Rethymnonin kaupunki kohdetiedot

Ruoka ja juoma:

Kahden ruokalajin illallinen ilman juomia maksaa noin 21 €/henkilö, olut noin 3,50 €.

Lentokenttäkuljetus:
  • Matka Hanian lentokentältä ensimmäiseen hotelliin kestää noin 1hja 15 min. Jos bussikuljetus menee Almyridan ja Kalyvesin kautta, matka ensimmäiseen hotelliin voi kestää jopa 3 tuntia
  • Matka Heraklionin lentokentältä ensimmäiseen hotelliin kestää noin 1h ja 15 min.
  • Apollomatkojen henkilökunta ei yleensä ole mukana kuljetuksissa
Rannat:

Rethymnonissa on noin kymmenen kilometrin pituinen ranta, joka on osin hienoa hiekkaa, karkeaa hiekkaa ja pikkukiveä. Rantapalveluja ja vesiurheilumahdollisuuksia. Rannalla on liputusjärjestelmä.

Rantahotellit vuokraavat ranta-alueen kunnalta ja näin ollen aurinkotuolit ja -varjot ovat rannalla lisämaksusta.

Iltaelämä:

Rantakadulla on useita pubeja, musiikkibaareja ja viihtyisiä kahviloita. Keskustassa on aitoja ja eloisia busuki-klubeja. Diskot sijaitsevat aivan kaupungin ulkopuolella. Vanhan sataman tuntumassa sijaitsevat baarit ovat nuorten suosiossa.

Julkinen liikenne:

Rethymnonista on hyvät bussiyhteydet Heraklioniin, Haniaan, pohjoisen rannikkotien kyliin ja Kreetan etelärannikolle. Rethymnonissa on paljon takseja, ja auton, moottoripyörän, mopon tai polkupyörän vuokraaminen on helppoa. Suosittelemme auton vuokraamista ja Kreetan moniin nähtävyyksiin ja rantoihin tutustumista omin päin.

Aktiviteetit:

Aktiivisille riittää tekemistä! Purjelautailu, sukellus, snorklaus, kuntosali, aerobic, vaellus, tennis, ratsastus ja maastopyöräily.

Hyvä tietää:

Huomioithan, että sähkö on Kreetalla kallista. Hotellien lisämaksullinen ilmastointi maksaa noin 5–10 €/päivä/laite.