Sunsuites Carolina

apollo mondo duo

  • Huoneistohotelli yli 16-vuotiaille
  • Skandinaavista henkilökuntaa
  • Loistava sijainti meren äärellä

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Apollo Mondo Duo –hotelli Sunsuites Carolina yksi suosituimmista aikuisten hotelleistamme Gran Canarialla. Skandinaavinen henkilökunta, sijainti rannan äärellä ja kotoisa tunnelma saavat monet vieraista palaamaan tänne yhä uudelleen. Viihtyisällä allasalueella on lämmitetty allas, ja puutarhassa kasvaa tuoksuvaa timjamia ja sitruunapuita.


Huonetyyppi

Kaksioita 1-2 hengelle. Superior-kaksioita 1-2 hengelle. Kaksioita alennetulla maatasolla 1-2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Läget vid stranden, servicenivån, omtanken, personalen.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 205 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 150 m
Keskustaan: 50 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Sunsuites Carolina on tunnettu ja erittäin pidetty huoneistohotelli San Agustínissa yli 16-vuotiaille vieraille. Ranta on aivan vieressä ja hotellin takana on pieni ostoskeskus. Hotellilla on puutarha ja allasalue. Uima-allas on lämmitetty (loka-huhtikuussa) vähintään 20 asteeseen, veden lämpötila voi olla jonkin verran matalampi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Maksuttomia aurinkotuoleja ja –varjoja sekä allaspyyhkeet.

Maksuton jooga 3-5 krt/vk koulutetun ohjaajan johdolla. Hotellin seurusteluhuoneessa on tv, pieni kirjasto ja bridgepöytä. Internetnurkkauksen käyttö maksutta. Vastaanotto avoinna aamusta iltaan. Vastaanoton alueella maksuton wifi. Pesulapalvelu lisämaksusta. Paikallisliikennettä.

Lue lisää Apollo Mondo Duo –hotelleista.

Ateriat

Ei aterioita.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Tärkeä tieto koskien keskiviikon lähtöjä Gran Canarialta!

Kansainvälisten sääntöjen mukaan huoneenluovutus klo 12 mennessä. Matkan hintaan sisältyvät ateriat päättyvät huoneenluovutuksen yhteydessä.

Apollo Mondo Duo
  • Vain aikuisille
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Hyvä sijainti
  • Maksuton wifi