolinen ruoka-valikoima.
-
Huoneessa liian vähän ripustus / säilytystilaa . Parveke täysin surkea : pieni, ja etuseinä niin korkea, ettei yli näe kuin taivaan ! Etuseinästä 30 cm betonia pois, ja pleksi tilalle korjaisi viihtyvyyttä huomattavasti, vaikka se ei lisätilaa toisikaan.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-06


9 10:stä

+
Allasosasto ja ruokailut
-

Vahvistettu asiakas: 2023-08-06


9 10:stä

+
Hienot näkymät parvekkeelta, vaikka oli "rajoitettu merinäköala". Ruoka oli hyvää ja monipuolista.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-08-02


10 10:stä

+
Hotelli oli todella siisti, henkilökunta hyvin ystävällistä ja avuliasta. Sijainti loistava, aurinkotuoleja kohtalaisesti saatavilla. Kaiken kruunasi erinomainen ruoka.
-
Kuohuviini ei kuulunut all Inclusiveen - mikä järkyttävä pettymys 😅

Vahvistettu asiakas: 2023-07-09


7 10:stä

+
Siistiä, eikä liian ruuhkaista.
-
Huoneen ilmastointi oli puutteellinen. Huoneen lämpötila oli 25-27 astetta, eikä ilmastoinnin lämpötilaa voinut muutta. Lisäksi ilmastointilaite piti kovaa ääntä.

Vahvistettu asiakas: 2023-07-09


10 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-05-24


10 10:stä

+
Hotelli oli todella postiivinen yllätys ja enemmänkin. Se on nykyaikainen, siisti ja viihtyisä sisältä ja ulkoa, palvelu ystävällistä, all inclusive runsas ja monipuolinen. Hyvä ranta ja sen läheisyys on meille tärkeä kun perheeseemme kuuluu kaksi nuorta, jotka eivät enää tarvitse liukumäkeä eikä lasten allasta. Aktiviteettajakin löytyy monipuolisesti englanniksi ja saksaksi, jos vaan lähtee mukaan. Voin lämpimästi suositella Esperos Marea!
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-23


9 10:stä

+
Hotelli oli siisti, henkilökunta ystävällistä ja all inclusive -tarjonta monipuolinen
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-19


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Esperos Mare Resort -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

83% matkustajista suositttelee

527 arvostelua
Erinomainen
 
309
Erittäin hyvä
 
155
Hyvä
 
45
Ei kovin hyvä
 
10
Huono
 
8

Viimeisimmät 5 arviota

16.9.2016

Kirjoittanut Samulico Vantaa, Suomi

Erinomainen hotelli hienolla allasalueella ja rannalla aikuisille

Ylimmän kerroksen Comfort -huoneesta upea näköala merelle. Jääkaapissa odotti kylmä iso kuohuviinipullo ja vesipullo. Huone oli siisti ja siellä oli paljon säilytystilaa. Sänky hieman liian kova. Siivous toimi hyvin 7 päivää viikossa ja huonepalvelu kävi joka ilta kysymässä, onko kaikki hyvin. Koko hotellialue on hieno ja tasokkaan oloinen. Virtaavassa jokialtaassa mukava kellua uimarenkaalla ja nauttia samalla baarin juomista. Ranta hyvä ja rannalla oleva baari ok. Aurinkotuoleista oli aika moni rikki ja ne olivat tosi varattuja heti aamusta rannalla. Allasalueen keskiosasta löytyi paremmin tuoleja. Upea aamiainen, kahvia tuotiin iso termoskannu pöytään sekä lasilliset aitoa tuoremehua. Hissit olivat tosi varattuja koko ajan, joten välillä joutui odottamaan hissiä kauan. Hotellin market ihan hyvän kokoinen ja ei ylihintainen. Kuntosalilla ei ole ilmastointia, vaan toimii sisäuimaltaan kanssa samassa tilassa. Laitteita ei kovin paljoa eikä esim. vapaita painoja lainkaan. Kuntosali menee kiinni jo klo 18, joten illalla sitä ei pysty käyttämään. Tenniskenttä löytyy, mutta ei ole priimakunnossa pohjan ja verkon suhteen. Yleisesti ottaen tasokas tunnelma ja menisin uudestaankin. Lapsia ei ollut varmastikaan siksi, että vieressä on ilmeisesti saman hotelliketjun perhehotelli. Water Park tien toisella puolella rinteessä oli ihan ok, mutta ei esim. Teneriffan Siam Parkin veroinen. Hotellin lähellä ei ole kuin pari pientä ravintolaa, joten suosittelen käymään syömässä Rhodoksen kaupungissa, jonnne matkaa n. 12-15 km. Bussi kulkee usein ja vuokra-autolla helppo liikkua muuten, mutta parkkipaikan löytäminen iltaisin erittäin hankalaa kaupungissa kun koko saari tuntuu tuppaavan sinne iilaksi syömään. Falirakin keskustaan ei kannata mennä syömään tai muutenkaan, on täysin turistirysä, ei mitään aitoa.

