Eden Sóller

Hotelli Eden sijaitsee lähellä merta, rantaa ja vuorilla, keskellä tunnelmallista Puerto de Sóllerin lomakohdetta. Viihtyisällä hotellilla on allas lastenosiolla sekä ravintola, jossa tarjoillaan kansainvälisiä ja mallorcalaisia makuja. Puolihoito on hyvä valinta täällä!


Huonetyyppi

Yhden hengen huone 1 hengelle. Kahden hengen huone 2 hengelle. Superior -huone 2-4 hengelle. Standard -huone 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 678 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 15 m
Keskustaan: 250 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Eden Sóller sijaitsee loistavalla paikalla tunnelmallisessa Puerto de Sóllerissa. Täällä on hieno allasalue lastenosiolla sekä maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Pyyhepalvelu panttimaksua vastaan. Allasbaari, jossa tarjoillaan yksinkertaisia annoksia korkeasesongin aikaan.

Iltaohjelmaa muutamana iltana viikossa korkeasesongin aikana. Biljardi lisämaksusta.

Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Lähellä ravintoloita, kahviloita ja myymälöitä. Paikallisliikennettä, joka voidaan kokea häiritsevänä. Tie ylitettävä rannalle mentäessä.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä

Lisämaksusta:

  • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä)

Hotellit Puerto de Sóller

Es Port

Ainutlaatuinen Es Port -hotelli Puerto de Sóllerissa Mallorcalla on yksi uusimmista Apollo Mondo One of a Kind -hotelleistamme. Jos haluat lomallesi uniikin majoitusvaihtoehdon, on tämä 1600-luvulta peräisin oleva hotelli erinomainen vaihtoehto. Hotellin tunnelma, sijainti lähellä rantaa ja läheiset vaellusreitit tekevät siitä lyömättömän lomakohteen.

Pure Salt Port de Soller

Pure Salt Port de Soller sijaitsee Puerto de Sóllerin laidalla, ja hotellilta voit kävellä palmujen reunustamaa kävelykatua pitkin keskustaan. Hotellissa on raikkaita kahden hengen huoneita, ja ranta sijaitsee vain muutaman askeleen päässä. Hotelli on erinomainen tukikohta, jos haluat tutustua Mallorcan saaren eri osiin, ja puolessa tunnissa pääset autolla esimerkiksi kauniiseej Deján kylään. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 14-vuotiaat vieraat.