Atlantis Kos

Atlantis Kos sijaitsee Lambin kauniin rannan äärellä, jossa voit rentoutua kirjan parissa tai tutustua ympäristöön aamukävelyllä. Hotellissa on nurmialueita oleskeluun, useita uima-altaita vesiaktiviteeteille, leikkimiseen ja rentoutumiseen. Hotellin All Inclusive tarjoaa monipuolisen valikoiman, josta löytyy varamsti jokaiselle jotkain.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle. Superior huoneita 2-3 hengelle. Perehehuoneita 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Huone todella upealla näköalalla,yllätyksenä kaksi huonetta. Kaikissa ruokakattauksissa erittäin...
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1688 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 280 m
Keskustaan: 1,8 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Atlantis Kosissa on tilava allasalue, jossa on suuri uima-allas ja erillinen lastenallas. Aurinkotuoleja- ja varjoja sekä allasbaari. Allas- ja rantapyyhkeet sisältyvät hintaan ja ne vaihdetaan kerran viikossa. Allasalueella on myös aktiviteettiallas. Hotellin lähellä olevalle rannalle on myönnetty Blue Flag -ympäristömerkki, ja osa rannasta on hiekan ja pikkukivien sekoitusta. Rannalla on vuokrattavissa aurinkotuoleja ja -varjoja.

Hotellin pääravintolassa tarjoillaan aamiainen, lounas ja illallinen noutopöydästä jossa on kansainvälisiä sekä perinteisiä kreikkalaisia ruokia. Pääravintolassa on myös erillinen osasto, jossa voit nauttia kreikkalaisen aamiaisen, jonka ainekset hankitaan paikallisilta tuottajilta ja valmistetaan paikan päällä paikallisten reseptien mukaan. The Tavern of the Blue on ulkoilmaravintola uima-altaan vieressä, jossa tarjoillaan aamiaista, välipaloja, lounasta ja illallista. Ravintolassa on Välimeren ja Kreikan inspiroimia ruokia sekä liharuokia ja mereneläviä suoraan grillistä. Hotellissa on neljä baaria, joista allasbaari on avoinna aamuvarhaisesta myöhäiseen iltaan. Rantabaarista voi ostaa juomia ja välipaloja päivän aikana.

Lapsille järjestetään päivittäin aktiviteetteja, kuten minidiskoa. Kaikki hotellivieraat voivat osallistua venyttelyyn, vesiaerobiciin, bocciaan ja rantalentopalloon. Tennis lisämaksusta. Leikkikenttä. Hieronta ja erilaiset kauneushoidot lisämaksusta. Pientä iltaohjelmaa.

Maksuton wifi vastaanotossa ja aulassa. Kävely- ja pyörätie erottaa hotellin rannasta. Hotellialue on suuri, ja etäisyys rannalle vaihtelee 50 ja 280 metrin välillä riippuen missä päin hotellia majoitut. Myös hotellin tilojen väliset etäisyydet ovat suurehkot. Kosin kaupunki on noin 1,8 kilometrin päässä. Paikallisbussi Kosin kaupunkiin pysähtyy aivan hotellin ulkopuolella. Kosin kaupungista voi esimerkiksi lähteä kiertelemään saarta.

Hotellin lähellä olevalle rannalle on myönnetty kansainvälinen Blue Flag -ympäristömerkki, joka takaa veden laadun, hyvän uimaturvallisuuden, hyvän ympäristötiedon antamisen vierailijoille, paikallisen luonnon asianmukaisen käytön ja useita muita ympäristö- ja laatukriteerejä. Blue Flag on yksi maailman tunnetuimmista ympäristömerkeistä, joka myönnetään rannoille, venesatamille ja kestävän venematkailun harjoittajille.

