Deluxe -huone

Deluxe -huoneita, joissa on parveke. Kaksi erillistä vuodetta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksulla. Minibaari lisämaksusta. Vedenkeitin. Nespresso-keitin - kapselit sisältyvät saavuttaessa, täyttö lisämaksusta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit. Hiustenkuivain. Vedenkeitin. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi. Ikäraja huoneissa majoittujilla on 18-vuotta.

Huonekoko: noin 29 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 henkeä

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa kaksi erillistä vuodetta ja mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Parveke. Maksuton wifi ja keskusohjattu ilmastointi. 43 tuuman tv satelliittikanavilla. Tallelokero lisämaksusta. Vedenkeitin. Suihku ja wc. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 28 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Perhehuone, 2 norm. vuodetta

Perhehuoneita, joissa on parveke tai terassi. Huoneet, joissa on terassi, on leikkiteltta lapsille huoneessa. Kaksi erillistä vuodetta ja mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Maksuton wifi ja keskusohjattu ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Minibaari lisämaksusta. Vedenkeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Suihku ja wc. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 38 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Perhesviitti

Perhesviittejä, joissa makuuhuone ja olohuone. Parveke. Kaksi erillistä vuodetta ja mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Minibaari lisämaksusta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivaaja. Suihku ja wc.

  • Pelejä ja leluja lapsille.
  • Maksuton pääsy hotellin lastenkerhoon.

Huonekoko: noin 40 neliötä.
Soveltuu enintään: 3-4 hengelle.

Yhden hengen huone

Yhden hengen huoneita, joissa maksuton wifi ja keskusohjattu ilmastointi. Parveke. Tv kansainvälisillä kanavilla. Tallelokero lisämaksusta. Vedenkeitin. Suihku ja wc. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Soveltuu enintään: 1 hengelle.