 
16.9.2016

Kirjoittanut mtkaaja2016 Helsinki, Suomi

Rantakokemukselle 4,5 tähteä. Kokonaisuus 3 tähteä

Hotelliin tultaessa ensivaikutelma oli hyvin postiivinen. Suuri aula ja ikkunoista näkyi ranta ja meri. Hotelliin siäänkirjautuminen sujui nopeasti ja vaivattomasti. Ensivaikutelma huoneesta oli myös positiivinen. Suuri huone, laattalattia ja sisustus muutenkin eleganttia, paikat olivat siistit ja sängyt ensiluokkaiset. Myös huone oli viileä. Ilmainen Wifi oli myös huoneessa. Parvekkeelta avautui merinäköala. Enemmän huonetta tutkiessa selvisi, että jääkaappi sekä safetybox eivät toimineet (vaihdettiin noin tunnin kuluttua uusiin). Television kanssa oli myös ongelmia, mutta se saatiin toimimaan kun saatiin ongittua tippunut virtajohto ahtaasta seinän ja pöydän välistä. Vähän jäi huono maku näistä asioista kun juurikaan respasta ei näitä asioita pahoiteltu. Huoneesta puuttui lisäksi useista muista hotelleista tuttu hotellikansio jossa esiteltäisiin hotellin palveluja. Nyt tälläistä ei ollut ja tämä johti siihen, että emme tienneet hotellin alakerrassa olevaa pientä supermarkettia ja jouduimme kävelemään hotellin ulkopuolelle läheiseen kauppaan, mutta ei katastrofi. Meillä oli puolihoito joihin kuului aamupala ja illallinen buffet-pöydässä. Ruokia ei voi muuta kun suositella. Ruokia oli todella laaja valikoima ja erittäin maukkaita. Buffet illalliset olivat teemojen mukaan, joten joka ilta ruokavariaatiot vaihtuivat. Ruuasta siis 5 tähteä. Palvelusta annan 3 tähteä. Hotellikompleksilla oma ranta. Ranta ja meri oli loistavat. Pientä kiveä, mutta uimakenkiä ei tarvitse. Aurinkotuoleja löytyi aina. Hotellin rannalla on yritys josta voi ostaa kaikenlaisia vesiurheilupalveluita, suosittelen. PS. Tässä hotellissa ei tartte paljon puhua Suomea muiden matkailijoiden kesken. Viivyimme neljä yötä ja kertaakaan emme kuulleet hotellin muiden asiakkaiden puhuvan muuta kuin Saksaa tai Venäjää. Lähestulkoon kaikki tarkoilija osasivat myös saksaa.

 
4.8.2016

Kirjoittanut Jartza_Hki Helsinki, Suomi

Hotelli aikuisille

Loistava hotelli jossa hyvä palvelu ja ruoka. Ranta on hyvin hoidettu, siisti ja tuolit ovat ilmaisia. Rannan baari on ehkä hotellin heikoin osa. Palvelu oli muuhun verrattuna hidasta ja epämääräistä. Aamias- ja illallis buffee on loistava.

 
27.9.2023

Kirjoittanut Chiara F

Cool and relaxing location

We spent an amazing time there. Everything two steps away, beach and swimming pool. Buffet every evening. Animation was also amazing. Marco and Linn in particular. The food was also amazing, especially the desserts

 
25.9.2023

Kirjoittanut Marius F Trondheim, Norja

Great place with nice service

Great place with good service. Private beach, nice rooms and fresh food. We will definitely come back if we will return to Rhodes. Not too much to do in the neighborhood so I would recommend to rent a car go see the rest of the island. Thank you for a great stay.