Anais Summerstar

  • Apollo Mondo Enjoy -hotelli
  • Lämmin ja ystävällinen tunnelma
  • Mukava sijainti meren lähellä
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Gold.

Hotelli Anais Summerstar on tunnelmaltaan rauhallinen hotelli Agii Apostolin sydämessä. Uima-altaalla on baari, joka tarjoilee hyviä juomia ja ruokia. Rantapäivän jälkeen voit nautiskella olostasi parvekkeella. Jos mielesi tekee Haniaan, paikallisbussilla olet perillä 10 minuutissa.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1–3 hengelle. Kaksioita 1–4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Keittiövarustus ja siivous.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 100 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 200 m
Keskustaan: 3,5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Siisti huoneistohotelli, joka on sisustettu kauniiseen ja omaperäiseen tyyliin. Rentoudu upealla allasalueella, jolla on erillinen lastenallas. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot sekä allas-/snackbaari sekä baari.

Pieni kuntosali yli 16-vuotiaille. Vieraat voivat käyttää myös Anais Holidayn palveluita. Maksuton wifi hotellialueella ja huoneissa. Anais Summerstar sijaitsee hotellialueella, josta on hyvät bussiyhteydet n. 3,5 kilometrin päähän Hanian kaupunkiin. Paikallisliikennettä, joka saatetaan kokea häiritsevän joissakin huoneistoissa. Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri Anais Holidayn puolella.

Ateriat

Ei aterioita.

Hyvä tietää

Vastaanotto on avoinna rajoitetusti. Lentokenttäkuljetus pysähtyy 125 metrin päähän hotellilta, matkalaukut tulee kuljettaa hotellille itse.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.