Kokemuksia Abora Interclub by Lopesan -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
7,7 10:stä Perustuu 407 arvioon
Kokonaisuus
 
7,7 / 10
Puhtaus
 
8,5 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
7,8 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
7,7 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,7 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,2 / 10
Huone/huoneisto
 
8,1 / 10
Palvelu
 
8,3 / 10

Viimeisimmät arviot


7 10:stä

+
Huoneisto iso johon mahtuu neljä ihmistä tosi hyvin. Terassi aurinkoon päin joka oli tosi hyvä.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-01-28


2 10:stä

+
Huoneesta merinäköala
-
Ei vastaa 4 tähden hotellia verrattuna muihin joissa olemme olleet. Aurinkovarjojen puuttuminen aikuisten altaalta. Ruuan laatu ei vastaa hotellin luokitusta. Hissi turhan usein rikki, kaipaisi päivitystä uuteen.

Vahvistettu asiakas: 2022-12-31


8 10:stä

+
Siisti, allasalue riittävän iso ja riittävästi aurinkotuoleja, lasten leikkialueet
-

Vahvistettu asiakas: 2022-11-12


9 10:stä

+
Allasalue
-

Vahvistettu asiakas: 2022-04-16


8 10:stä

+
Rauhallinen alue.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-04-16


9 10:stä

+
Ystävällinen palvelu,siisteys,hyvä ruoka
-

Vahvistettu asiakas: 2022-04-09


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2022-04-02


9 10:stä

+
Remontoitu huone, jossa oma huone lapsille. Lasten ohjelma päivisin ja minidisco iltaisin. Leikkipaikat ja ylipäätään perheystävällinen hotelli.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-04-02


7 10:stä

+
Sängyt
-
Huoneen kuvaus ei pitänyt paikkaansa

Vahvistettu asiakas: 2022-04-02


8 10:stä

+
Hyvät allasalueet, iso hotellialue, toimivat leikkipaikat lapsille
-

Vahvistettu asiakas: 2022-03-31


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Abora Interclub by Lopesan -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 3,5/5 Sijainti
  • 3,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

73% matkustajista suositttelee

4459 arvostelua
Erinomainen
 
1396
Erittäin hyvä
 
1795
Hyvä
 
740
Ei kovin hyvä
 
292
Huono
 
241

Viimeisimmät 5 arviota

16.1.2022

Kirjoittanut 470markkuk Joensuu, Suomi

Turvallinen

- ystävällinen henkilökunta - hyvä ruoka, erityisruokavaliot huomioitu - iso huone+ hyvä sänky - koronasuojaus hyvä - parvekenäkymä surkea: ( metelöivät ilmastointiputket ) ,huoltoajoneuvoliikenne - ruokasalin meteli - allasbaarissa vain henkilö —> pitkät jonot

 
4.2.2018

Kirjoittanut erkki57 Heinola, Suomi

Olimme viikon reissulla tammikuun lopulla.

Hotellialue poikkeuksellisen siisti. Ruuat ja niiden valikoima todella runsas. Hinta / laatusuhde erinomainen (***. Roskakoreja todella runsaasti aluella - laiskemmankin luulisi viitsivän siivota jälkensa (mukit yms.) Allasbaarilla kaivattiin katettua ja tuulensuojaista tilaa enemmän =ilmat tosi huonot koko lomamme ;( Ohjelmaa altaalla ja teatro baarilla ainakin riittämiin. Sänkyjä ym. uudistuksia tehtiin ympäriinsä. ISO yllätys oli VAATEHUONE, jossa myös pieni jk. Perhehuoneessa kaksin, hyvin tilavaa. Huoneen siainnin suhteen meillä hyvä tuuri. Altaalle ja ruokailuun sama matka. Pahimmillaan kävelymatkaa kertyy aika paljon altaalle tai ruokailuun. Etelän puolella kuuluu aika voimakkaana jatkuva linja.autojen ja jakeluautojen liikenne, yöllä ei haitannut