Ateriat

Sisältyy:

 • All Inclusive

All Inclusive

All Inclusive sisältää:

 • Aamiaispöytä pääravintolassa klo 7.00-10.00
 • Kevyempi aamiaispöytä Tavern on the Blue -ravintolassa klo 8.30-10.00
 • Välipalaa Tavern on the Blue -ravintolassa klo 10.30-17.00
 • Lounaspöytä pääravintolassa klo 12.30-14.30
 • Lounaspöytä Tavern on the Blue -ravintolassa klo 12.30-14.30
 • Kakkua ja jäätelöä allasbaarissa klo 10.00-17.00
 • Illallispöytä pääravintolassa klo 18.30-21.30
 • Illallispöytä Tavern on the Blue -ravintolassa klo 18.30-21.30
 • Rajoittamattomasti paikallisia virvokkeita, olutta, viiniä ja cocktaileja missä tahansa hotellin baarissa klo 11.00-23.00

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumista varten on käytettävä hotellin ranneketta. All Inlusive on käytettävissä kotiinlähtöpäivänä klo 12.00 asti.

Kausikohtaista huomioitavaa

 • Perhehuoneita voi varata kesään 2024 saakka

Hotellit Lambi

Aegean Houses

Tervetuloa Aegean Houses huoneistohotelliin Kosilla. Hotellin sijainti lähellä rantaa ja keskustaa on mitä mainioin, ja tilavalla allasalueella lomapäivät kuluvat kuin itsestään. Kaksioissa on tilavat parvekkeet ja viihtyisä tunnelma, josta asiakkaamme pitävät. Hotellin kuntosali ja jacuzzi ovat maksutta käytössäsi.

Blue Lagoon Resort

Perheystävällisessä Blue Lagoon Resortissa on kaikki tarvittava perheloman viettoon. Miltä kuulostaisi Kosin suurin allas, vesipuisto ja suuri vehreä puutarha, jossa perheen pienimmillä on tilaa leikkiä? Ravintola tarjoilee kaikkea pannukakuista italialaiseen à la carte-illalliseen ja pianobaarissa on ohjelmaa useana iltana viikossa. Perhehuoneissa on tilaa jopa viidelle hengelle!

Apollon Kos

All Inclusive -hotelli Apollon Kos sijaitsee Lambin alueella, aivan Kosin kaupungin ulkopuolella ja kävelymatkan päässä rannalta. Hotellissa on suuri allasalue ja matalampi osio lapsille. Vuokraa pyörä tai ota paikallisbussi Kosin kaupunkiin, tai lähde vuokra-auton avulla tutustumaan saaren eri osioihin.

Aeolos Beach

Aeolos Beach sijaitsee aivan rannan yläpuolella Lambissa ja täällä majoitut kauniissa kahden hengen huoneissa bungaloweissa ensimmäisessä kerroksessa vain muutaman askeleen päässä rannalta. Hotellissa on kolme uima-allasta, joista yksi on tarkoitettu vain aikuisille. Puolihoito sisältyy hintaan, ja jos kaipaat lomaasi vielä hieman enemmän lisämukavuutta, voit lisätä varaukseesi myös All Inclusiven.

Apollon Windmill

Hotelli Apollon Windmillin pihapiiristä löytyy vanha, hiekkakivestä valmistettu tuulimylly, ja täällä majoitut tyylikkäissä huoneissa. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 16-vuotiaat. Hotellissa on mukava allasalue, ja Nea Alikarnassosin hiekka- ja pikkukiviranta on vain lyhyen kävelymatkan päässä.

Cosmopolitan Kos

Cosmopolitan Kos on siisti ja tyylikäs hotelli lähellä suosittua Lambi Beachia, aivan Kosin kaupungin kupeessa. Täällä voit uida uima-altaassa tai vuokrata pyörän ja löytää lisää rantoja ja pieniä helmiä matkallasi Kosin kaupunkiin, jonne pääset mukavia pyöräteitä pitkin. Varaa puolihoito, ja nauti aamiainen ja illallinen hotellilla, niin jaa enemmän aikaa rentoutumiseen. Miksi et maksimoisi rentoutumista hieronnalla tai höyrysaunalla?