Landmar Costa Los Gigantes

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti myös sinivalkoisin siivin.

Landmar Costa Los Gigantes on erinomainen hotelli koko perheelle. Hotellissa on kuusi lämmitettyä uima-allasta, splash-allas, kiipeilypuisto köysiratoineen, kuntosali ja spa rentoutumista varten. Täällä majoitut mukavasti hyvin varustelluissa sviiteissä, joissa on tilaa jopa viidelle hengelle.


Huonetyyppi

Perhesviittejä 2-4 hengelle/2-5 hengelle, joista 2 lapsia. Deluxe-sviittejä 2-4 hengelle. Sviittejä 2-4 hengelle. Kaksikerroksinen sviitti 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Upea maisema.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 10024 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 500 m
Keskustaan: 100 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Landmar Costa Los Gigantesissa on kuusi uima-allasta. Kolme suurta allasta ja kolme lastenallasta, joista yhdessä on vesiliukumäki. Kaikki altaat lämmitetään talvella 22-asteisiksi. Altaan lämpötila voi laskea muutamalla asteella aamuisin, iltaisin ja huonon sään aikana. Aurinkotuoleja ja -varjoja. Balivuoteet lisämaksusta. Allaspyyhkeet panttia vastaan.

Hotellissa on useita ravintoloita ja baareja. Teide- ja Volcan-noutopöytäravintolat tarjoavat aamiaisen ja illallisen, joista jälkimmäinen on avoinna tarvittaessa. La Palmera -ravintolassa on tarjolla noutopöytäöpimas ka á la carte -illallinen. Nautilius Bar -ravintolassa tarjoillaan välipaloja ja jäätelöä, ja lounasaikaan grilliruokia ja espanjalaista suosikkiruoka paellaa. Siisti pukeutuminen, illallisella pitkät housut miehille. Hotellissa on useita baareja. Allasbaarissa tarjoillaan juomia päivisin ja keskiyöhön asti avoinna olevassa Central-baarissa on elävää musiikkia. Landi Bar tarjoilee kylmiä juomia urheiluareenalla päivisin. Sunset-baari, jossa on saatavilla cocktaileja.

Hotellissa on paljon tekemistä koko päivän ajan. Pelaa minigolfia, pöytätennistä, jalkapalloa ja rantalentopalloa. Minidisko lapsille ja esityksiä koko perheelle Broadway Music Hallissa, jossa on myös baari iltaisin. Hotellin ylläpitämä lastenkerho 4-12-vuotiaille lapsille, jossa on englantia puhuva henkilökunta. Koulujen loma-aikoina on myös kerho yli 12-vuotiaille lapsille. Hotellissa on myös vauvakerho lisämaksusta. Seikkailupuisto, jossa on köysiratoja ja kiipeilytelineitä sekä roiskelualue vesileluineen. Leikkikenttä.

Hotellin spassa voit ottaa aikaa itsellesi. Hotellissa on sisäuima-allas, sauna, jacuzzi ja hammam sekä erilaisia kylpylähoitoja lisämaksusta. Tarjolla on myös BodyUP-kuntosali, vesiaerobicia, jousiammuntaa ja vesipooloa.

Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Hotelli koostuu vuonna 2018 kunnostetusta päärakennuksesta, jossa on kolme kerrosta ja hissi, sekä vuonna 2020 kunnostetusta sivurakennuksesta, jossa on kaksi kerrosta ja hissi. Portaita ja tasoeroja hotellin sisällä ja ulkopuolella. Pysäköinti lisämaksusta.

Ateriat

Deluxe-sviitit, sviitit ja kaksiksikerroksiset sviitit

Sisältyy:

 • Aamiaisbuffet

Lisämaksusta:

 • Puolihoito (aamiais- ja illallisbuffet)
 • All Inclusive

Puolihoitoon ja All Inclusiveen sisältyy myös:

 • Joulun (25.12) illallinen
 • Uuden vuoden illallinen

Perhesviitit

Sisältyy:

 • All Inclusive
 • Joulun (25.12) illallinen
 • Uuden vuoden illallinen

All Inclusive

All Inclusive sisältää:

 • Aamiaispöytä Teide- tai Volcán-ravintoloissa, klo 07:30-10:30.
 • Hampurilaisia, pizzaa ja voileipiä Snack Bar Olassa, klo 12.00-18.30.
 • Lounas ja välipaloja Nautilus Bar Restaurantissa, klo 10.00-17.00.
 • Lounaspöytä La Palmera -ravintolassa, klo 12.30-15.30.
 • Noutopöytäillallinen Teide- tai Volcán-ravintoloissa, klo 18.30-21.30.
 • À la carte-illallinen ravintolassa La Palmera, kl. 18.30-21.00
 • Välipaloja ja virvoitusjuomia hotellin aulassa, klo 12.30-07.30.
 • Rajoittamattomasti virvokkeita, olutta, viiniä ja paikallisia juomia kaikissa hotellin baareissa klo 10:00-24:00.

Muutoksia voi ilmetä. Tunnistautumista varten käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on voimassa lähtöpäivänä klo 12:00 asti.

Perhehotellit

 • Korkea asiakastyytyväisyys
 • Myös tilavia huoneita vähintään 3-4 hengelle
 • Lastenallas tai oma osa lapsille
 • Saatavilla lastensänky
 • Wifi yleisissä tiloissa

Hotellit Los Gigantes & Playa de la Arena

Landmar Playa la Arena

Hotelli Landmar Playa la Arena toivottaa vieraansa tervetulleeksi upealla näkymällä merelle ja jylhään Los Gigantesiin. Hotellilla on suuri allasalue lämmitetyllä altaalla. Kävelymatka rannalle, sekä mahdollisuus puolihoitoon tai All Inclusiveen tekevät lomasta mukavan. Hotellin alapuolella on rantakatu, josta pääsee Playa de la Arenan keskustaan.

Sholeo Lodges Los Gigantes

Sholeo Lodges Los Gigantesissa seikkailu ja rentoutuminen yhdistyvät ainutlaatuiseksi kokemukseksi. Hotellin Feel Good Garden on paikka, jossa kaikki tapahtuu, ja täällä voit yksinkertaisesti nauttia ja rentoutua tai kokeilla uusia ulkoilma-aktiviteetteja tai urheilulajeja - sinä päätät, mitä haluatkaan tehdä. Rentoudu ja nauti lomasta täysillä!

Allegro Isora

Allergo Isora sijaitsee Teneriffan lounaisrannikolla lähellä Los Gigantesia ja Playa la Arenaa. Upeat näkymät vehreälle La Gomeran saarelle. Hotellilla on useita altaita, jotka sopivat koko perheelle. Jos haluat lomailla vielä mukavammin, voit varata lisämaksullisen All Inclusiven.

Vigilia Park

Viliga Parkissa majoitut suurissa huoneistoissa viihtyisässä Puerto de Santiagon kalastajakylässä Teneriffalla. Täällä on myös kaksi allasta, joista toinen sijaitsee katolla ja sieltä on upea näköala Los Gigantesin kallioille. Lyhyen kävelykadun päässä hotellista on luonnollisia merivesialtaita ja laavaranta on vain hieman kauempana.