5 makuuhuoneen villa

Villassa on kolme kerrosta. Pohjakerroksessa on olohuone, jossa on sohva, ruokailutila sekä hyvin varustettu keittiö, jossa on pöytä ja tuolit, neljä keittolevyä, uuni, mikroaaltouuni, jääkaappi, pakastin, astianpesukone, pesukone - avoin pohjaratkaisu keittiön ja olohuoneen välillä ja makuuhuone, jossa on parivuode ja kylpyhuone suihkulla ja wc:llä.

Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta, joissa kaikissa on kylpyhuone suihkulla ja wc:llä. Suuressa makuuhuoneessa on leveä parivuode sekä kylpyhuone jacuzzilla, toisessa makuuhuoneessa on kapeampi parivuode ja kolmannessa kaksi erillistä vuodetta. Olohuoneessa ja kaikissa makuuhuoneissa on tv kansainvälisillä kanavilla.

Villassa on myös oma yhden makuuhuoneen huoneisto, jossa voit yöpyä, jos haluat hieman enemmän yksityisyyttä. Yhdistetty makuuhuone parivuoteella sekä minikeittiö ja kylpyhuone suihkulla ja wc:llä. Huoneisto on alimmassa kerroksessa ja siitä on suora pääsy uima-allasalueelle.

Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Silitysrauta ja -lauta. Kaksi hiustenkuivain. Pölynimuri. Siivous joka neljäs päivä.

Huonekoko: noin 120 neliötä.
Soveltuu enintään: 8 hengelle.