Kokemuksia Landmar Costa Los Gigantes -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,2 10:stä Perustuu 38 arvioon
Kokonaisuus
 
8,2 / 10
Puhtaus
 
8,7 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,4 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,3 / 10
Huone/huoneisto
 
8,9 / 10
Palvelu
 
8,1 / 10

Viimeisimmät arviot


6 10:stä

+
Upea maisema.
-
Hieman ihmetytti, kun ilman lapsia matkustavalle pariskunnalle annettiin huone Landi villagesta, eikä rauhallisemman uima-altaan läheisyydestä. Isoin miinus oli ruoan taso. Ala carten tarjonta oli vielä buffettiakin suurempi pettymys.

Vahvistettu asiakas: 2024-01-28


5 10:stä

+
Näköala
-
Ei sovi aikuisille, paljon lapsille suunnattua meluavaa ohjelmaa. Siisteys huonoa. (Torakoita) Huoneet vanhat. ( kerran sähköt poikki kokopäivän ja kerran vesivahinko, yläkerran vedet kylppärin katosta alas.)

Vahvistettu asiakas: 2023-11-19


9 10:stä

+
Hotellin ulkoterassi oli pöytineen ja sohvineen ihana ja väljä oleskelutila.
-
Lapsiperheille eri talot kuin lapsettomille.

Vahvistettu asiakas: 2023-11-19


7 10:stä

+
Siisteys ja sijainti
-
Piti jonottaa eri paikoissa esim pääsyä kiipeilemään useamman päivän aikana. Samoin ala carte ruokailu jäi tekemättä kun varaus oli niin hankala eikä toiminut verkossa

Vahvistettu asiakas: 2023-10-29


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Landmar Costa Los Gigantes -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

82% matkustajista suositttelee

9959 arvostelua
Erinomainen
 
4695
Erittäin hyvä
 
3351
Hyvä
 
1220
Ei kovin hyvä
 
391
Huono
 
303

Viimeisimmät 5 arviota

25.3.2022

Kirjoittanut 730eevar

#food #allinclusive #family

Iso ja laaja hotellialue, vaikka ei poistuisi hotellin alueelta tulee askelia herkästi tuhansia. Paljon toimintaa, joista kuitenkin osa jäi testaamatta. Pienellä panostuksella esim lastendiscoista saisi hittejä- ts myös vanhemmat palaisivat mieluusti. Ruokailut (all incl.) olivat ok,mutta lapsille olisi kaivannut enemmän. "varmaa" ruokaa joka illalle.. aikuiset olisivat kaivanneet enemmän paikallista ruokaa, joka olisi selvästi tuotu esiin. Sekä myös vinkkejä esim näiden perunoiden kanssa suosittelemme tätä kastiketta jne..

 
12.12.2021

Kirjoittanut Tuomo A Kangasala, Suomi

Hotelli sopii hyvin myös aikuiselle pariskunnalle!

