Rose

  • Viihtyisä perhehotelli
  • Lähellä rantaa
  • Mukava allasalue
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Bronze.

Hotelli Rose on suosittu huoneistohotelli, jonka ravintola on yksi Kato Staloksen parhaimmista. Voit tilata lisämaksusta ravintolan herkullista kreikkalaista ruokaa myös huonepalvelusta. Allasalueella on erillinen lastenallas ja biljardipöytä.


Huonetyyppi

Yksiöitä ranta-/allasrakennuksessa 1-3 hengelle. Yksiöitä 1-2 hengelle. Kaksioita ranta-/allasrakennuksessa 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Hyvä palvelu, sänky ja ruoka. Ystävällinen ja avulias henkilökunta. Loistava sijainti rannalla.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 136 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Tunnettu huoneistohotelli, joka koostuu kahdesta erillisestä rakennuksesta. Rakennukset on rakennettu eri aikaan, joten huoneistojen koot ja taso voivat vaihdella. Hotellilla on viihtyisä puutarha. Allasalueella on oma erillinen allas lapsille. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja altaalla. Pyyhkeet lisämaksusta. Baari. Vastaanotossa, baarissa ja allasalueella on maksuton wifi. Tikan heittoa. Rannalla on erillinen osio, jossa on maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja hotellin vieraille. Muilla osilla rantaa aurinkotuolit ja -varjot lisämaksusta. Pyyhepalvelu lisämaksusta.

Allasbaarissa on biljardipöytä. Hotellin omistaja pitää minimarkettia hotellin alueella, joka toimii tiettyinä aikoina myös vastaanottona. Hotellin taverna ja baari järjestää huonepalvelua päiväaikaan sekä alkuillasta. Lisämaksullinen fish spa. Biljardi lisämaksusta. Hyvät yhteydet n. 7 kilometrin päässä sijaitsevaan Haniaan. Hotellin vanhempi osa on lähellä vilkkaasti liikennöityä tietä, mikä voidaan kokea häiritsevänä osassa huoneistoja. Mikäli et halua huonetta tien puolelta, varaa huone allas -tai merinäköalalla (lisämaksusta).

Lue lisää Apollo Mondo Enjoy -hotelleistamme.

Ateriat

Ei aterioita. Aamiainen tai puolihoito lisämaksusta.

Hyvä tietää

Hotellin yhteydessä oleva minimarketti ja allasbaari toimivat päivisin myös vastaanottona.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Pienet ja viihtyisät hotellit

  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Paljon palaavia asiakkaita
  • Yksilöllinen palvelu ja kodikas ilmapiiri