Deluxe -huone, yli 18 -vuotiaille

Deluxe -huoneita, joissa kaksi erillistä vuodetta ja mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Maksuton wifi ja ilmastointi. 43-tuuman tv satelliittikanavilla. Tallelokero lisämaksusta. Vedenkeitin. Suihku ja wc. Parveke.

Huonekoko: noin 29 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 henkeä (yli 18 -vuotiaille)

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa kaksi erillistä vuodetta ja mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Maksuton wifi ja keskusohjattu ilmastointi. 43 tuuman tv satelliittikanavilla. Tallelokero lisämaksusta. Vedenkeitin. Suihku ja wc. Parveke.

Huonekoko: noin 28 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Perhehuone

Perhehuoneita, joissa kaksi erillistä vuodetta ja mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Maksuton wifi ja keskusohjattu ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Suihku ja wc. Parveke tai terassi. Maantasolla olevissa huoneissa on leikkiteltta lapsille.

Huonekoko: noin 38 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Perhesviitti

Perhesviittejä, joissa kaksi erillistä vuodetta ja mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Suihku ja wc. Parveke, osa allasnäkymällä.

Huonekoko: noin 40 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 henkeä.

Yhden hengen huone

Yhden hengen huoneita, joissa maksuton wifi ja keskusohjattu ilmastointi. 43 tuuman tv satelliittikanavilla. Tallelokero lisämaksusta. Vedenkeitin. Suihku ja wc. Parveke.

Soveltuu enintään: 1 hengelle.