Kaksio

Kaksioita, joissa on parveke tai terassi. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone/minikeittiö. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, mikro, kahvinkeitin, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittovarustus. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 35–45 neliötä.
Soveltuu enintään: 1–4 hengelle, joista 1 lapsi.

Suurepi kaksio

Suurempia kaksioita, joissa on parveke tai terassi. Makuuhuone kahdella yhden hengen vuoteella. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Olohuone ja keittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, mikro, kahvinkeitin, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittovarustus. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 45 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle

Yksiö

Yksiöitä, joissa on parveke tai terassi. Yhdistetty makuuhuone ja minikeittiö. Kaksi yhden hengen vuodetta. Minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, mikro, kahvinkeitin, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittovarustus. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Amme ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 25 neliötä
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle