Juniorsviitti

Junior-sviittejä, joissa on parveke ja terassi. Kaikki junior-sviitit on sisustettu eri tavoin ja ne sijaitsevat hotellin kaikissa rakennuksissa. Osa juniorsviiteistä on kaksikerroksisia, joissa makuuhuone on ylemmässä kerroksessa. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Minibaari. Vedenkeitin, teetä ja kahvia. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kylpytakit. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 36 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 henkeä.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke ja terassi. Kahden hengen huoneet historiallisessa rakennuksessa, uudessa rakennuksessa ja sivurakennuksessa. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus yhden hengen vuoteesta tai vuodesohvasta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Minibaari. Vedenkeitin, teetä ja kahvia. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kylpytakit. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 22 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 henkeä.

Superior -huone

Superior-huoneita, joissa on parveke. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Minibaari. Vedenkeitin, teetä ja kahvia. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kylpytakit. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 26 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 henkeä.