Juniorsviitti

Tilavia ja tyylikkäästi sisustettuja juniorsviittejä. Juniorsviitit sijaitsevat hotellin kaikissa rakennuksissa ja designiltaan ainutlaatuisia. Osa juniorsviiteistä koostuu kahdesta kerroksesta, makuuhuone yläkerrassa. Minibaari sekä kahvin ja teen keittovälineet. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Parveke tai terassi. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 36 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 henkeä.

Kahden hengen huone

Tilavia kahden hengen huoneita, joissa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Kahden hengen huoneet sijaitsevat historiallisessa rakennuksessa, uudessa rakennuksessa ja sivurakennuksessa. Minibaari. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Parveke tai terassi. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 15-20 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 henkeä.

Superior -huone

Tilavia superior -huoneita, jotka on sisutettu moderniin tyyliin. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodeosohvasta. Minibaari. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Parveke. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 26 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 henkeä.