Kreikkalainen kokki Mirsini Lambraki

Kokki Apollo Mondo Boutique makuelämysten takana

Yksi Kreikan parhaista kokeista, Mirsini Lampraki, on ollut mukana luomassa  Apollo Mondo Boutique -hotellien ainutlaatuista makupalettia. Mirsini Lampraki vastaa hotellien kokkien kouluttamisesta, ruokalistojen suunnittelusta sekä Apollo Mondo Boutique -ateriakonseptin kehittämisestä.

Palkittu kokki on alunperin Kreetalta, ja hänen perheellään on pitkät perinteet sekä kreikkalaisessa että Välimeren keittiössä. Hän on työskennellyt arvostetuissa ravintoloissa ja kirjoittanut yli 20 kirjaa Välimeren alueen keittiöstä. Hän tähdittää omaa televisio-ohjelmaansa ja on avannut ravintolan Ateenaan.

Kansainvälisestikin tunnettu Mirsini Lampraki on toiminut asiantuntijana monissa Kreikkalaista keittiötä käsittelevissä artikkeleissa ja luonut paljon reseptejä. Inspiroidu sinäkin Kreikkalaisesta makumaailmasta ja löydä uutta myös omaan keittiöösi.

Apollo Mondo Boutique

Apollo Mondo Boutique on Apollon uusin hotellikonsepti, jonka alle on koottu luonnollisen tyylikkäitä hotelleja. Näissä tyylikkäissä hotelleissa olemme keskittyneet luomaan arkkitehtuuria ja muotoilua, tuoksuja ja makuja sekä palvelun, joka jättää pysyvän jäljen. Näissä hotelleissa on helppo ja mukava olla – ylellisyyttä hieman kevyemmällä ja rennommalla otteella.

Tutustu Apollo Mondo Boutique -hotelleihin ja varaa loma ainutlaatuisessa ilmapiirissä, jonka löydät löytyvät vain aitoista boutique-hotelleista.

Tutustu Kreikkalaiseen keittiöön »