Canaima

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Huoneistohotelli Canaiva, joka toivottaa tervetulleeksi yli 18-vuotiaat vieraat, sijaitsee Puerto Ricon niin kutsutulla aurinkoisella puolella. Täällä majoitut mukavissa huoneistoissa ja nautit lomapäivistä kauniilla allas-alueella.

Travelife-sertifioitu hotelli

Travelife-sertifioitu hotelli

Hotelli on hyvin keskittynyt kestävään kehitykseen ja edellyttää tavarantoimittajilta ja muilta yhteistyökumppaneilta eettisyyttä ja kestävää toimintaa. Hotelli etsii jatkuvasti uusia tapoja parantaa toimintaansa ja kannustaa muita toimimaan samoin.


Huonetyyppi

Kaksioita 1-2 hengelle. Superior-kaksioita 1-2 hengelle. Kolmioita 4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Sijainti ja aamun aurinko parvekkeella
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 259 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 1,6 km
Keskustaan: 1,2 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Canaimasta on kauniit näkymät Puerto Ricon laaksoon, ja se sijaitsee aivan Puerto Ricon keskustan yläpuolella. Hotelli sijaitsee laakson oikeassa reunassa, eli aurinkoisella puolella. Voit nauttia aamuauringosta aamukahvilla ja altaalla iltapäivisin. Allasalue ja allasbaari. Hotellin ikäraja on 18-vuotta, ja sopii rauhaa kaipaaville. Puerto Ricossa on runsaasti ravintoloita ja viihdettä sekä Puerto Ricon ranta, jonne pääsee kävellen. Playa de Amadoresiin pääsee kävelytietä pitkin.

Suuri allasalue, jossa lämmitetty allas, sekä aurinkotuoleja ja -varjoja. Allas on lämmitetty vähintään 20-asteiseksi (1.11.-31.3.), mutta altaan lämpötila voi vaihdella vuorokaudenajasta ja ilman lämpötilasta riippuen. Allaspyyhkeet panttia ja lisämaksua vastaan. Allasbaarissa tarjoillaan aamiainen, sekä yksinkertaisia annoksia päivisin.

Vastaanotto avoinna suurimman osan päivästä, tarkemmat ajat saat paikanpäällä. Yövahti. Maksuton wifi koko hotellialueella, yhteys voi vaihdella. Pesulapalvelu lisämaksusta. Hotellissa ei ole hissiä. Noin 300 metriä isoon ruokakauppaan. Hotellialueella ja sen ympäristössä on isoja korkeuseroja. Useita portaita. Amadoresin rannalle noin 3 kilometriä.

Ateriat

Ei aterioita.

Aikuisille suunnatuissa hotelleissamme on aina

  • Hotelliluokitus vähintään 3+
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Wifi yleisissä tiloissa

Hotellit Puerto Rico

Maracaibo

Maracaibo on viihtyisä ja pidetty huoneistohotelli Puerto Ricossa. Hotellilla on täydellinen sijainti sataman ja kauppakeskuksen välissä. Pääset nauttimaan lämmitetystä altaasta, ja voit myös pulahtaa mereen joka on lyhyen kävelymatkan päässä. Varaa superior- tai deluxehuoneisto, ja nauti merinäköalasta hotellin ylimmissä kerroksissa.

Marina Bay View

Viihtyisä huoneistohotelli Puerto Ricossa, hotellilta upeat näkymät satamaan. Marina Bay View on remontoitu, joten hotellilla on raikkaat huoneistot ja uusi uima-allasalue. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 16-vuotiaat vieraat.

Marina Suites

Suosittu Marina Suites sijaitsee aivan rannalla lähellä Puerto Ricon pienvenesatamaa. Nauti rennoista lomapäivistä hotellin aurinkoterassilla uiden ja auringossa paistatellen. Superior-huoneistoista on erityisen hienot näkymät merelle.

Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel

Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel on täydellinen valinta kun haluat hemmotella itseäsi ihanalla lomalla. Näkymät Atlantille ovat upeat, ja useimmilta parvekkeilta onkin merinäkymä. Hotellilla on kaksi viihtyisää allasaluetta, kuntosali, baarit ja ravintolat sekä suuri spa, jossa saatavilla thalassoterapiaa. Rantapromenadi on vain hissimatkan päässä.

Colina Mar

Huoneistohotelli Colina Marista on kauniit näkymät Puerto Ricon laaksoon ja merelle. Hotellin kaksi allasaluetta tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet rentoutumiseen koko perheelle ja huoneistot ovat raikkaita. Jokaisessa huoneistossa on minikeittiö, joten voit laittaa ruokaa myös itse.

Riosol

Tässä suuressa ja viihtyisässä hotellissa aika ei käy pitkäksi. Hotellilta on hulppeat näkymät Puerto Ricon keskustan yli merelle. Altaat ja leikkipaikka pitävät pienet ja isot lomalaiset kiireisinä. Hyvän lomatunnelman takaa varsinkin deluxe-huoneistot, joiden parvekkeilta ja terasseilta on taatut merinäköalat.

Los Veleros

Suosittu keskitason hotelli Los Veleros sijaitsee aivan Puerto Ricon pienvenesataman tuntumassa rauhallisessa Agua la Perran laaksossa. Hotellista upeat näkymät Atlantille. Voit myös kulkea kiviportaita pitkin alas keskustan ravintoloihin.

Heliomar

Heliomar on huoneistohotelli, jonne monet asiakkaat palaavat yhä uudelleen. Hotellialie on viihtyisä, valkoisten, kaksikerroksisten rakennusten ympärillä kasvaa kaktuksia ja hibiscuksia. Täällä aamu alkaa rauhallisesti kahvikupposen äärellä omalla terassilla.

Babalu

Hotelli Babalusta aukeaa huikea näkymä Atlantille. Huoneistojen terassit ovat allasalueelle ja merelle päin. Hotellin korkea sijainti tarkoittaa myös lukuisia porrasaskelmia alas keskustaan, mutta vaivannäkö palkitaan.

Monteparaiso

Mukava huoneistohotelli korkealla Puerto Ricon keskustan yläpuolella. Hotellilta on upeat näkymät merelle. Hotellilta on lyhyt matka ostoskeskukseen.

Palacete de Villa Magna

Palacete de Villa Magna on hieno hotelli hyvällä sijainnilla sataman ja Puerto Ricon ostoskeskuksen välissä. Pieni allasalue aurinkotuoleilla ja -varjoilla. Altaalla ja huoneistoissa on maksuton wifi.