Kokemuksia Sol Arona Tenerife -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
7,1 10:stä Perustuu 101 arvioon
Kokonaisuus
 
7,1 / 10
Puhtaus
 
8,4 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
7,3 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
7,4 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,2 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,5 / 10
Huone/huoneisto
 
7,0 / 10
Palvelu
 
7,9 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
Näköala
-

Vahvistettu asiakas: 2022-04-17


7 10:stä

+
kiireettömyys ja asiat hoituivat kyllä kivasti, mutta kokonaisarvosana 7,5. Siisteys ok, vaikka vähän kulahtaneet huoneet, ruuan laatuun voisi panostaa enemmän jos valikoimaa olisi vähemmän.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-03-13


8 10:stä

+
Puhtaus
-
Ilmainen wifi huoneissa

Vahvistettu asiakas: 2021-12-12


7 10:stä

+
Aamupala ja sijainti.
-
Vähän on jo kulunut hotelli. Patjat voisi uusia.

Vahvistettu asiakas: 2021-12-05


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2021-11-28


8 10:stä

+
Täysihoito todella hyvä, sijainti erinomainen
-
Iltaohjelman musiikki kuuluu todella kovana toisen puolen huoneisiin

Vahvistettu asiakas: 2021-11-28


8 10:stä

+
Sijainti ja siisteys, huoneen koko ja ikkunanäkymä
-
Tyly palvelu aamiaisella ja pihabaarissa, totista tympeää henkilökuntaa

Vahvistettu asiakas: 2021-10-17


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Sol Arona Tenerife -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 3,5/5 Nukkuminen
  • 3,5/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 3,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

62% matkustajista suositttelee

5031 arvostelua
Erinomainen
 
1366
Erittäin hyvä
 
1709
Hyvä
 
1085
Ei kovin hyvä
 
460
Huono
 
411

Viimeisimmät 5 arviota

1.4.2020

Kirjoittanut TeijaTynkkinen Kokkola, Suomi

Pariskunnille

Vastaanoton henkilökunta oli todella töykeä. Muuten kokemus oli ihan hyvä, vaikka hotelli ei ollutkaan kovin lapsiystävällinen uima-allasta lukuunottamatta. Hyvää ruokaa, hyvä sijainti ja hienot maisemat.

 
23.11.2019

Kirjoittanut MarjuliVantaa Vantaa, Suomi

Hyvä sijainti, upeat näkymät

Sijainniltaan todella hyvä hotelli. Parhaan hinnan sai suoraan hotelliketjun omilta sivuilta (Melia). Ok aamiainen ja iltaruoka, vähän yksitoikkoiseksi kyllä käynyt varsinkin aamiainen. Kannattaa panostaa ja ottaa parempi huoneluokka niin saa ilmastoinnin ja jääkaapin (Xtra room). Xtra room sijaitsee 13. kerroksessa. Hotellilla omia parkkipaikkoja, olemme joka kerran saaneet vuokra-auton hotellin parkkiin, mutta ympäristössä myös muita parkkipaikkoja jos hotellin parkki täysi (tosin kadunvarsipaikat ovat päivällä usein varattuja, illalla mahtuu kyllä). Hieman ärsyttää kun iltaruokaan ei kuulu mitään juomaa ja vesien tilaamisessa on aina vähän sählinkiä. Puolihoitoon saisi kuulua edes vesi myös iltaruualla.

 
22.2.2019

Kirjoittanut jaanamargit

Hyvällä paikalla

Hyvällä sijainnilla oleva hotelli. Autoilijan unelma, koska hotellin pihassa parkkipaikka. Ruoka oli hyvää ja valikoima oli monipuolinen eli kaikille varmaan löytyy jotakin. Ainoa miinus ravintolalle tulee miljööstä. Se on vähän niin kuin ruokala mutta ehkä se massahotellissa niin onkin. Illalliselle voisi olla edes jonkinlainen pukukoodi. Parvekkeet ovat pieniä mutta mahtava merinäköala kompensoi senkin asian. Aurinkotuoleja riitti kaikille mutta juomatarjoilu altaalla ei pelaa. Henkilökunta on ystävällistä vaikka etenkin ravintolassa kiire tarttuu lomalaisiin. Hotellille ei voi antaa kuin kolme tähteä ja se etenkin siksi koska lomalainen joutuu pitämään koko hotellivierailunsa ajan ns. huvipuistoranneketta. Se jos jokin kertoo kaiken hotellin tasosta.

 
5.4.2014

Kirjoittanut NorthantsPaul Northamptonshire

Todella hyvä kaikin osin

Myöhäsimme matkan "myöhäisenä tarjouksena" ja koska emme olleet ennen käyneet Teneriffalla, emmekä etenkään Los Cristianoksessa, meillä ei ollut aavistustakaan mitä odottaa. Hotelli ylitti odotuksemme. Se oli todella siisti, erittäin ystävällinen eikä meillä ollut mitään kritiikkiä ruoasta (ainoa kerta, kun muutama asia loppui oli todella myöhään eräänä iltana ja se oli enemmänkin meidän vika) Henkilökunta oli kautta linjan erinomaista (etenkin keittiöhenkilökunta). Iltaviihdettä, vaikkakin melko vaatimatonta, klo 21.30, joka auttoi keskittämään huomion ennen ruokailua. Ainoa (pieni) haittaseikka oli, että tarjolla ei ollut wifiä (edes julkisilla alueilla). Kaiken kaikkiaan... paljon parempi kun olimme odottaneet ja hotellin henkilökunta ansaitsee selkääntaputuksen.

 
30.11.2022

Kirjoittanut karlhB4671SX Lytham St Anne's, Yhdistynyt kuningaskunta

Dose what it says

Hotel is only a short walk from the beach and promenade, hotel offers different kind of packages we where B&B breakfast was great lots to pick from for breakfast was always Replenished very fast, swimming pool was nice and clean and plenty of sun beds to pick from( in November) would not be the same in August bar prices are very steep for drinks there is a little on site shop what offers all different drinks and at a low price, hotel is kept very clean by the very hard working housekeeping team members who do a great job always fresh bedding and towels, the rooms are a bit tired but you don’t come on holiday to sit in a bedroom the reception team are not helpful they seem that you are just a Inconvenience when asking a question or need help