Kokemuksia Sol Arona Tenerife -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
7,5 10:stä Perustuu 70 arvioon
Kokonaisuus
 
7,5 / 10
Puhtaus
 
8,6 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
7,7 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
7,6 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,4 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,8 / 10
Huone/huoneisto
 
7,2 / 10
Palvelu
 
8,4 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
Sijainti hyvä ja tilat siistejä. Ohjelmaa oli hotellilla myös.
-
Patjat hirveät niin kovat ja muhkuraiset Sähköpistokkeet vähissä huoneissa koska nykyaikana tarvitaisiin useampia Ovikortit toimi tai ei

Vahvistettu asiakas: 2020-03-15


9 10:stä

+
Monipuolinen ruoka, vaikkakin perusruokaa, siivous mm.pyyhkeet vaihdettiin joka päivä. Palveluystävällisyys.
-

Vahvistettu asiakas: 2020-03-15


7 10:stä

+
Ruoka oli hyvää ja monipuolista, sijainti myös hyvä.
-
Hotelli on osittain kulunut ja vaatii pintaremonttia sekä uusia kalusteita

Vahvistettu asiakas: 2020-03-15


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2020-03-15


8 10:stä

+
Ruoka,siisteys ja henkilökunta.
-
Altaan veden lämpö vähän liian alhainen.

Vahvistettu asiakas: 2020-03-15


6 10:stä

+
Hyvä ruoka ,rauhallinen sijainti.
-
äänieristykseen parannettavaa ,lisävuoteesta jouset tuli patjan läpi ,

Vahvistettu asiakas: 2020-03-08


9 10:stä

+
Hyvä buffet, oli vaihtelua tarjonnassa ja esillepanossa nähty vaivaa. Hotellin sijainti hyvä, allasalue siisti.
-
Huoneistoissa olisi hyvä olla useampi kuin 1 roskakori. Kaksion varavuoteeseen kaivattiin kipeästi petauspatjaa. Makuuhuoneessa peili olisi kiva.

Vahvistettu asiakas: 2020-03-08


8 10:stä

+
Huoneen siisteys oli plussaa. Luvattu osittainen merinäköala oli kiva sekä hyvät liikenneyhteydet.
-
Huonekaluja vaihtamalla saisi päivitettyä huoneen ilmeen ja sitä kautta asiakkaiden tyytyväisyys lisääntyisi. Huonekalut kuluneet ja vanhat, myös sängyt. Myös tyynyjen laatuun voisi panostaa sekä peiton puute oli häiritsevä asia.

Vahvistettu asiakas: 2020-03-01


5 10:stä

+
Ruoka ja monipuolinen ohjelma,
-
Huoneisto ei vastannut läheskään sitä mitä Apollon mainoksissaan lupasi.

Vahvistettu asiakas: 2020-02-16


8 10:stä

+
Kalaruoat.
-
Hankkikaa uudet sängyt, nykyisissä ei saa kunnon yöunia. Liian kovat patjat.

Vahvistettu asiakas: 2020-02-09


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Sol Arona Tenerife -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 3,5/5 Nukkuminen
  • 3,5/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 3,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

62% matkustajista suositttelee

4727 arvostelua
Erinomainen
 
1268
Erittäin hyvä
 
1644
Hyvä
 
1034
Ei kovin hyvä
 
419
Huono
 
362

Viimeisimmät 5 arviota

1.4.2020

Kirjoittanut TeijaTynkkinen Kokkola, Suomi

Pariskunnille

Vastaanoton henkilökunta oli todella töykeä. Muuten kokemus oli ihan hyvä, vaikka hotelli ei ollutkaan kovin lapsiystävällinen uima-allasta lukuunottamatta. Hyvää ruokaa, hyvä sijainti ja hienot maisemat.

 
23.11.2019

Kirjoittanut MarjuliVantaa Vantaa, Suomi

Hyvä sijainti, upeat näkymät

Sijainniltaan todella hyvä hotelli. Parhaan hinnan sai suoraan hotelliketjun omilta sivuilta (Melia). Ok aamiainen ja iltaruoka, vähän yksitoikkoiseksi kyllä käynyt varsinkin aamiainen. Kannattaa panostaa ja ottaa parempi huoneluokka niin saa ilmastoinnin ja jääkaapin (Xtra room). Xtra room sijaitsee 13. kerroksessa. Hotellilla omia parkkipaikkoja, olemme joka kerran saaneet vuokra-auton hotellin parkkiin, mutta ympäristössä myös muita parkkipaikkoja jos hotellin parkki täysi (tosin kadunvarsipaikat ovat päivällä usein varattuja, illalla mahtuu kyllä). Hieman ärsyttää kun iltaruokaan ei kuulu mitään juomaa ja vesien tilaamisessa on aina vähän sählinkiä. Puolihoitoon saisi kuulua edes vesi myös iltaruualla.

 
22.2.2019

Kirjoittanut jaanamargit

Hyvällä paikalla

Hyvällä sijainnilla oleva hotelli. Autoilijan unelma, koska hotellin pihassa parkkipaikka. Ruoka oli hyvää ja valikoima oli monipuolinen eli kaikille varmaan löytyy jotakin. Ainoa miinus ravintolalle tulee miljööstä. Se on vähän niin kuin ruokala mutta ehkä se massahotellissa niin onkin. Illalliselle voisi olla edes jonkinlainen pukukoodi. Parvekkeet ovat pieniä mutta mahtava merinäköala kompensoi senkin asian. Aurinkotuoleja riitti kaikille mutta juomatarjoilu altaalla ei pelaa. Henkilökunta on ystävällistä vaikka etenkin ravintolassa kiire tarttuu lomalaisiin. Hotellille ei voi antaa kuin kolme tähteä ja se etenkin siksi koska lomalainen joutuu pitämään koko hotellivierailunsa ajan ns. huvipuistoranneketta. Se jos jokin kertoo kaiken hotellin tasosta.

 
5.4.2014

Kirjoittanut NorthantsPaul Northamptonshire

Todella hyvä kaikin osin

Myöhäsimme matkan "myöhäisenä tarjouksena" ja koska emme olleet ennen käyneet Teneriffalla, emmekä etenkään Los Cristianoksessa, meillä ei ollut aavistustakaan mitä odottaa. Hotelli ylitti odotuksemme. Se oli todella siisti, erittäin ystävällinen eikä meillä ollut mitään kritiikkiä ruoasta (ainoa kerta, kun muutama asia loppui oli todella myöhään eräänä iltana ja se oli enemmänkin meidän vika) Henkilökunta oli kautta linjan erinomaista (etenkin keittiöhenkilökunta). Iltaviihdettä, vaikkakin melko vaatimatonta, klo 21.30, joka auttoi keskittämään huomion ennen ruokailua. Ainoa (pieni) haittaseikka oli, että tarjolla ei ollut wifiä (edes julkisilla alueilla). Kaiken kaikkiaan... paljon parempi kun olimme odottaneet ja hotellin henkilökunta ansaitsee selkääntaputuksen.

 
12.10.2021

Kirjoittanut tracygX1557YR

Fantastic

Great hotel and surroundings Arrived by 10pm and there wasn’t any food left for arrivals. Considering we had been travelling for 8 hours and paid all inclusive I thought that chips or a burger would of been an option. On arrival we were given our wrist bands but no knowledge was given to the times of breakfast/lunch or dinner. Amazing bar service by the pool and animation team were lovely!!! Definitely will be back