Kahden hengen huone

Moderneja kahden hengen huoneita kahdella erillisellä sängyllä. Tv satelliittikanavilla ja jääkaappi. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 26 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Perhehuone

Moderneja perhehuoneita, joissa on kaksi makuuhuonetta. Ensimmäisessä parivuode, toisessa yhden hengen vuode. Tv satelliittikanavilla. Jääkaappi sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kaksi kylpyhuonetta sekä suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko.

Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 40 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 henkeä.

Sviitti

Moderneja sviittejä, jotka koostuvat olohuoneesta ja erillisestä makuuhuoneessa kahdella erillisellä vuoteella. Vuodesohva olohuoneessa. Satelliitti-tv, puhelin ja jääkaappi. Tervetulopaketti saapumisen yhteydessä, joka sisältää virvoitusjuomaa, olutta ja mineraalivettä. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 35 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.