Italian suosituimmat kohteet

Italian kaupunkilomavinkit

Italian kaupunkilomakohteet - seikkaile omatoimisesti

Vive bene, elä hyvää elämää Italiassa! Maalla on paljon tarjottavaa – aurinkoa ja lämpöä, erinomaista ruokaa ja viiniä, taidetta ja kulttuuria sekä romantiikkaa ja historiaa. Valitset sitten rantaloman, kaupunkiloman jossain maan historiallisista kaupungeista tai vauhdikkaan lasketteluloman, et varmasti tule pettymään. Täältä näet parhaat kohteet Italiassa! Räätälöi oma Italian unelmalomasi ja lähde seikkailuun. 

Rooma

Rooma on varmasti yksi mielenkiintoisimmista ja historiallisimmista kaupungeista maailmassa. Koe Pietarinkirkko, Pantheon, Trevin suihkulähde ja Colosseum. Unohtamatta hitaita lounaita viinin kera ja shoppailua Italialaisen huippumuodin parissa.

Varaa matka Roomaan

Sisilia

Sisilia on kuvankaunis saari, jolla on paljon historiaa. Saari on tunnettu hienoista maisemistaan, rannoistaan ja ruoistaan. Voit jopa nähdä Etnan purkautuvan. Palermo on upea kaupunki josta pystyy tekemään päiväretkiä busseilla ympäri Sisiliaa. Sisilia on loistava kohde omatoimilomalle.

Varaa matka Sisiliaan

Milano

Milanoa ajatellessa tulee mieleen huippuhyvät shoppailumahdollisuudet, mutta kaupungilla on paljon muutakin tarjottavaa. Jalkapallo, kulttuuri, taide ja ruoka ovat vain muutamia esimerkkejä. Kiipeä Duomon katolla ihastelemassa maisemia. Milanosta matkaat kauniille Pohjois-Italian järviseudulle kätevästi junalla tai vuokra-autolla.

Varaa loma Milanoon

Venetsia

Venetsian kanaalit siltoineen ja gondoleineen ovat maailmankuuluja, puhumattakaan nähtävyyksistä, kuten Markuksenaukiosta ja Rialton sillasta. Kaupungin läpi kulkeva Canal Granden kokee parhaiten laiva- tai venematkalla kanaalia pitkin. Vesibussit kulkevat myös Canal Grandella ja ne kannattaa kokeilla - näet aitoa paikallista elämää.

Varaa loma Venetsiaan

Sardinia

Hiekkarannat, ruokakulttuuri ja vaihtelevat maisemat – Sardinia on Italian helmi. Saarella on miellyttävä ilmasto ja Italialaiset lomailevat täällä itsekkin. Cagliari on Sardinian pääkaupunki jolla on tuhansien vuosien historia. Sardinien on tunnettu useista kauniista rannoistaan, kuten La Pelosa, Costa Smeralda, Costa Verde, Poltu di Li Cogghji ja Spaggia del Principe.

Matkat Sardiniaan

Amalfin rannikko

Koe kuvankaunis Amalfin rannikko. Sorrentosta käsin voit tutustua paratiisimaiseen Amalfin alueeseen viinitarhoineen, appelsiini- ja sitruunalehtoineen. Käy rinteeseen rakennetussa Positanossa, Ravellossa ja Pompejin rauniokaupungissa. Tee kauniille Caprin saarelle retki ja tutustu Napolin nähtävyyksiin kuten San Carlon suuri ooppera, katedraali ja Piaza Plebisciton aukio kuninkaallisine palatseineen.

Matkat Amalfin rannikolle

Löydä seuraava unelmalomasi

Juuri sinulle sopiva matka – räätälöi lomasi itse

Omatoimimatkoja maailman metropoleihin ja rantakohteisiin eri puolille maailmaa. Voit räätälöidä matkasi itse minne ja milloin vain. Valitset hotellin laajasta hotellivalikoimasta ympäri maailmaa ja reittilennon useiden eri lentoyhtiöiden kattavasta tarjonnasta. Varaa luotettavalta varaussivustolta ja mahdollisissa ongelmatilanteissa Apollomatkojen asiakasta suojaa valmismatkalaki. Apollomatkoilla on lomia joka makuun!