Aegean Houses

  • Sijainti lähellä rantaa
  • Rentouttava spa-osasto
  • Aamiaispöytä lisämaksusta

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Bronze.

Tervetuloa pidettyyn Aegean Houses huoneistohotelliin Kosilla. Hotellin sijainti lähellä rantaa ja keskustaa on mitä mainioin, ja tilavalla allasalueella lomapäivät kuluvat kuin itsestään. Kaksioissa on tilavat parvekkeet ja viihtyisä tunnelma, josta asiakkaamme pitävät. Hotellin kuntosali ja jacuzzi ovat maksutta käytössäsi.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-2 hengelle. Kaksioita 1–4 hengelle, joista 1 lapsi. Suurempia kaksioita 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

7,8 10:stä
Perustuu 27 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 241 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 300 m
Keskustaan: 100 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Aegean Houses on viihtyisä huoneistohotelli kävelymatkan päässä rannalta. Tilavalla allasalueella on kaksi uima-allasta, joista toisessa on oma osio lapsille sekä maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Allaspyyhkeet panttia vastaan.

Snackbaarista löytyy päiväsaikaan apu pieneen nälkään, ja koko hotellialueella käytössäsi on maksuton wifi.

Lomatreeniä ja rentoutumista varten hotellissa on maksuton kuntosali, sauna sekä jacuzzi. Hieronnat lisämaksusta. Perheen pienimmille on leikkipaikka ja ennakkoon pyytämällä on mahdollisuus lainata maksutta vauva-paketti, johon sisältyy lastensänky ja -tuoli, itkuhälytin, pullonlämmitin ja kylpyamme. Pesulapalvelu lisämaksusta. Läheisen vilkasliikenteisen tien äänet voidaan kokea häiritsevänä. Eläväiseen Kosin kaupunkiin on matkaa n. 1,2 kilometriä, kaupungissa on monipuolinen tarjonta ravintoloita, baareja ja putiikkeja.

Ateriat

Ei aterioita. Aamiaispöytä lisämaksusta.

Hotellit Lambi

Diamond Boutique

Tervetuloa moderniin hotelliin Diamond Boutique, joka sijaitsee loistavalla paikalla Lambissa. Täällä majoitut kävelyetäisyyden päässä ihanalta hiekkarannalta ja tunnelmallisesta keskustasta, jossa on ravintoloita, baareja ja putiikkeja. Tyylikäs allasalue, jossa aurinkotuoleja ja -varjoja ja ravintolatarjonnasta löytyy sekä buffet että á la carte.

Diamond Deluxe Hotel & Spa

Pidetty hotelli Diamond Deluxe Hotel & Spa sopii tyylikkääseen lomaan yli 16-vuotiaille. Tasokas hotelli sijaitsee rauhallisella paikalla Lambin rannalla. Nauti lomasta rauhallisella allasalueella ja tasokkaan ruoan parissa. Voit hemmotella itseäsi spa-osastolla, kauneussalongissa ja kampaajalla. Hotellissa on ohjattua ohjelmaa ja elävää musiikkia. Voit kuntoilla loman aikana kuntosalilla tai pelaten tennistä, ja kun haluat rentoutua voit vierailla hotellin spassa.