Kokemuksia Sol Arona Tenerife -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
7,1 10:stä Perustuu 102 arvioon
Kokonaisuus
 
7,1 / 10
Puhtaus
 
8,4 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
7,3 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
7,4 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,2 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,5 / 10
Huone/huoneisto
 
7,0 / 10
Palvelu
 
7,9 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
Näköala
-

Vahvistettu asiakas: 2022-04-17


7 10:stä

+
kiireettömyys ja asiat hoituivat kyllä kivasti, mutta kokonaisarvosana 7,5. Siisteys ok, vaikka vähän kulahtaneet huoneet, ruuan laatuun voisi panostaa enemmän jos valikoimaa olisi vähemmän.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-03-13


8 10:stä

+
Puhtaus
-
Ilmainen wifi huoneissa

Vahvistettu asiakas: 2021-12-12


7 10:stä

+
Aamupala ja sijainti.
-
Vähän on jo kulunut hotelli. Patjat voisi uusia.

Vahvistettu asiakas: 2021-12-05


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2021-11-28


8 10:stä

+
Täysihoito todella hyvä, sijainti erinomainen
-
Iltaohjelman musiikki kuuluu todella kovana toisen puolen huoneisiin

Vahvistettu asiakas: 2021-11-28


8 10:stä

+
Sijainti ja siisteys, huoneen koko ja ikkunanäkymä
-
Tyly palvelu aamiaisella ja pihabaarissa, totista tympeää henkilökuntaa

Vahvistettu asiakas: 2021-10-17


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Sol Arona Tenerife -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 3,5/5 Nukkuminen
  • 3,5/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 3,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

62% matkustajista suositttelee

5112 arvostelua
Erinomainen
 
1382
Erittäin hyvä
 
1735
Hyvä
 
1097
Ei kovin hyvä
 
473
Huono
 
425

Viimeisimmät 5 arviota

1.4.2020

Kirjoittanut TeijaTynkkinen Kokkola, Suomi

Pariskunnille

Vastaanoton henkilökunta oli todella töykeä. Muuten kokemus oli ihan hyvä, vaikka hotelli ei ollutkaan kovin lapsiystävällinen uima-allasta lukuunottamatta. Hyvää ruokaa, hyvä sijainti ja hienot maisemat.

 
23.11.2019

Kirjoittanut MarjuliVantaa Vantaa, Suomi

Hyvä sijainti, upeat näkymät

Sijainniltaan todella hyvä hotelli. Parhaan hinnan sai suoraan hotelliketjun omilta sivuilta (Melia). Ok aamiainen ja iltaruoka, vähän yksitoikkoiseksi kyllä käynyt varsinkin aamiainen. Kannattaa panostaa ja ottaa parempi huoneluokka niin saa ilmastoinnin ja jääkaapin (Xtra room). Xtra room sijaitsee 13. kerroksessa. Hotellilla omia parkkipaikkoja, olemme joka kerran saaneet vuokra-auton hotellin parkkiin, mutta ympäristössä myös muita parkkipaikkoja jos hotellin parkki täysi (tosin kadunvarsipaikat ovat päivällä usein varattuja, illalla mahtuu kyllä). Hieman ärsyttää kun iltaruokaan ei kuulu mitään juomaa ja vesien tilaamisessa on aina vähän sählinkiä. Puolihoitoon saisi kuulua edes vesi myös iltaruualla.

 
22.2.2019

Kirjoittanut jaanamargit

Hyvällä paikalla

Hyvällä sijainnilla oleva hotelli. Autoilijan unelma, koska hotellin pihassa parkkipaikka. Ruoka oli hyvää ja valikoima oli monipuolinen eli kaikille varmaan löytyy jotakin. Ainoa miinus ravintolalle tulee miljööstä. Se on vähän niin kuin ruokala mutta ehkä se massahotellissa niin onkin. Illalliselle voisi olla edes jonkinlainen pukukoodi. Parvekkeet ovat pieniä mutta mahtava merinäköala kompensoi senkin asian. Aurinkotuoleja riitti kaikille mutta juomatarjoilu altaalla ei pelaa. Henkilökunta on ystävällistä vaikka etenkin ravintolassa kiire tarttuu lomalaisiin. Hotellille ei voi antaa kuin kolme tähteä ja se etenkin siksi koska lomalainen joutuu pitämään koko hotellivierailunsa ajan ns. huvipuistoranneketta. Se jos jokin kertoo kaiken hotellin tasosta.

 
5.4.2014

Kirjoittanut NorthantsPaul Northamptonshire

Todella hyvä kaikin osin

Myöhäsimme matkan "myöhäisenä tarjouksena" ja koska emme olleet ennen käyneet Teneriffalla, emmekä etenkään Los Cristianoksessa, meillä ei ollut aavistustakaan mitä odottaa. Hotelli ylitti odotuksemme. Se oli todella siisti, erittäin ystävällinen eikä meillä ollut mitään kritiikkiä ruoasta (ainoa kerta, kun muutama asia loppui oli todella myöhään eräänä iltana ja se oli enemmänkin meidän vika) Henkilökunta oli kautta linjan erinomaista (etenkin keittiöhenkilökunta). Iltaviihdettä, vaikkakin melko vaatimatonta, klo 21.30, joka auttoi keskittämään huomion ennen ruokailua. Ainoa (pieni) haittaseikka oli, että tarjolla ei ollut wifiä (edes julkisilla alueilla). Kaiken kaikkiaan... paljon parempi kun olimme odottaneet ja hotellin henkilökunta ansaitsee selkääntaputuksen.

 
6.6.2023

Kirjoittanut Robert B

Great hotel and experience

Never bother with reviews but after reading some shockers for the hotel feel like I should after having such a good experience… Obviously it’s not a five star luxury experience but wasn’t expecting one as hadn’t paid but that but in my five day stay have experienced… Wonderful staff Clean room Great food selection Great location Great drink selection Good size pool / communal areas We did upgrade to an Extra room as wanted air conditioning so if the heat bothers you it’s worth upgrading to get them chilled rooms. Other than that can’t fault it for what you pay. We have sea views and have eaten at the hotel breakfast / lunch every day and then a mix of eating out and hotel in evening. Not sure what all the people complaining were expecting but you get what you pay for an mg stay has surpassed expiations and would gladly come again.