Deluxe-sviitti

Deluxe-sviittejä, joissa on parveke rajoitetulla merinäköalalla. Makuuhuone ja olohuone. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteisiin vuodesohvasta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Jääkaappi. Vesipullo saapumisen yhteydessä. Kahvinkeitin ja kapseleita. Vesipullo saavuttaessa. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. TV kansainvälisillä kanavilla molemmissa huoneissa. Hiustenkuivaaja. Kylpyhuone, jossa on kylpyamme ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Perhesviitti

Perhesviittejä, joissa on parveke. Sviitit koostuvat makuuhuoneesta ja olohuoneesta, ja huoneesta löytyy myös perheen pienimpien suosikit eli leikkiteltta, liitutaulu ja pienet pöydät ja tuolit. Pyynnöstä saatavilla myös syöttötuoli, wc-tuoli ja vaippapöytä. Varatut aurinkotuolit allasalueella. Kaksi erillistä vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta ja kokoontaitettavasta vuoteesta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari ja tervetulopaketti. Vesipullo sviitissä saavuttaessa. Kahvinkeitin kapseleilla. Vedenkeitin sekä kahvia ja teetä. TV kansainvälisillä kanavilla molemmissa huoneissa. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivaaja. Kylpyhuoneessa on Landis lasten tuotteita, esimerkiksi suihkugeeli, voide, shampoo ja hiusharja. Kylpyhuone, jossa on kylpyamme tai suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: Noin 45 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle/2-5 hengelle, joista 2 lapsia.

Sviitti

Sviittejä, joissa on parveke. Makuuhuone ja olohuone. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteisiin vuodesohvasta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Jääkaappi. Vesipullo saavuttaessa. Vedenkeitin. TV kansainvälisillä kanavilla molemmissa huoneissa. Hiustenkuivaaja. Kylpyhuone, jossa on kylpyamme ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 45 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.