Kaksio

Viihtyisissä kaksioissa on erillinen makuuhuone ja yhdistetty olohuone/minikeittiö. Huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi ja normaali keittiövarustus. Mikroaaltouuni, kahvinkeitin ja leivänpaahdin. Satelliitti-tv ja puhelin. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 kertaa/viikko.

Huonekoko: noin 35–45 neliötä
Soveltuu enintään: 1–4 hengelle, joista 1 lapsi.

Suurepi kaksio

Suurissa kaksioissa on erillinen makuuhuone sekä yhdistetty olohuone ja makuuhuone. Erillinen minikeittiö, jossa jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Mikroaaltouuni, kahvinkeitin ja leivänpaahdin. Satelliitti-tv ja puhelin. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 kertaa/viikko.

Huonekoko: noin 45 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle

Yksiö

Yksiöitä, joissa minikeittiö. Huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Mikroaaltouuni, kahvinkeitin ja leivänpaahdin. Satelliitti-tv ja puhelin. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 kertaa/viikko.

Huonekoko: noin 25 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle