Kaksio

Kaksioita, joissa on parveke tai terassi. Huoneistojen koot vaihtelevat. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone/minikeittiö. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, mikro, kahvinkeitin, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 35–45 neliötä
Soveltuu enintään: 1–4 hengelle, joista 1 lapsi.

Suurepi kaksio

Suurempia kaksioita, joissa on parveke tai terassi. Makuuhuone, olohuone ja keittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, mikro, kahvinkeitin, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 45 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle

Yksiö

Yksiöitä, joissa on parveke tai terassi. Yhdistetty makuuhuone ja minikeittiö. Kaksi yhden hengen vuodetta. Minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, mikro, kahvinkeitin, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 25 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle