Kokemuksia Abora Interclub by Lopesan -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
7,5 10:stä Perustuu 224 arvioon
Kokonaisuus
 
7,5 / 10
Puhtaus
 
8,3 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
7,5 / 10
Ruoka ja juoma
 
6,9 / 10
Huone/huoneisto
 
8,0 / 10
Palvelu
 
8,0 / 10

Viimeisimmät arviot


10 10:stä

+
Huoneistossa oli pukeutumis-vaatehuone eikä kaapia ollut huoneissa jotka vie huonetilaa.Saimme ystävällisen palvelun kun pyysimme huoneen vaihtoa johon oli esteetön kulku.
-
Kun varasimme huoneisto mainoksessa ei ilmoitettu että on paljon portaita.

Vahvistettu asiakas: 2023-11-25


8 10:stä

+
* Huoneisto oli sopivan kokoinen (kaksi huonetta, kylppäri + pieni huone, jonne sai vaatteet hyllyille ja henkariin ja samassa tilassa jääkaappi, vedenkeitin yms. * huoneistossa ilmastointi + koko huoneiston pituinen parveke * Hotelli, ravintola ja respa olivat todella siistit ja ihan viihtyisät. (pois lukien huoneen lattia saapumispäivänä) * Allasalue melko pieni, mutta siisti ja ihan viihtyisä 9-vuotiaat viihtyivät hyvin. * Ravintolapalvelut toimivat hienosti. Ei jonoja, ruokapöydät runsaat ja monipuoliset.
-
* Hotelli oli hyvä "perus"hotelli - ei pettymyksiä, eikä positiivisia tai negatiivisia yllätyksiä * Huoneiston lattia oli saavuttaessa likainen. Pesin sen itse ekana päivänä. Emme halunneet siistijää huoneistoon. Näytti, että samalla mopilla siivottiin useampi huone. * Hotellissa ei juuri parannettavaa - riippuu, mitä matkalta odottaa. Hotellilla ei ollut aktiviteetteja. lapsiperheelle hyvä valinta.

Vahvistettu asiakas: 2023-10-28


6 10:stä

+
Iso huone 4:lle, allasalue, bussi rantaan etc.
-
Check out odotettiin 30 min, voisi olla eri jono check in ja check out porukalle, jotta sujuisi tehokkaammin. Näytti siltä, että repussa kaikki ei osanneet työtään, vaan piti kysellä jatkuvasti neuvoa toisilta.

Vahvistettu asiakas: 2023-10-28


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-03-18


7 10:stä

+
Paikka hyvä
-
Huoneen siivous huono, huoneisto hieman kulunut. Varustelu huono, ei esim muita astioita kuin yksi kahvikuppi ja sitäkään ei pesty kuin kerran viikon aikana. Ravintolassa juomalasit todella likaisia. Ruoka joka päivä samaa, vaihtelevuutta siihen olisi kaivannut.

Vahvistettu asiakas: 2023-03-04


9 10:stä

+
Siisteys, toimivuus ja sijainti. Lasten kerhon ohjaajat olivat uskomattoman taitavia ja ottivat kielitaidottoman lapsen ennakkoluulottomasti vastaan ja mahdollistivat osallistumisen esim. googlekääntäjän avulla. Saman joukkion viihdytysohjelma oli mukava lisä myös aikuisten lomaan.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-03-04


8 10:stä

+
siisteys,lobbybaari,joka oli avoinna 24h.pieni,hyvin toimiva jääkaappi plussaa
-

Vahvistettu asiakas: 2023-02-25


7 10:stä

+
Huoneisto iso johon mahtuu neljä ihmistä tosi hyvin. Terassi aurinkoon päin joka oli tosi hyvä.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-01-28


2 10:stä

+
Huoneesta merinäköala
-
Ei vastaa 4 tähden hotellia verrattuna muihin joissa olemme olleet. Aurinkovarjojen puuttuminen aikuisten altaalta. Ruuan laatu ei vastaa hotellin luokitusta. Hissi turhan usein rikki, kaipaisi päivitystä uuteen.

Vahvistettu asiakas: 2022-12-31


8 10:stä

+
Siisti, allasalue riittävän iso ja riittävästi aurinkotuoleja, lasten leikkialueet
-

Vahvistettu asiakas: 2022-11-12


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Abora Interclub by Lopesan -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 3,5/5 Sijainti
  • 3,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

73% matkustajista suositttelee

4718 arvostelua
Erinomainen
 
1474
Erittäin hyvä
 
1864
Hyvä
 
796
Ei kovin hyvä
 
315
Huono
 
269

Viimeisimmät 5 arviota

16.1.2022

Kirjoittanut 470markkuk Joensuu, Suomi

Turvallinen

- ystävällinen henkilökunta - hyvä ruoka, erityisruokavaliot huomioitu - iso huone+ hyvä sänky - koronasuojaus hyvä - parvekenäkymä surkea: ( metelöivät ilmastointiputket ) ,huoltoajoneuvoliikenne - ruokasalin meteli - allasbaarissa vain henkilö —> pitkät jonot

 
4.2.2018

Kirjoittanut erkki57 Heinola, Suomi

Olimme viikon reissulla tammikuun lopulla.

