Es Port

Vietä rentouttavaa lomaa 1600-luvun tunnelmaisessa hotelli Es Portissa! Hotelli sijaitsee lyömättömällä paikalla lähellä rantaa ja vaellusreittejä. Ravintolassa järjestetään teemapäiviä ja tarjoillaan paikallisia makuja. Hotellin rentoutuspuolella voit nauttia ihanista hoidoista.

Travelife-sertifioitu hotelli

Travelife-sertifioitu hotelli

Hotelli on hyvin keskittynyt kestävään kehitykseen ja edellyttää tavarantoimittajilta ja muilta yhteistyökumppaneilta eettisyyttä ja kestävää toimintaa. Hotelli etsii jatkuvasti uusia tapoja parantaa toimintaansa ja kannustaa muita toimimaan samoin.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle. Juniorsviittejä 2-4 hengelle. Superior -huoneita 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

9,3 10:stä
Perustuu 14 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1332 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 150 m
Keskustaan: 300 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Es Port on ainutlaatuinen ja upea, 1600-luvun tunnelmainen hotelli, jota kunnostetaan ja modernisoidaan jatkuvasti, jotta voit nauttia nykypäivän mukavuuksista ja korkeatasoisesta palvelusta upeassa ympäristössä. Mallorcalainen puutarha toivottaa tervetulleeksi kauniine viljelmineen ja kasveineen, täällä on myös vanha oliiviprässi.

Puutarhassa on myös allasalue altaalla, jossa on erillinen lastenosio, aurinkotuoleja ja -varjoja. Maksuton pyyhepalvelu. Hiekkarannalle ja satamakadulle on noin 150 metriä.

Hotellin ravintolassa tarjoillaan perinteistä mallorcalaista ruokaa. Korkeasesongin aikaan ravintolassa järjestetään teemaillallisia muutaman kerran viikossa, ja baarissa voit nauttia elävästä musiikista muutamina iltoina viikossa.

Hotellilla on rentoutumisalue, jossa on tarjolla hierontaa, sauna, pieni kuntosali kolmella kuntopyörällä, lämmitetty sisäallas (suolavesi), poreallas ja reumahoitoja. Kesällä sisäaltaalle on pääsy vain yli 16-vuotiailla aikuisilla. Pieni kuntosali, jossa muutamia laitteita.

Maksuton wifi koko hotellialueella. Maksuton pöytätennis. Tennis ja mahdollisuus vuokrata maastopyöriä lisämaksusta. Rajoitettua liikennettä.

Korkeuseroja ja pieni mäki hotellille kuljettaessa.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä

Lisämaksusta:

  • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä, ruokajuomat eivät sisälly hintaan)

Hotellit Puerto de Sóller

Pure Salt Port de Soller

Pure Salt Port de Soller sijaitsee Puerto de Sóllerin laidalla, ja hotellilta voit kävellä palmujen reunustamaa kävelykatua pitkin keskustaan. Hotellissa on raikkaita kahden hengen huoneita, ja ranta sijaitsee vain muutaman askeleen päässä. Hotelli on erinomainen tukikohta, jos haluat tutustua Mallorcan saaren eri osiin, ja puolessa tunnissa pääset autolla esimerkiksi kauniiseej Deján kylään. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 14-vuotiaat vieraat.