Kato Stalos kohdetiedot

Ruoka ja juoma:

Kahden ruokalajin illallinen, esimerkiksi kreikkalainen salaatti ja moussaka, maksaa ravintolassa noin 14 €. Olut noin 3,80–4,30 €.

Lentokenttäkuljetus:

Bussimatka Hanian lentokentältä Kato Staloksen hotelleihin kestää noin 45 minuuttia. Huomioithan, että lentokenttäkuljetusten kesto voi vaihdella riippuen reitistä, pysähdysten määrästä ja liikenteestä. Apollon henkilökuntaa ei normaalisti ole mukana lentokenttäkuljetuksessa.

Rannat:

Kato Staloksessa on upea hiekkaranta. Kovalla tuulella koko rannikolla esiintyy vedenalaisia virtauksia.

Rantahotellit vuokraavat ranta-alueen kunnalta ja näin ollen aurinkotuolit ja -varjot ovat rannalla lisämaksusta.

Iltaelämä:

Iltaelämä on melko rauhallista sekä Kato Staloksessa että Kalamakissa. Alueella on muutamia baareja. Sesongin alussa ja lopussa. Vilkkaampaa yöelämää löytyy Hanian kaupungista sekä Plataniaksesta.

Julkinen liikenne:

Kato Staloksesta on hyvät paikallisbussiyhteydet muihin Länsi-Kreetan kohteisiin. Itään haluavien on ensin suunnattava Hanian kaupungin pääbussiasemalle. Koko Hanian rannikolla voi matkustaa taksilla tai vuokrata auton, moottoripyörän, mopon tai polkupyörän. Hanian lentokenttä sijaitsee Akrotirissä, noin 14 km Hanian kaupungista, ja siltä on reittiyhteydet Ateenaan. Suosittelemme auton vuokraamista ja Kreetan moniin nähtävyyksiin ja rantoihin tutustumista omin päin.

Aktiviteetit:

Useita mahdollisuuksia, kuten vesiskootterit, riippuliito ja rantalentopallo.

Hyvä tietää:

Huomioithan, että sähkö on Kreetalla kallista. Lisämaksullinen ilmastointi hotellissa maksaa noin 7–10 euroa/päivä/laite. Suuremmissa huoneistoissa on yleisesti 2 tai useampia ilmastointilaitteita.