Olemme yli 50v pariskunta jotka lähinnä lomailemme luonnossa patikoiden. Olimme viikon hotellissa joulukuussa 2021. Nytkään emme käyneet altaissa kertaakaan vaikka ne lämmitettyjä olivatkin. Valitsimme hotellin lähinnä näköalojen vuoksi ja siksi, että voisimme lähteä suoraan hotellilta patikoimaan. Mietin annanko 4 vai 5 tähteä ja päädyin vitoseen koska hotelli ylitti odotukset erityisesti ruokien suhteen. Meillä oli all inclusive ja ruoka vaihteli kiitettävästi, jopa niin että ei voinut luottaa siihen että tulevina päivinä olisi samaa herkkua ollut pöydässä. Tyypillistä eväspakkausta hotellilta ei saanut vaikkei lounaalle ehtinyt, mutta vastaanoton luvalla aamiaisella sai tehdä eväät mukaan. Tumma Saksalainen leipä ja hedelmät kulkivat mukaan vaelluksille. Varasimme Aurinkomatkojen kautta sviitin merinäköalalla ja saimme huoneiston D206. Ainoa miinus oli että palmun oksat peittivät merinäköalaa rajusti, niin että sviitti olisi pitänyt olla "rajoitettu merinäköalalla" kategoriassa. Emme kuitenkaan vaihtaneet huonetta, sillä se oli niin loistavalla paikalla lyhyen matkan päästä kaikesta ja koska iltaa istuimme pehmeissä yleisten tilojen tuoleissa muutenkin. Huone oli myös siisti ja ilmastointi toimi moitteetta ja äänettä! Sänky oli erinomainen ja sviitti siivottiin päivittäin ja pyyhkeiden vaihto onnistui. Olen koronaa edeltävistä arvioista käsittänyt että hotellissa ei ole ruuhkia ja nyt kun pandemia vielä matkailua kiusaa niin hotellilla oli todellakin hyvin tilaa eikä altaalle haluavien tarvitse varailla tuoleja aamutuimaan. Pandemian vuoksi sisätiloissa oli maski pakko ja sitä myös valvottiin. Nautimme olostamme varttuneempana pariskuntana, mutta lapsiperheille hotelli on varmasti aivan paratiisi. Lapsille on kaikenlaista liikunta-aktiviteettia ja iltaisin taikuria ja muuta ohjelmaa. Itse emme iltaohjelmia seuranneet. Kerran kävimme minigolfaamassa ja väylät toistivat tylsästi itseään. Kylpylän puolella kävimme vain loppusuihkussa koska lähtö lentokentälle oli vasta huoneen luovutuksen jälkeen illalla. All inclusive oli voimassa lähtöön saakka ja huoneen olisi maksua vastaan voinut pitää pidempään. Henkilökunta oli pääsääntöisesti ystävällistä ja vastaanotossakin osattiin neuvoa niin hotellin asioista kuin bussiyhteyksistä. Voin suositella hotellia kaikille ja erityisesti se sopii lapsiperheille.

 
4.3.2020

Kirjoittanut aurinkoa2020

Talvilomalla

Ei oikein ollut napannut tämä mesta. Hotelli on todella iso. Meininki lähentelee ruotsinlaiva tasoa. Ruoka mautonta (paljon kärpäsiä). Vesi altaissa lämmintä. Torakoita iltaisin sekä huoneissa että hotellin kävelyteillä paljon :( Siivous huoneissa huonoa. Lakanoita ja pyyhkeitä ei vaihdeta. Iltaohjelma todella huonoa.

 
25.11.2019

Kirjoittanut Timo K Iisalmi, Suomi

Teneriffan loma

Vaimollani jäi käsilaukku vessaan ja huomasi melkein heti että laukku jäi vessaan ja kun meni laukkua hakemaan niin laukkua ei enää siellä ollut ! Meni kysymään respasta ja respassa kertoivat että ei oo laukkua tänne tuotu ! Oltiin yhteydessä oppaisiin että kysyivät respassa vielä asiasta. No ei mennyt kauan kun laukku yllättäen löytyikin... Setelit oli rahapussista viety mutta kolikot eivät kelvanneet ! vahva epäilys oli että respassa oleva työntekijä vei setelit ! Hotelli oli siisti ja siivous toimi erinomaisesti :) Olisimme toivoneet että Spa.n palveluja olisivat esim. uima altaalla esitellet mutta ketään siellä ei näkynyt ja kerran käytiin spa.ssa niin siellä ei näkynyt ketään ! Uima altaalla oli tosi hyvin erillaisia aktiviteettejä :) vesijumppaa ja vesiapallo peliä päivittäin :) Ruoka ja Juoma oli hyvää :) Kelit olivat upeat ja kaikenpuolin olimme tyytyväisiä lomaamme :)

 
20.1.2019

Kirjoittanut Lomailija999

Viikko sviitissä

Olimme 1-2019 viikon sviitissä, kuten myös noin vuosi sitten. Vuosi sitten oli paremmin, paitsi altaalla oli paljon kärpäsiä. Nyt kärpäsiä oli vähemmän. Nyt sairastuimme ja ei tietenkään tiedä mistä, mutta muutaman päivän jälkeen aloimme oireilla aina, kun olimme huoneessa. Luulemme sen olevan homeessa. Respassa mainitsivat, että huoneessa on juuri maalattu jotain. Saimme vaihdettua huoneeen, jossa ei näitä oireita ollut. Vuosi sitten ajattelin, että löysin ainoan hotellin, jossa oikeasti lämmitetään allasta, mutta nyt allas oli paljon kylmempi, kuin vuosi sitten, juuri sain kasteltua.