Allegro Isora

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Allergo Isora sijaitsee Teneriffan lounaisrannikolla lähellä Los Gigantesia ja Playa la Arenaa. Upeat näkymät vehreälle La Gomeran saarelle. Hotellilla on useita altaita, jotka sopivat koko perheelle. Jos haluat lomailla vielä mukavammin, voit varata lisämaksullisen All Inclusiven.


Huonetyyppi

Superior-huoneita 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lapsia. Superior perhehuoneita 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1712 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 600 m
Keskustaan: 1 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Allegro Isora on koko perheelle sopiva hotelli Teneriffalla. Hotelli sijaitsee pienen kävelymatkan päässä Playa de la Arena Beachin rannasta. Hotellissa on suuri allasalue, jossa on useita altaita. Yksi altaista on Wellness-allas, joka lämmitetään vähintään 20 asteiseksi. Lämpötila voi laskea muutamalla asteella aamuisin, iltaisin ja huonolla säällä. Erillinen lastenallas. Yhdessä altaista on erillinen osio vesiliukumäillä. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Allaspyyhkeet panttia vastaan.

Hotellin noutopöytäravintola La Tahona tarjoaa aamiaista, lounasta ja illallista sekä välipaloja iltapäivisin. Allasbaarista ja Tickled-baarista on saatavilla erilaisia juomia.

Päivittäisiä aktiviteetteja ja iltaohjelmaa. Kuntosali. Lastenkerho hotellin alueella 4-12 vuotiaille, englanninkielinen henkilökunta. Leikkipaikka. Pöytätennis, petanki ja erilaisia pelejä. Biljardi lisämaksusta.

Pesupalvelu. 600 metriä Playa de la Arena Beachin rannalle. 15 kilometria Abama Colf Courselle. Noin 25 kilometria Playa de las Americasiin.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä
  • Joulun (25.12) illallinen
  • Uuden vuoden illallinen

Lisämaksusta:

  • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä)
  • All Inclusive

All Inclusive

Lisämaksullinen All Inclusive sisältää:

  • Aamiaispöytä ravintola La Tahonassa, klo 07.30-10.30.
  • Lounaspöytä ravintola La Tahonassa, klo 13.00-15.00.
  • Illallispöytä ravintola La Tahonassa, klo 19.00-22.00.
  • Rajoittamattomasti paikallisia virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja juomia, klo 10.00-23.00.

Muutoksia voi ilmetä. Tunnistautumista varten käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on käytettävissä 12.00 saakka lähtöpäivänä.

Hotellit Los Gigantes & Playa de la Arena

Landmar Playa la Arena

Hotelli Landmar Playa la Arena toivottaa vieraansa tervetulleeksi upealla näkymällä merelle ja jylhään Los Gigantesiin. Hotellilla on suuri allasalue lämmitetyllä altaalla. Kävelymatka rannalle, sekä mahdollisuus puolihoitoon tai All Inclusiveen tekevät lomasta mukavan. Hotellin alapuolella on rantakatu, josta pääsee Playa de la Arenan keskustaan.