 
9.11.2017

Kirjoittanut 623miap Oulainen

Very good quality-price ratio

Hotellin hinta-laatusuhde on mitä parhain. Hotellin alue on todella viihtyisä ja sieltä löytyy lukuisia paikkoja auringon ottoon. Aurinkotuoleja oli riittävästi eikä tarvinnut varailla kukonlaulun aikaan, tosin osa tuoleista oli rikki siten, että selkänoja ei pysynyt ylhäällä. Todella hyvä ranta on lähellä, pari sataa metriä kävelyä ja sitten noin 150 porrasta alas rantakadulle ja suoraan rannalle. Ottaen huomioon hotellin hinnan, olen tyytyväinen all inclusive tarjontaan. Ruokaa oli paljon ja se oli hyvää vaikka vaihtelu olikin niukkaa. Hyvät sängyt ja yöt sai nukkua rauhassa, melua ei ollut lainkaan.

 
9.4.2014

Kirjoittanut toniarob Durham, Yhdistynyt kuningaskunta

Erinomainen nautimme paljon vierailusta.

Ensimmäinen vierailu IFA Interclubissa ja San Augustinissa ja olimme oikein vakuuttuneita, ei kauhean näyttävä ulkoa kun astuu bussista, mutta tämä kyllä hyvitetään. Alku ei ollut hyvä sisään kirjautumisen jälkeen menimme huoneeseemme joka oli jo jonkun käytössä!, käytävässä ollut siivooja soitti vastaanottoon selittääkseen ja piti palata kirjautumaan sisään, päivitettynä toisen kerroksen perhehuoneeseen jossa parvekkeelta näki uima-altaalle, "Lopputulos". Olimme iloisia koska se oli paljon kivempi kuin ensimmäinen huone monikerroksisessa talossa. Hyvin hoidetut ja siistit piha-alueet ja ihastuttava puiden peittämä terassi jossa voi suojautua ja nautiskella olutta, viiniä ja ruokaa, paljon aurinkotuoleja uima-altaiden ympärillä ja puutarhassa ja ihastuttava näkymä merellä ja lahdelle alapuolella myös mukava merituuli jos o liian kuuma, ihania rantakävelyjä jos selviää mutkittelevia portaita alas rannalle. [ ylös kiipeäminen on ehkä pahempi].tai voi kiertää tietä pitkin [ ei niin jyrkkä], Oikein iso ravintola ja aina suuri valikoima ruokaa. Erinomaista kaikki kuuluu hintaan ja se on vain 3*, voimme suositella kaikille, ja palaamme kyllä.

 
6.2.2023

Kirjoittanut magwWirral wirral

Excellent week in a really great hotel

We went with our son and partner and baby, they chose the hotel and I must admit on reading the reviews on here we were full of trepidation but it just couldn't have been better! We have no idea why these people were complaining but in our experience it certainly wasn't justified. We are fairly well travelled and have stayed in some not so good and some great hotels, this one is definitely up there in the great category; the room was a good size with comfy linked single beds, walk in dressing area and roomy ensuite small fridge and kettle. The 3 pools (+ adults only pool for extra charge) were very good and each had different facilities - water slides, kids shallow pool etc plus a soft play splash area. Baby and older kids play areas, tennis, shuffle board, arcade machines, pool tables gave all ages opportunity for other activities and were at the top of the site so not busy or noisy. The grounds and environment were well cared for, loads of sunbeds around the pools and in quieter grassy areas. The bars were great and not too busy, the main bar in reception area was noisy/echoing so we tended to take drinks back to our large verandah. There were several places you could self serve coffee, wine, beer, juice, soft drinks and water 24 hours. The restaurant was huge and had outside terrace ( doves needed shooing regularly which was a pain - I did see someone feeding them bread for goodness sake!). The choice of food hot and cold was amazing, we have no idea how anybody could complain about it, if they couldn't find something they liked they must be impossible to please. At dinner there was Always several starter choices, great salad bar, pizza, pasta, 3 or 4 hot meat, fish or chicken dishes in various sauces and freshly griddled meat and fish and fresh veg, cheese boards with cold meat etc - breakfast and lunch were equally good. All of the food was really nicely displayed and presented. Without exception all of the staff were lovely and carried out their roles very efficiently, they never walked past without a cheery hola and went out of their way to be helpful.