Hotellialue poikkeuksellisen siisti. Ruuat ja niiden valikoima todella runsas. Hinta / laatusuhde erinomainen (***. Roskakoreja todella runsaasti aluella - laiskemmankin luulisi viitsivän siivota jälkensa (mukit yms.) Allasbaarilla kaivattiin katettua ja tuulensuojaista tilaa enemmän =ilmat tosi huonot koko lomamme ;( Ohjelmaa altaalla ja teatro baarilla ainakin riittämiin. Sänkyjä ym. uudistuksia tehtiin ympäriinsä. ISO yllätys oli VAATEHUONE, jossa myös pieni jk. Perhehuoneessa kaksin, hyvin tilavaa. Huoneen siainnin suhteen meillä hyvä tuuri. Altaalle ja ruokailuun sama matka. Pahimmillaan kävelymatkaa kertyy aika paljon altaalle tai ruokailuun. Etelän puolella kuuluu aika voimakkaana jatkuva linja.autojen ja jakeluautojen liikenne, yöllä ei haitannut

 
9.11.2017

Kirjoittanut 623miap Oulainen

Very good quality-price ratio

Hotellin hinta-laatusuhde on mitä parhain. Hotellin alue on todella viihtyisä ja sieltä löytyy lukuisia paikkoja auringon ottoon. Aurinkotuoleja oli riittävästi eikä tarvinnut varailla kukonlaulun aikaan, tosin osa tuoleista oli rikki siten, että selkänoja ei pysynyt ylhäällä. Todella hyvä ranta on lähellä, pari sataa metriä kävelyä ja sitten noin 150 porrasta alas rantakadulle ja suoraan rannalle. Ottaen huomioon hotellin hinnan, olen tyytyväinen all inclusive tarjontaan. Ruokaa oli paljon ja se oli hyvää vaikka vaihtelu olikin niukkaa. Hyvät sängyt ja yöt sai nukkua rauhassa, melua ei ollut lainkaan.

 
9.4.2014

Kirjoittanut toniarob Durham, Yhdistynyt kuningaskunta

Erinomainen nautimme paljon vierailusta.

Ensimmäinen vierailu IFA Interclubissa ja San Augustinissa ja olimme oikein vakuuttuneita, ei kauhean näyttävä ulkoa kun astuu bussista, mutta tämä kyllä hyvitetään. Alku ei ollut hyvä sisään kirjautumisen jälkeen menimme huoneeseemme joka oli jo jonkun käytössä!, käytävässä ollut siivooja soitti vastaanottoon selittääkseen ja piti palata kirjautumaan sisään, päivitettynä toisen kerroksen perhehuoneeseen jossa parvekkeelta näki uima-altaalle, "Lopputulos". Olimme iloisia koska se oli paljon kivempi kuin ensimmäinen huone monikerroksisessa talossa. Hyvin hoidetut ja siistit piha-alueet ja ihastuttava puiden peittämä terassi jossa voi suojautua ja nautiskella olutta, viiniä ja ruokaa, paljon aurinkotuoleja uima-altaiden ympärillä ja puutarhassa ja ihastuttava näkymä merellä ja lahdelle alapuolella myös mukava merituuli jos o liian kuuma, ihania rantakävelyjä jos selviää mutkittelevia portaita alas rannalle. [ ylös kiipeäminen on ehkä pahempi].tai voi kiertää tietä pitkin [ ei niin jyrkkä], Oikein iso ravintola ja aina suuri valikoima ruokaa. Erinomaista kaikki kuuluu hintaan ja se on vain 3*, voimme suositella kaikille, ja palaamme kyllä.

 
27.11.2023

Kirjoittanut Jim2702 Kettering, Yhdistynyt kuningaskunta

2nd visit

Have returned here for a 2nd stay - last visited in march 2022 Check in easy - friendly and helpful Stayed in a family room which was lovely and spacious and clean - maid cleaned every day Animation team work very hard with lots different things going on - evening shows have improved I’m glad to report The pools are lovely - 2 big pools ( one with slides ) and the wonderful adults only infinity pool - to get the adults pool you need to have a delux room or you can pay to upgrade which we found worth it 5 euros per person per day Food and drink is plentiful with lots to choose from - breakfast our favourite , All in all another lovely stay here - all of your staff are a credit to your hotel - so friendly and helpful and good at their jobs Only negatives food sometimes needed to be hotter The safe and towels - you should not have to pay for extra - just include it in the price Bottled water should also be provided daily in rooms .