Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Amme ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 22 neliötä sisältäen parvekkeen.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Standard -huone

Standard -huoneita parivuoteella tai kahdella erillisellä vuoteella. Ei ulkotilaa, rajoitettu merinäköala. Jääkaappi sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv kansainvälisillä kanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Amme ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Superior -huone

Superior-huoneita, joissa on parveke, osassa rajoitettu merinäköala. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Amme ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 37 neliötä sisältäen parvekkeen.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Yhden hengen huone

Yhden hengen huoneita, joissa on parveke. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Amme ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1 hengelle.