Aegean Houses

  • Sijainti lähellä rantaa
  • Rentouttava spa-osasto
  • Aamiaispöytä lisämaksusta
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Bronze.

Tervetuloa pidettyyn Aegean Houses huoneistohotelliin Kosilla. Hotellin sijainti lähellä rantaa ja keskustaa on mitä mainioin, ja tilavalla allasalueella lomapäivät kuluvat kuin itsestään. Kaksioissa on tilavat parvekkeet ja viihtyisä tunnelma, josta asiakkaamme pitävät. Hotellin kuntosali ja jacuzzi ovat maksutta käytössäsi.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-2 hengelle. Kaksioita 1–4 hengelle, joista 1 lapsi. Suurempia kaksioita 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Hyvä sijainti keskustaan nähden, hyvät kaupat ja ruokapaikat ihan lähellä, ystävällinen henkilökunta.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 224 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 300 m
Keskustaan: 100 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Aegean Houses on viihtyisä huoneistohotelli kävelymatkan päässä rannalta. Tilavalla allasalueella on kaksi uima-allasta, joista toisessa on oma osio lapsille sekä maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Allaspyyhkeet panttia vastaan.

Snackbaarista löytyy päiväsaikaan apu pieneen nälkään, ja koko hotellialueella käytössäsi on maksuton wifi.

Lomatreeniä ja rentoutumista varten hotellissa on maksuton kuntosali, sauna sekä jacuzzi. Hieronnat lisämaksusta. Perheen pienimmille on leikkipaikka ja ennakkoon pyytämällä on mahdollisuus lainata maksutta vauva-paketti, johon sisältyy lastensänky ja -tuoli, itkuhälytin, pullonlämmitin ja kylpyamme. Pesulapalvelu lisämaksusta. Läheisen vilkasliikenteisen tien äänet voidaan kokea häiritsevänä. Eläväiseen Kosin kaupunkiin on matkaa n. 1,2 kilometriä, kaupungissa on monipuolinen tarjonta ravintoloita, baareja ja putiikkeja.

Ateriat

Ei aterioita. Aamiaispöytä lisämaksusta.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.